maciejon 23.12.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 januszek, już mi dwa razy lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 23.12.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Okres przedświąteczny a szczególnie Wigilia do samego momentu kolacji budzi we mnie jakąś nostalgię a moze nawet smutek. I to nie w złym sensie. Pozwala mi to na jakąś zadumę. Cisną się wtedy wspomnienia, szczególnie z dzieciństwa. Inny to był świat. A i ja miałem inną wrażliwość. A może to urok ludzi z Kresów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 23.12.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia Choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonychŚwiąt mile spędzonych, sylwestra szalonegoRoku bardzo udanego i zdrowia wielkiegożycząGrzesiek & Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 23.12.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 http://www.gif.marktrad.pl/swieta/x14.gif Dwa metry choinki browarów 3 skrzynki przed oknem bałwanahttp://www.gif.marktrad.pl/swieta/x20.gif i Sylwestra do ranahttp://www.rybnet.pl/~generatorx/okazje/09.gif Wesołych Świąt kochani budowlani http://www.rybnet.pl/~generatorx/okazje/35.gif U mnie budowa pędzi z predkością światła, mam stan surowy jak najbardziej szczelnie zamknięty, a śniegu nie widac. Do zobaczenia przy pierwszj gwiazdce 3majcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.12.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 No nie moooogę!! Janon powrócił na łono Podkarpacia! Pewnikiem dlatego, że o imprezce mu ptaszki życzliwe doniosły . Brawa dla dzielnego budowniczego za takie postępy, ale czasem to mogłeś się odezwać... Na spotkanie się piszesz z połówką oczywiście, prawda? A ja mam schody zamontowane, nie zmieniam zdania - jak narazie - o panu wykonawcy. Pochwalę go końcowo, jak mi jeszcze polakieruje te schody, bo nie ma tak prosto... prund się skończył u mnie na wsi i chłopakom nieporęcznie jakoś było malować do świeczek A ponieważ zamówiłam jeszcze u niego przeciwbliźniaczą bramkę na schody oraz opaski do drzwi, więc koło stycznia zdam relację ostateczną. Aaaa słuchajcie! Poszukuję odkurzacza używanego w celach budowlanych. Może ktoś z Was ma takiego "kaszla", co już u niego wysprzątał a jeszcze cosik ciungnie. Bo poszukiwania po rodzinie i znajomych spełzły na niczym No to raz jeszcze wszystkim: WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 24.12.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Przyznam, że mimo zbliżających sie Świąt jestem w podłym nastroju. Bywa i tak. Życzenia wspaniałych Swiąt Bożego Narodzenia, dużo radości, odpoczynku od trosk dnia codziennego oraz wszelkich łask Bożych dla wszystkich forumowiczów od Reni A dla Ciebie Macieju szczególnie - pogody ducha i uśmiechu na co dzień, nie jesteś osamotniony, nie wiem czy to dla Ciebie jakieś pocieszenie, ale powiem również szczerze, że dla mnie od dziecka, co roku, dzień Wigilii zawsze przynosi smutek, czasem nawet łzy. Staram się to przezwyciężać i raz mi to lepiej raz gorzej wychodzi. Januszek już napisał, że jest nas więcej. Jeszcze raz życzę Ci wszystkiego najlepszego ! Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.12.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 Przyznam, że mimo zbliżających sie Świąt jestem w podłym nastroju. Bywa i tak. Brzoza, Twoje życzenia sa wspaniałe! Lżej mi gdy "spotykam" Kogoś, myślącego podobnie jak ja. dziekuje Maćku i co ? chandra mineła ? przeszło juz ? to jakaś seria takich niespecjalnych nastrojów u Ciebie , Januszka , Reni przypomina mi sie historia sprzed dwu lat i smutna rozmowa przed połnoca w wigilię ... jej nastrój ... rozmawialismy z bobiczkiem o autostradzie majacej przebiegać przez jego nowobudowany dom ... http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=3939&postdays=0&postorder=asc&highlight=autostrada+bobiczek&start=0 obaj tez wybieraliśmy sie na pasterke ... Wojtku koksiaki na rogatkach miasta, przepustki na poruszanie się na dłuższa odległość ... wcielonych do ZOMO wbrew ich woli ...internowanych wtedy Świeta były - ale bardziej minorowe teraz chyba weselsze miło znów poczytac nasze "zguby" Tampiko... Janona piszcie co u Was .... jakie postepy ... i wogóle miłego świętowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka26 25.12.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 WIELE NADZIEI I WIARY, ŻEBY CIESZYĆ SIĘ KAZDYM DNIEMWIELE MIŁOŚCI BRANEJ I DAWANEJ, ŻEBY ŻYCIE MIAŁO SENSWIELU PRZYJACIÓŁ, ŻEBY MOŻNA SIĘ BYŁO PRZEJRZEĆ W ICH OCZACHDYSTANSU DO SIEBIE I ŚWIATA, ŻĘBY NIE ZAWŁADNĘŁA NAMI GORYCZA PRZEDE WSZYSTKIM WIELE POGODY DUCHA I MĄDROŚCI NA ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIAI NOWY ROKtego wszystkiego Wam wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 27.12.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witam poświątecznie I dzień jest dłuższy, i wiosna bliżej, i ... Renia i brzoza - dobrze że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.12.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Witam wszystkich po-świątecznie! Jak nastroje? Melancholia minęła? A ja w końcu wczoraj, po kolejnym dniu jeżdżenia za płytkami do gónej łazienki - podjęłam bohaterską decyzję i się zdecydowałam! Aż mi lżej trochę się zrobiło... A jutro mili panowie mają mi obudowywać kominek. Ciekawe, jak im to wyjdzie? A potem jedziemy na sylwestra - miał być wyjazd nartowy, ale coś czarno to widzę Wszystkim poDkarpackim budowniczym: DO SIEGO ROKU!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnonimGall 30.12.2004 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Witam wszystkich, Czy może ktoś mi polecić dobrego i nie drogiego fachowca od dachu (więźba + krycie blachodachówką) z okolic Rzeszowa bądź Łańcuta.Chętnie wysłuchał bym też opini o blachach firmy Bratex z Dębicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 31.12.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Pragnę oświadczyć, że zakończyłam sezon budowlany 2004 Witaj AnonimieGallu, Wszystkim Wam życzę superowej zabawy sylwestrowej i dużo zdrowia i szczęścia w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 31.12.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 brzoza: dobrze rozumiesz AnonimGall'u: witaj! AnetaS: skoro zakończyłaś sezon to pora zacząć następny dla Wszystkich: niech Nowy Rok będzie obfity we wszystko co dla nas dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 31.12.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Maciejon oczywiście masz rację, w styczniu rozpocznę sezon 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.12.2004 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 http://www.mehoweck.netlook.pl/hoomor/pages/html/obrazki/i/i0025.jpghttp://www.stali8nski.hrub.pl/gify%20animowane/szampan.gifhttp://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify%20sylwestrowe/silverster__10_.gif Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 03.01.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Niech ten Rok będzie dla Was dobry... Mnie znowu zaczyna się szaleństwo sprawozdawcze i siedzenie po kilkanaście godzin w pracy . Ale choinkę ubrałam w Elizie. Nie ma wprawdzie 3 m tylko 2, ale i tak jest cudna. Nie skończyłam Elizy tak, jak chciałabym, ale to wszystko jakby się nie liczy. Powoli urządzę ją całą. I podejrzewam, ze urządzała ją będę całe życie. Gdyby nie Święta i moje sprawozdanie w styczniu, pewno czekałabym z wprowadzinami jeszcze do końca stycznia. Ale w sumie cieszę się, że to już. Nic się nie da porównać do mieszkania we własnym domu. Blok, mieszkanie w nim - może być ok., jako coś tymczasowego. W tej chwili chodzę po tych moich metrach i sama nie mogę się nadziwić, że może tak być... Że to nie jest sen, tylko rzeczywistość. Trzymam teraz kciuki za Wasze budowanie. Niech Wam domeczki rosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 04.01.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Witajcie. Wszystkiego co dobre w Nowym Roku Aniko gratuluję. Ja też pamiętam to uczucie..... Wprawdzie mój dom jest mały ale w porównaniu z miejscami gdzie mieszkałem wcześniej jest ogromny. I te piwnice Faktycznie z domem jest tak, że urządza się go cały czas. AnonimieGallu blacha z Bratex'u jest bardzo popularna w naszym regionie i nie tylko. Ja osobiście wybrałem inną ale nie słyszałem też negatywnych opinii o Bratexie. Baru wyjazd nartowy się odbył? Pojeździł by człowiek a tu śniegu niet. A gdzieś w Alpy to mi się nie chce jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 04.01.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Witam serdecznie Wszystkich w tym Nowym Roku. Główka powoli dochodzi do siebie . (przestaje boleć i to wcale nie chodzi o %) Sezon budowlany 2005 uważam za otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.01.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Baru wyjazd nartowy się odbył? Pojeździł by człowiek a tu śniegu niet. A gdzieś w Alpy to mi się nie chce jechać Odbył, się odbył!! I nawet jeździliśmy! Na nartach po śniegu!! W Kluszkowcach i koło Zalewu Czorsztyńskiego - coś z Polaną w nazwie, o wiele mniejsze kolejki do wyciągów. Byliśmy też na "przeszpiegach" w Białce, ale tam "ludziów jak mrówków". Fakt, najlepsze te Alpy by były, ale niektórzy mają tam bliżej . Ciekawe, czy się wybiorą i czy opiszą wrażenia?? . Bo ja to lokalne jeno górki zwiedzam Najlepszego w Nowym Roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 04.01.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Witajcie w nowym roku teraz kiedy saturn wchodzi w koligację z jowiszem to jest to rok ...???? budów podkarpacia i tym samym uważam że sezon budowlany jest rozpoczęty. basiu czy w sprawach odkurzaczowych masz jakieś rozwiązanie bo powiem wam że po wprowadzce to jeden z najczęściej używanych sprzętów, kurz i pył to codzienność i to w nadmiarze. Pozdrówka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts