Baru 06.01.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Noo, wybrałam się w końcu do Zbycha i ustaliłam, co następuje: bogracz, jajka faszerowane, śledziki, sałatka, wędliny, barszczyk z paluszkami, soki, kawa , herbata i procenty - 60zł od łebka. Procenty przyjęliśmy flaszeczkę 0,5l na twarz. A teraz lista chętnych: RS z połówką, Januszek - nie wiem czy z połówką, Anika z połówką, Greg z połówką, Wojtek z połówką, Aneta S, George z połówką, Aga444 z połówka, ja z połówką. Tyle osób zgłosiło chęć uczestnictwa w spotkaniu do dnia dzisiejszego. Proszę się namyślać szybko i dawać znać, bo dni biegną . Podaję jeszcze raz "ku pamięci" termin i miejsce: 12 luty, pizzeria "U Zbycha" ul. ks. Jałowego Co z resztą? Niech się dopisują i starzy i młodzi - chodzi mi o staż w naszej grupie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 07.01.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Luuudzieeeee!! Śpita??!! No bo przecież nie budujecie jeszcze!! Błoto by Was wciągnęło, trza uważać!! No żesz wypowiedzcie się w materii jedzonka i spożycia płynów. W tamtym roku jakoś się dyskusja rozrastała, a teraz co? Nuda... dłużyzna... nic się nie dzieje... Czy wszystkim odpowiada to, co ustaliłam (wstępnie oczywiście) ze Zbyszkiem. No i liczba chętnych... PISZCIE COŚ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 07.01.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Nie, nie śpita (przynajmniej ja). Cóż jednak z tego, skoro mogę jedynie pooblizywać się ma myśl o spotkaniu i menu Jak napisałem wcześniej - jeszcze mi za daleko do Rzeszowa. Żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 07.01.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Noo, wybrałam się w końcu do Zbycha i ustaliłam, co następuje: bogracz, jajka faszerowane, śledziki, sałatka, wędliny, barszczyk z paluszkami, soki, kawa , herbata i procenty - 60zł od łebka. Procenty przyjęliśmy flaszeczkę 0,5l na twarz. a co to jest bogracz? gulasz wieprzowy? http://www.zphfama.pl/images/bogracz_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 07.01.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 o ,to jest ponoć bogracz http://www.kaper.com.pl/03b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 08.01.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Jestem na etapie rozglądania się za drzwiami wewnętrznymi i w związku z powyższym mam pytanie: czy mieliście drzwi wykonywane na zamówienie, jeśli tak to proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.01.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 o, to jest ponoć bogracz Taaaa... wg mnie to właśne coś w tym stylu powinno być. Bogracz robi się z mięska wołowego, to taki zupowaty gulasz. Na Węgrzech jadłam coś takiego z kuskusem i była to wersja dosyć pikantna. Na podkładzik - caaacy!! A co do drzwi - gadaj z Aniką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.01.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Reniu jakbyś mogła prześlij mi namiary na ekipy, które robiły u Ciebie. Witajcie w Nowym Roku 2005 ! Dla wszystkich wszystkiego najlepszego, oby ten rok był obfity w zdrowie i pieniążki, bo bez jednego i dugiego trudno żyć. Ja jestem dzisiaj po udanej studniówce, ledwo na oczy patrzę, bo dyżur trwał do 7 rano, młodzież i nauczyciele bawlili sie znakomicie i (ewenement !) nikt nie przedawkował (a przemycili, przemycili Ci tego że hej !), wszyscy do końca trzeźwi, a przede wszystkim zadowoleni, a my rodzice najbardziej ! Za 100 dni matura !!! Aga444 Poleciłabym Ci jedynie ekipę, która robiła u mnie fundamenty, szybko, sprawnie, bardzo dokładnie, ale bardzo drogo. Zrezygnowałam, bo obowiałam się, że braknie mi funduszy. Jak chcesz pomimo wszystko namiary, to potwierdź mi na privie, prześlę Ci telefon do właściciela firmy. Parter budowali sprytni murarze, chyba nieźle zrobili, ale odnoszę wrażenie, że tutaj w naszej grupie ludzie mieli jeszcze lepszych fachowców. Co do poddasza i dachu, to totalna klapa, zjadłam masę nerwów, do dzisiaj żałuję swojej decyzji o zatrudnianiu tych ludzi, trzy kominy mi przeciekają, folia po deszczu w różnych miejscach mokra, na wiosne czekaja mnie poprawki bez końca. No i kierownik budowy nie sprawdził czy taras nad garażem jest dobrze "wyprofilowany" i teraz okazuje się, że spadek jest w stronę domu, ściana domu - od salonu- mi zamaka po każdym deszczu i nigdy nie schnie, pojawiły mi sie białe wykwity na murze od wewnatrz no i.....nie wiem jak mam ratować to wszystko, musze chyba doczekac do wiosny, już niedługo, w końcu dwa, trzy miesiące. Więc nie polecam Ci takich partaczy, którzy zjedli mi zdrowie, a i tak go ostatnio coś nie mam, bo ani kamienie nie wyszły, ani noga nie wyleczona, a nerwy mi nawalają ostatnio z wielu różnych powodów zawodowych i rodzinnych, więc wychodzi na to, że jestem już tylko wrakiem kobiety, która rok temu z taką ochotą zabierała sie do budowy, że rano przed pracą jeszcze mogła oblecieć budowę i zacząć dzień w dobrym nastroju. Na dzień dzisiejszy rano po otworzeniu oczu myślę, coby tu wykombinować, żeby zamknąć je z powrotem i nigdy więcej już nie otwierać. Ot c est la vie ! Pozdrawiam wszystkich gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.01.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Luuudzieeeee!! Śpita??!! No żesz wypowiedzcie się w materii jedzonka i spożycia płynów. W tamtym roku jakoś się dyskusja rozrastała, a teraz co? Nuda... dłużyzna... nic się nie dzieje... Czy wszystkim odpowiada to, co ustaliłam (wstępnie oczywiście) ze Zbyszkiem. No i liczba chętnych... PISZCIE COŚ!! Baru, zachęcająco to wszystko skomponowane, tylko ja nie nadaję sie do towarzystwa, muszę z przykrością zrezygnować z owego spotkania, ale myślami będę z Wami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.01.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Brzoza!! Widoczek suuper!! Muszę i ja kiedyś "zapolować" na moje widoki. Renia!! No co Ty!! Kobieto, idziesz do przodu jak burza, każdy ma lepsze i gorsze czasy. Ale po to się spotykamy, żeby porozmawiać, podnieść na duchu, pochwalić (się i innych) trochę. To naprawdę poprawia samopoczucie. Nie bądź taka! Jeszcze jest trochę czasu, pomyśl i daj znać. Oczywiście nie muszę chyba dodawać, że oczekujemy tylko i wyłącznie jedynej słusznej odpowiedzi, że przyjdziesz na spotkanko . W końcu tak dawno się nie widzieliśmy. Nie daj się prosić! A teraz musze się Wam pochwalić, że w końcu mój mąż zlitował się nade mną i udzielił korepetycji internetowych. W rezultacie ww - możecie obejrzeć zdjęcia naszego domku! Na razie jest ich zaledwie kilka, ale uzupełnię galerię! Zapraszam do oglądania! http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39216 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Brzoza - piękny zachód - uwielbiam takie !!! Reniu - głowa do góry - pamiętaj, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Baru - jeszcze raz mówię - super domek. A co do spotkania ja jestem jak najbardziej za, ale daj mi jeszcze kilka dni bo muszą mi się wyklarować pewne sprawy. OK? Dziękuję wszystkim, którzy wypowiedzieli sie na temat związany z wodociagami i kanlizacją. Pozdrawiam Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirania 10.01.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 10.01.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Brzoza zachód słońca jest cudowny, Proszę o więcej takich zdjęć, od razu robi się cieplej na seruszku. I człowiek pozytywniej myśli i ... Witaj Pirania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.01.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 RS!! Nie mów, że taki masz widok od siebie z domu!! "Debeściarski" jest i tyle! Nie wiem jeszcze jak u mnie wschody wyglądają, ale zachody niczego sobie . Witaj, Pirania! Napisz coś o sobie. Budujesz, zamierzasz budować, remontujesz? Może się załapiesz na nasze spotkanie w lutym? Szczegóły kilka postów wyżej. Serdecznie zapraszamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 10.01.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam! Jak się chwalimy, to może i ja też To zdjęcie zrobiłem w sobotę nad moim domem, co Wy na to? http://republika.pl/youreczek/grafika/helikopter.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 10.01.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 A dlaczego tam wisi emblemat Baru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.01.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Noooo George!! Jestem pod wrażeniem!! ... Że tak głupio zapytam: co tam się działo, jakieś pokazy były?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 10.01.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Wiesz Baru, tak do końca, to nie mam pojęcia co sie działo ...obudziłem się rano (tak coś ok, 11-tej), a oni juz sobie latali, więc wyskoczyłem z łóżka, chwyciłem tylko aparat i sruuu! - coś takiego mi wyszło ...i pokazy to raczej nie były, tylko ćwiczenia chyba jakieś - ale nikogo u nas to nie zdziwiło, bo w końcu jak się mieszka prawie na poligonie, to coś takiego, to normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.01.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 A dlaczego tam wisi emblemat Baru? Pojęcia zielonego nie mam... Na wszelki wypadek oświadczam: Nie było mnie tam, nie mam nic wspólnego z tym, co się działo na poligonie u Georga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 10.01.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 A tak wyglądał RS-owy wschód słońca u mnie - też już nie spałem http://republika.pl/youreczek/grafika/wschod.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts