Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

hurra

miałem sie okazje zapoznac z fantastyczna relacją ... (poddała sie Operze ... )

i brawo dla RS'a za stronke wykonana w tempie expresowym

(mi takie cos, ruski miesiac zajmowało ... :-? )

na zdjęciach ... sielankaaa

Zaraz, zaraz! Gdzie ta stronka? Na stronie RS'a, którą znam i podziwiam, niczego spotkaniowego nie znalazłem.

A może ja czegoś nie rozumię? :wink:

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

po pierwsze gdzie ta stronka jest i jesli na republice to prosze o mailową wersję

RS nie daj się prosić długo

Brzoza z tym szamanem to juz dawno zerwałem kontakty taki jakis niewydarzony,ciągle swoje i swoj

teraz czekam wiosny.

a mógłbyś nieco blizej powiedziec mi o tych solarach za flaszkę bo cos mi się wydaje że musi to byc nie tyle flaszka co flacha i to całkiem spora, ale może są dobrzy ludkowie i zmajstrują za nieco mniej niz w sklepach??????

proszę o odpowiedź

no tak

pobawili się, z szamanem powalczyli

i????

i cisza

a nikt nic nie powie jak tam Wasze poranne obowiazki

drew nanieśc, w piecu napalić, zagotowac strawę,

odsnieżyc podjazd do domu

odkopac zasnieżone autko, wyczyścić szybki i

powalczyć z zamarznietym zamkiem, posiłowac sie z uszczelkmi tak aby dostac sie do wnetrza.

z duszą na ramieniu i strachem w oczach przekręcić

kluczyk i usłyszeć łi łi łi i......

no właśnie jak to u Was jest?

Drwa nosiłam w piątek :lol: , na kilka dni nanosiłam, teść pali - to niech se nosi, hehe (ale świnia ze mnie) .

Samochód dziś rano obdrapałam, wszystkie szyby były zamarznięte, wrrrrr...., uszczelki nie były zamarznięte, więc nie musiałam z nimi walczyć, silnik też zaskoczył bez problemu... W końcu co autobus - to autobus, pali w każda pogodę (dzisiaj było -2 raptem).

Jutro Wojtkowe chłopaki mają mi kaloryferki przywieźć, chyba, że nie dojadą, bo zasypało wczoraj.

Dzwoniłam do wiejskiego :wink: MPGK-u, obiecali, że pług dziś przejedzie. Zobaczymy!!

Niech żyje wieś!! :evil:

a ja myślałem że to ja jestem fajny, a nie emblemat :cry: :cry: :cry:

:p :P :p

Januszek, Ty jesteś człowiek wyjątkowy, a emblemat to tylko emblemat

:p

A z zimą damy sobie radę. Wczoraj powiedzieli że końcem miesiące będzie już 10 na plusie. :wink: tylko ciekawe gdzie.

Dziękuję wszystkim za miłą atmosferę na imprezie, Wielkie Dzięki.

Witajcie.

Zachwycacie się zdjęciami z imprezki a ja nie wiem jak je oglądnąć :( RS możesz podesłać link również dla mnie?

Dziękuję wszystkim za spotkanie. Jak zwykle było bardzo sympatycznie i wesoło :lol: :lol: Januszek a co tu pisać o zamarzniętych zamkach itp. Po prostu codzienność. Śnieg pada i pada. Codziennie jest ten dreszczyk emocji dojadę dziś do domu czy nie :-? Owszem czekam wiosny ale obawiam się, że wraz z jej nadejściem nasz dom znowu będzie wyspą na oceanie błota. A tak wszystko pięknie pokryte białym puchem...

P.S. Januszek a gdzie Ci przybyło te 3 cm? :oops:

greg Ty to przynajmniej byłeś na imprezie i widziałeś (chociaż może właśnie nie widziałes) a ja nawet nie byłem, miałem obiecane zdjęcia, ale lufa w krzokach.

tyle śniegu nasypało że jak to się stopi to matko i córko :o :o :o

jesli chodzi o te 3 centymetry to nie to co myslisz

mnie rośnie tak że 30, ale przez skromność nie będę sie chwalić :wink:

:p :p :p

buziaczki