maciejon 15.02.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 hurra miałem sie okazje zapoznac z fantastyczna relacją ... (poddała sie Operze ... ) i brawo dla RS'a za stronke wykonana w tempie expresowym (mi takie cos, ruski miesiac zajmowało ... ) na zdjęciach ... sielankaaa Zaraz, zaraz! Gdzie ta stronka? Na stronie RS'a, którą znam i podziwiam, niczego spotkaniowego nie znalazłem. A może ja czegoś nie rozumię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 15.02.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 po pierwsze gdzie ta stronka jest i jesli na republice to prosze o mailową wersję RS nie daj się prosić długoBrzoza z tym szamanem to juz dawno zerwałem kontakty taki jakis niewydarzony,ciągle swoje i swojteraz czekam wiosny.a mógłbyś nieco blizej powiedziec mi o tych solarach za flaszkę bo cos mi się wydaje że musi to byc nie tyle flaszka co flacha i to całkiem spora, ale może są dobrzy ludkowie i zmajstrują za nieco mniej niz w sklepach?????? proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.02.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 edytowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 15.02.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Jestem byłym ministrantem. Może być od zachrystii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.02.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Januszek i Maciejon!!Sprawdźcie prywatne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 15.02.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Widziałem! Jestem pod wrażeniem! Brawo RS, mimo, ze nie widzę Cię na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 16.02.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 no tak pobawili się, z szamanem powalczylii????i ciszaa nikt nic nie powie jak tam Wasze poranne obowiazkidrew nanieśc, w piecu napalić, zagotowac strawę, odsnieżyc podjazd do domuodkopac zasnieżone autko, wyczyścić szybki i powalczyć z zamarznietym zamkiem, posiłowac sie z uszczelkmi tak aby dostac sie do wnetrza.z duszą na ramieniu i strachem w oczach przekręcić kluczyk i usłyszeć łi łi łi i...... no właśnie jak to u Was jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 16.02.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Drwa nosiłam w piątek , na kilka dni nanosiłam, teść pali - to niech se nosi, hehe (ale świnia ze mnie) . Samochód dziś rano obdrapałam, wszystkie szyby były zamarznięte, wrrrrr...., uszczelki nie były zamarznięte, więc nie musiałam z nimi walczyć, silnik też zaskoczył bez problemu... W końcu co autobus - to autobus, pali w każda pogodę (dzisiaj było -2 raptem). Jutro Wojtkowe chłopaki mają mi kaloryferki przywieźć, chyba, że nie dojadą, bo zasypało wczoraj. Dzwoniłam do wiejskiego MPGK-u, obiecali, że pług dziś przejedzie. Zobaczymy!! Niech żyje wieś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 16.02.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Oooooo!! Zostałam stałym bywalcem!! Ale ten czas leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 16.02.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 No leci lecigratuluje tytułuu mnie na wsi to odśnieżają bo musi dojechać smieciara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.02.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Baru - gratulacje - jakoś nam się to przeoczyło http://www.gify.org.pl/gify/rzeczy/jedzenie/87.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 17.02.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Albo My ją Albo Ona Nas Co by nie robiła, to My ją przetrwamy, i niech sobie nie mysli że da radę, to już jej ostatnie podrygi, zresztą ile by nie gadać niejedną przetewaliśmy więc i tę przetrwamy. mowa oczywiście o zimie buziaczki dla Wszystkich :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 17.02.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Januszek: A gdzie Twój emblemat? Zamarzł? Zasypało? A taki był fajny, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 17.02.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 powód znikniecia emblematu jest bardziej prozaiczny po prostu każdy taki obciąża moje i tak skąpe łącze a ja myślałem że to ja jestem fajny, a nie emblemat :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 17.02.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 a ja myślałem że to ja jestem fajny, a nie emblemat P Sądzac z Twoich wypowiedzi, to jesteś nawet fajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 17.02.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 a ja myślałem że to ja jestem fajny, a nie emblemat :P Januszek, Ty jesteś człowiek wyjątkowy, a emblemat to tylko emblemat A z zimą damy sobie radę. Wczoraj powiedzieli że końcem miesiące będzie już 10 na plusie. tylko ciekawe gdzie. Dziękuję wszystkim za miłą atmosferę na imprezie, Wielkie Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 17.02.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Bardzo proszę piszcie tak dalej już urosłem jakieś 3 cm proszę o jeszcze Wasz fajniejszy i wyjątkowy januszek a jaki skromny nieprawdaż :P Z zimą jasne że damy radę, ale ja już tęsknię do wiosny bo mozna zacząć cos robić , jakiś ogródeczek albo co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 18.02.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witajcie. Zachwycacie się zdjęciami z imprezki a ja nie wiem jak je oglądnąć RS możesz podesłać link również dla mnie? Dziękuję wszystkim za spotkanie. Jak zwykle było bardzo sympatycznie i wesoło Januszek a co tu pisać o zamarzniętych zamkach itp. Po prostu codzienność. Śnieg pada i pada. Codziennie jest ten dreszczyk emocji dojadę dziś do domu czy nie Owszem czekam wiosny ale obawiam się, że wraz z jej nadejściem nasz dom znowu będzie wyspą na oceanie błota. A tak wszystko pięknie pokryte białym puchem... P.S. Januszek a gdzie Ci przybyło te 3 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 18.02.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 greg Ty to przynajmniej byłeś na imprezie i widziałeś (chociaż może właśnie nie widziałes) a ja nawet nie byłem, miałem obiecane zdjęcia, ale lufa w krzokach. tyle śniegu nasypało że jak to się stopi to matko i córko jesli chodzi o te 3 centymetry to nie to co myslisz mnie rośnie tak że 30, ale przez skromność nie będę sie chwalić buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 18.02.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 No właśnie i dalej pada Zapomniałem, że jesteś skromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts