Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

Luuuudzieee!!

Mam już czystą wodę z kranu!!! Jest zamontowany i odżelaziacz i filterek na piachy i inne tego typu świństewka.

Jutro jadziem zobaczyć, bo z panem rozmawialiśmy rano jak zabierał się do podłączania całego ustrojstwa. Musieliśmy jechać do domu, bo byliśmy z całą brygadą, która dziś była wyjątkowo upierdliwa i nieprzyjemna w obsłudze.

Teść tylko zadzwonił, że pił (wodę z kranu znaczy się) i żyje. Tzn żył wtedy bo wieczorem z nim nie gadałam.

Chyba późno już, bo głupoty piszę.

Paaa

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

baru - mam nadzieję, że w końcu zakończyłaś rozdział "woda w domku" :p

Eeeee, no coś Ty!!

Mam dopiero zimną wodę, jeszcze ciepłą przyjdzie nam robić, hehehehe

PS. Zrobiłam zdjęć kilka dzisiaj i postaram się wkleić :roll:

Witajcie

muszę się wam przyznać do czegos mam za swoje i juz

w sobote cichcem przed Krzysiem wyszedłem kosić owe mlecze niestety zobaczył :o w domu niemal tragedia :cry: " nie zaśmiercaj jego kiatuszków"

a ja jak głupi wykosiłem wszystko pomiedzy jednymi kroplami deszczu a drugimi w podmuchach wiatru

i dzisiaj ani rączką ani nózią, i chyba coś mnie dopadło, jakas grypka albo co.

Z wodą tak: jest raz jest, raz jej nie ma to zupełnie tak jak z tym gifem wogóle go nie widzę

ale z wody jest sie z czego cieszyć prawda, i miej nadzieję że ciepła popłynie bez najmniejszych problemów.

Witajcie

Maciejonie zdjecia otrzymałem dziękuję oodają one atmosferę Twojego domku, zwłaszcza roslinki w odgrodzie byle tak dalej. powodzenia

ja niestety muszę się przyznać że chyba poległem w walce z "kiatuszkami" juz na drugi dzień powstały nowe :evil:

dzisiaj dalsza walka.

Ago widzisz jakie to praste jeszcze tylko jakies 1000 postów i juz bedziesz mieszkać, mówię Ci jakie to uczucie zamieszkać na swoim . :lol:

pozdrowionka.

Wy sobie już w myślach budujecie oczka wodne, altanki oraz urządzacie ogrody, a u mnie KLAPS!!! :evil: :x :evil:

Projekt do poprawki, a dokładnie trzeba wykreślić z niego i wniosku o pozwolenie na budowę przyłącza, ponieważ Starostwo nie może wydać decyzji na ten sam obiekt (przyłącza) dla dwóch inwestorów. Architekt już wybrał mój i sąsiadki projekt i "duma" :o - Jak to zrobić, żeby było dobrze? Prawdopodobnie wystąpimy tylko z pozwoleniem na budynek, a przyłącza na zgłoszenie. Dowiem się może jutro.

A'propos - Czy macie jakieś doświadczenie w takim przypadku. Jeżeli tak to napiszcie jak to zrobić najlepiej.

Dzięki za gratulki. :p

Aga!!

Gratulacje!

Brzoza!

My przejeżdżamy bez problemu, ponieważ nawieźliśmy tam już kupę gruzu. Jedyna niedogodność to to, że okrutnie trzęsie na tych nierównościach.

Tak się zbieram, żeby zacząć nękać UM pismami o ten nieszczęsny asfalt, ale piszę :wink: , piszę :wink: ... i coś napisać nie mogę...

Januszek!

Problem śmietnika będzie chyba wyglądał tak: kubeł koło garażu wystawiany przed bramę jak przyjdzie czas na śmieciarę.

Drewutnia... drewno chyba będzie składowane koło garażu (daszek chcemy przedłużyć).

Ogród... hmmm... to jeszcze długa droga do czegoś takiego w moim przypadku.

A o remontach nawet nie chcę słyszeć!!!! Przez najbliższych parę lat!!

Altana będzie, ale kiedy??

Oczko?! Nie ma mowy!!

Drzewek parę już posadziłam - owocowych co prawda, ale chyba się też liczy?

O drodze już było wcześniej :lol:

Aga!

Nie martw się! I na Ciebie przyjdzie pora z tymi oczkami, altanami i innymi pierdułami. A doświadczenia w zakresie zadanego pytania nie posiadam, więc nie pomogę.