AnetaS 23.01.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Baru na górze mam firanki które przyjechały razem z nami, i do salonu jak już będą karnisze to firanki też będą z tego samego źródła, a więc nie nowe ino karnisze nowe. Dzisiaj byłam u sąsiadów aby zaprosić ich na niedzielę. Będą mojego taty 60 urodziny i usłyszałam takie hasło "myśmy wybierali się już do was ale cały czas u was imprezy no i nie szliśmy". Trzeba firanki i zasłony założyć w salonie, jadalni i kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 23.01.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Brzoza zrobie tak jak proponujesz dam 8m. na 5,5 m. juz wymiary poszly do Pana Jurka ktory robi mi projekt i w dodatku jest wspanialym czlowiekiem, jak dobrze jest znac takich ludzi, Kubolotek dzieki, mniej wiecej tak to bedzie wygladac Ania, na Twoja opinie oczywiscie czekam i skoncz go ( to ) --- sprawozdanie aha nie duzo zaplacilas za gaz, to mnie cieszy Maciejon mnie tez zastanawiaja te drzwi, jeszcze przemysle, ja tez bede sie ograniczal z pokazywaniem wnetrz - niestety dziekuje Wam wszystkim za podziw, uznanie, mile slowa, krytyke i pomoc pozdrawiam goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.01.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Cześc kolejny dzień mrozu - auto dzieki Bogu zapaliło Aneta co do sąsiadów - z jednej strony taki sasiad to przekleństwo wie wszystko widzi wszystko - z drugiej strony to dar bo jezeli będzie działo sie coś złego zawsze zareaguje Dar i przekleństwo w jednym - ale może nie będzie tak źle poi założeniu firanek albo żaluzji Acha jeszcze jedno - najlepiej ze wszystkimi sąsiadami żyć w zgodzie Brzoza nie rezygnuj z wody zawsze to milej i popodziwiać troche przyrodę. Kupusz sie rajd co zabija owady na śmieć i przeżyjesz tych krwiopijców- przy takich mroząch może im troche przemrozi dupska??? Anika cieszę się żes lwica ale nie bój sie dawaj te dwa brakujące XX. Maciejon - próżność rzecz ludzka podkarmienie jej co jakiś czas prowadzi do lepszego samopoczucia -tak więc Maciej naprawdę zajefajny ten Twój dom Gregor 456 8x5,5 to dobry wybór - pomyśl tez nad dobrymi zdalnie sterowanymi drzwiami garazówymi - w zimie odejda ci nerwy z zamrazającym zamkiem Pozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 24.01.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Miało iść ku cieplejszemu a tu dzisiaj dwa stopnie niżej niż wczoraj co do sąsiadów - z jednej strony taki sasiad to przekleństwo wie wszystko widzi wszystko - z drugiej strony to dar bo jezeli będzie działo sie coś złego zawsze zareaguje To prawda. Powinien być jednak spełniony jeszcze jeden warunek: dyskrecja. Z tym jednak bywa różnie. Mozna się czuć bezpiecznym, bo sąsiad czuwa ale i "cała wieś" jest na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 24.01.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Sąsiedzi są całkiem spoko, mili ludzie. Poza tym znamy ich od wielu lat. Pamiętam ich jeszcze jak jako mały pyrtek zbierałam na tej działce maliny. A to było lata temu. A faktem jest, że jak nie ma się firanek a wieczorem świeci się światło to cała wieś może obserwować co się dzieje. Poza tym w czasie budowy zawsze zwracali uwagę na nasz domek, Kiedyś ponoć przyszła grupka takich młodych ludzi, nie miałam jeszcze stolarki i zaczęli chodzić po moim domku. Sąsiadka ich ope.... zaczęli do niej coś tam nie ładnie mówić a ona że po policje będzie dzwonić i sobie poszli. I od dnia rozpoczęcia prac budowlanych do dnia dzisiejszego nic mi nie zginęło nawet jeśli coś przez uwagę zostało nie schowane na noc. Dlatego mówię FAJNIE MIEĆ SĄSIADÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 24.01.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 WWWIIITTTAAAMMM WAAASSSS GOORRĄĄĄCCO!!!! Łapska mi się trzęsą, zamarzam powoli. Ciężko się pisze..... te cho...rne mrozy mogły by się już skończyć. Trafiło tak, że akurat teraz córka zaległa w domku, tatuś do opieki, a ja marznę na przystankach by dojechać do pracy. Jak zwykle długo nie pisałam, ale zaglądałam do Was bardzo często - to, tak z lekka na usprawiedliwienie Fajnie, że Grupa się nam rozrasta ..... Witam serdecznie. A co do pokazywania zdjęć na forum to przykre, że w ten sposób ktoś to wykorzystuje. Teraz muszę się zastanowić czy nie póść za innymi i wykasować co się da. A nóż i mnie namierzą ..... Gregor 456 - mam nadzieję, że pokażesz mi jeszcze Wasz domek Baru z jednej strony współczuję, żę córuchny zaległy, ale z drugiej strony lepiej hurtowo przechorować i mieć spokój. Moja na razie przeziębiona, ale kto wie ...... może i ją ospa dopadnie. Anetko - gratuluję wspaniałych sąsiadów i życzę takich wszystkim brzoza - jak znajdziesz złoty środek na stawik bez komarów - to napisz. Anika - narybek chętnie zamówię jeżeli za 2-3 latka będziesz jeszcze chętnie rozdawać. Na razie oczko jest w marzeniach. RS - Co z kuligiem??? Podaj szczegóły i termin, bo chętnie bym się zapisała Z tego co pamiętam to zostaje Zabajka. To Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.01.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 WWWIIITTTAAAMMM WAAASSSS GOORRĄĄĄCCO!!!! brzoza - jak znajdziesz złoty środek na stawik bez komarów - to napisz. witaj Aga... w mroźny wieczór ... oczko wodne miałem posadowione "na kanalizacji" - dzieki temu mogłem czesto zmieniac wode ... ale jednocześnie blisko okna ... i to zdecydowało o likwidacji ... ale jak zlikwiduje pobudowlana pakamera - byc moze tam znajdzie sie jakas oaza i dla komarów ... na komary mam jeden złoty srodek - to witamina B - której te cholery chronicznie nie znosza ... RS - Co z kuligiem??? Podaj szczegóły i termin, bo chętnie bym się zapisała Z tego co pamiętam to zostaje Zabajka. To Pa to dla przypomnienia ... jak efemistycznie było 2 lata temu po naszym spotkaniu ... http://forum.muratordom.pl/posting.php?mode=quote&p=256587&sid=9f4b5bc0c5b1e6c7284b2b08dbb19ce8 Aga - Jesteś na forum od 2004 r ... Ciebie zbanowano jak dobrze pamietam - za wzięcie udziału w konkursie ... niewinnie ... bez ostrzeżenia ... ostatecznie ... nie dajc Ci szansy nawet na wytłumaczenie sytuacji ... a notorycznie łamiacy wszelkie zasady funkcjonują sobie na forum całkiem nieźle ...ciekawy ten regulamin ... jak z gumy ... Brzoza zrobie tak jak proponujesz dam 8m. na 5,5 m. juz wymiary poszly do Pana Jurka ktory robi mi projekt i w dodatku jest wspanialym czlowiekiem, jak dobrze jest znac takich ludzi, Grześ ... mysle że podjąleś dobra decyzja ... a mając tak dobrego projektanta ... może Ci podpowiedziec ... ze budynek mozesz miec mniejszy ... a dach na nim duzy ... wysuniety za brame garazową ... bo do planu liczy sie tylko obrys muru .... pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.01.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Zima troszeczkę odpuściła dziś na moim termometrze pojawiło sie -19C A jak u Was. Posłusznie melduje że przez ostatnie dwa dni i dzisiaj też ze wzgledu na temperatury na 'odjąć' zaprzestałem prac remontowych na budowie swej Ale jak tylko zelżeje wracam do remontu Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 25.01.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Aga oczywiscie ze Ci pokaze !pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 25.01.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 RS - dzięki za info. Termin jak najbardziej za. Zabajka również. A z żarłem dopasujemy się do reszty. Muszę Ci jeszcze co powiedzieć. Myślałam, że pęknę dzisiaj ze śmiechu......... Przeglądałam sobie strony, które mam w ulubionych. Weszłam więc na IV JUBILEUSZOWE SPOTKANIE NASZEJ GRUPY, żeby powspominać jak to było rok temu i zobaczyć zdjęcia z imprezki. A tu odsłania mi się bardzo powoli tytuł " GALERIA ZDJĘĆ ŚLIMAKÓW ". (myślę sobie - czy byliśmy tak drętwi? ) BOMBA!!!! Cudne portretówki. tylko nie znam łacińskiego, nie wiem więc który to ja? P.S. Jeżeli to twoje autorstwo - to jestem pod ogromnym wrażeniem. BRAVO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Żeby się nie nudziło coś dla rozweselenia. Parę określeń z nowopowstającej Encyklopedii PWN młotek kinetyczno-pneumatyczny autopotęgator mocy z naprowadzaniem trzonkowym niepewność dwóch facetów wchodzi do ubikacji, jeden rozpina rozporek, a drugi zaczyna malować usta nic pół litra na dwóch nudziarz człowiek, który mówi, gdy ja właśnie chcę mówić Optymista niedoinformowany pesymista praca grupowa rodzaj pracy, który ułatwia zwalanie winy na inne osoby pesymista optymista z bagażem doświadczeń prawda przekonywująco powiedziane kłamstwo piękno ulotne zjawisko mijające zwykle po wytrzeźwieniu ręka kostno-mięśniowy wysięgnik żurawiowy, chwytny i mobilny we wszystkich płaszczyznach. Zastosowanie różnorodne. U samców w liczbie pojedynczej zastosowanie szersze. rozwód słowo wywodzące się z łaciny. Oznacza wyrwanie genitali przez portfel. samochód urządzenie mechaniczne służące do przemieszczania się w przestrzeni, a także jako wspomagacz samczy podczas okresu godowego. W rękach samic śmiertelna broń. sedes siedzenie dla mających gówno do roboty sumienie to ten cichy głosik, który szepce, że ktoś patrzy wsad dewizowy zagraniczny klient polskiej prostytutki zamieszanie dzień ojca w haremie zaraz robal powszechnie znany i powszechnie niewidoczny, jednoczenie określenie czynności, która nie znajdzie swego finału Pozdrawiam sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 26.01.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Sebo8877: A jakie jest określenie dla Forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 maciejon proponuję nastepująco Forumowicz rodzaj ssaka należący do rodziny człowiekowatych, rzędu naczelnych. Obecnie najbardziej dominująca istota na planecie Ziemia dodatkowo w okresie wznoszenia stałych i tymczasowych konstrukcji połączonych trwale z gruntem dozgonnie uzalezniony od sieci komputerowej o światowym zasięgu łączącej sieci lokalne, sieci rozległe i wszystkie komputery do nich podłączone strikte domeny muratordom.pl Tak wg mnie brzmi prawidłowa interpretacja hasła Forumowicz Autor Sebo8877 All Rights Rreserved Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 27.01.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 A ja właśnie odebrałam z poczty plany domku I głaszczę kopertę A w domu będę oglądać i planować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 27.01.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Podzielam Twoją radość. Wiem jak to sie czuje. Teraz zaczniesz odkrywać niuanse swego domu, o ile wczesniej nie widziałaś projektu lecz jedynie informacje typu katalogowego. Ja studiowałm swój projekt, otwierajac go dziesiatki razy Fajne to były czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.01.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Sebo - brawo za definicje "forumowiacza" :D DaKar - gratulacje ! krok milowy za Tobą ... to teraz juz z górki ... w Rzeszowie mamy kolejnego zawodnika ... Marme zasili Tomek Chrzanowski ... nie miescił sie w składach innych druzyn ... ale moze zamieszac jak onegdaj mieszał Pioterk Świst ... tylko czy zamiesza ... wzrok mnie myli czy pisaliśmy wraz Maćku ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 27.01.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 wzrok mnie myli czy pisaliśmy wraz Maćku ... ? Nie myli Cię. Też to zauważyłem Czujni jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.01.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 bratnie słowo sobie dajem ze pomagać będziem wzajem zuch zuchowi, druhnie druh hasło znaj - "Czuj duch"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 27.01.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 I to obaj pisaliście do mnie A ja i bez tego jestem szczęśliwa że hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 27.01.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 A tak w ogóle to miłego weekendu. Ja kończę pracę i maszeruje do domu kontenplować projekt. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts