Baru 29.01.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 30.01.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Jakoś inaczej płynie czas od piątkowego popołudnia. Jestem przytłoczony tragedią. Trwa jakieś przewartościowanie priorytetów i temat "budowa" nie chce być tematem pierwszoplanowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 a gołębie czekaja na rumowisku dalej ...na swoich panów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.01.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Jakos tak inaczej dziś .... i jutro i pojutrze też bedzie inaczej ... - ale na pocieszenie powiem jedno - tych których nie ma juz wśród nas - tym już jest miło ciepło i szczęśliwie .... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.01.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witajcie dalsi sąsiedzi. Czy ktoś z Was wie, jak daleko jest z Jabłonek do stoków narciarskich w Bystrem? I czy pomiedzy tymi punktami działa jakaś komunikacja busowa lub pks? Zostało zmienione miejsce obozu harcerskiego mojej córki, nie wiem, czy ją tam wysyłać. Pomóżcie podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 witaj Majeczko na mój gust jest to 6 - 7 km na trasie między Leskiem a Ustrzykami Górnymi droga dobra i mase po trasie miejsc do zjazów Przełęcz Wyżnia, Wetlina, Kalnica, Bogdanka, Cisna i Bystre, Baligród i Weremień k. Leska jadac z Ustrzyk autobusy jeżdżą ... co do busów - nie wiem mysle ze warto miłego wypoczynku dla córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.01.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 brzoza, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 31.01.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Majka daj dziecku wypocząć nie bój sie dobry harcerz da sobie rade wszedzie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.01.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Mjak daj dziecku wypocząć nie bój sie dobry harcerz da sobie rade wszedzie Sebo8877 to napewno. Ale ja chciałabym, aby do tego na nartach pojeździła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 31.01.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 nie martw sie pojeździ Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 01.02.2006 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich podkarpackich forumowiczow. Jestem nowy (choc nie tak bardzo bo od 2004r na forum) na podkarpackim forum, choc kiedys juz kontaktowalem sie z Wojciechem Tymowiczem w sprawie ogrzewania nadmuchowego.Tak tylko chcialem dolaczyc do ziomkow z podkarpacia bo tak jakos swojsko tutaj.Pochodzimy wraz z zona z Jaroslawia a budujemy na wsi.Nie chce brzmiec za bardzo optymistycznie bo dolaczam w czasie kiedy cala nasza Kochana Ojczyzna Polska jest pograzona w zalobie po nieszczesliwym wypadku w Chorzowie.My rowniez laczymy sie ze wszystkimi pograzonymi w bolu i zalobie. MonteChristo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.02.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Cześć MonteChristo pomimo tragedii na śląsku witam cię tymże optymistyczniej że tak samo jak ja budujesz na wsi ...Jak twoje podejście do przeniesienia- miasto - wieś ???Napisz na jakim jestes etapie ?? Pozdrawiam wszystich Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 01.02.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witaj MonteChristo! Witaj i życzę Ci nie tylko sukcesów budowlanych ale i zadomowienia się na Grupie Jaroslaw - gdzie czas zwalnia swe tempo Jeżeli Twoim zdaniem Jarosław to miejsce gdzie czas zwalnia tempo to co powiedzieć o leżących bardziej na wschód miasteczkach czy wioskach? Podzielam Twój pogląd o wolniejszym tempie. Czuję to gdy bywam w rejonach przyszłego zamieszkania. Tego zresztą szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.02.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 witaj MonteChristo na jakim etapie jestes z budowa ? a wies i wolniejsze tempo ... no cóz ... najpierw zniszczono... kupując tanie truskawki z Tunezji, kurczaki z USA, zioła ze Szwecji ... a teraz - widzac ze wies tonie - podaja nam brzytwe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 01.02.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witaj Hrabio MonteChristo na jakiej wsi sie budujecie bo ja znam przypadkiem te okolice pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 01.02.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Cześć MonteChristo! Ja tak na drodze Rzeszów - Jarosław... bo ja znam przypadkiem te okolice przypadkiem mówisz?? [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 01.02.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 MonteChristo ja również bardzo serdecznie witam Cię w grupie. Pozwoliłam sobie oglądnąć zdjęcia Twojego domku, na pewno będzie piękny po wykończeniu. Życzę przyjemności i wytrwałości w budowaniu. U mnie gościu do schodów ciągle nie przyjechał. Zdenerwował mnie. Miały być gotowe na 15 stycznia a tu już luty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 01.02.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witaj Monte Christo Hrabio ! Ja też, jak koledzy, lubię to wolne tępo tutejszych okolic Mąż jakby mógł to by się budował gdzieś za lasem daleko od dróg. Lubimy nasze wioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 01.02.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 "Nasze" biuro projektowe zrobiło nam miłą niespodziankę. Dostaliśmy model naszego domu. Zdjęcia na naszej stronie w dziale Projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 01.02.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Maciejon, muszę przyznać że to piękny gest ze strony biura projektowego. I napewno miła niespodzianka. Tylko troszkę wam ogród okroili I kolorystyka nie ta. Oryginał prezentuje się lepiej od modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts