forum_user 26.02.2002 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.02.2002 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babis 28.02.2002 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Ja też nie mam gazu - tzn jest w odległości 300m a więc na razie abstrakcja. Mam zamiar ogrzewać węglem i drewnem (piec na paliwo stałe) i kominkiem. Znajomy poleca mi gaz płynny w zbiorniku ustawionym na działce ale sam tego nie ma a wy co tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 28.02.2002 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Cześć, jestem pierwszy raz u Was i muszę powiedzieć, że mnie brzoza dowartościował . Mój dziadek był góralem i gdyby nie zawirowania historii pewnie byłabym Waszą sąsiadką. Co do gazu, nie rezygnujcie, to jedno z lepszych paliw, zobaczcie w Muratorze 3/02. Ja mam do gazu 150m i właśnie walczę, zeby nas podłączyli, a póki co wydzierżawię sobie zbiornik na gaz. I wybaczcie jednocześnie, tyle się wątków porobiło, że raczej do Was nie będę zaglądać Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 28.02.2002 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Cześć. Nie wiedziałem, że jestem góralem Hej <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: greg dnia 2002-09-06 09:49 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.02.2002 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Pozdrawiam Alanta - jest mi bardzo miło...Do RS - do mnie masz mniej niż 20 km na skrót przez Budziwój, Siedliska i tu transport drzewa mógłby być opłacalny. Nie jestem pewien gdzie leży Dylągówka ale wydaje mi się ,ze jest to gdzieś koło Ciebie, a ta sama firma Stolares ma produkcję również w Dylągówce. U mnie jest trzy firmy tej branży i dlatego pewno ceny musiały pójść w dół.Jestem w podobnej sytuacji jak większość z Was, gaz mam 200m od działki, ale korzystając z doświadczeń sąsiadów, którzy mając gaz palą nim od święta (mając alternatywę )- doszedłem do wniosku, że gaz jest niezastąpiony przy podgrzewaniu ciepłej wody, centralne tylko przy gwarancji stałej pracy i wysokich stabilnych zarobkach - a o to teraz trudno i nie ma pewności na dłuższą metęWodę alternatywnie w lecie mogę podgrzewać propan butanem -2 butle na wymianę i blisko punkt wymiany w zimie - wymiennik na c.o. A ogrzewanie elektryczne - najmniej kłopotliwe i chyba na razie najdroższe ale nie wykluczam grzejnika elektrycznego w sypialnina lekkie jesienne chłody czy przedwiośnie.Jak będę zmęczony - włączę na chwilę i spanko.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.02.2002 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kusy 28.02.2002 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Cześć ! Ja także buduję dom i jestem na etapie wyboru centralnego ogrzewania tzn. jeżeli chodzi o grzejniki to raczej zdecydowany jestem na aluminiowe { cena jest atrakcyjna 23zł za żebro} co do rur to nie wiem ale chyba stalowe , natomiast kocioł to raczej zdecydowanie na palwo stałe np. OGNIWO ,lub ZĘBIEC . Może ktoś mi podpowie inne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.02.2002 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.03.2002 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2002 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 05.03.2002 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Cześć Sąsiedzi.Aktualnie mam zrobione piwnice i nad nimi strop. W najbliższą sobotę przywożą mi materiał do budowy. Właściwie to czekam tylko aż pogoda się ustabilizuje. Jak myślicie można już zaczynać?PozdrówkaGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babis 11.03.2002 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Muszę tu częściej zaglądaćprzecież jestem góralem Heej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 15.03.2002 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 Cześć.Pogoda piękna więc widzę wszyscy na budowach i nikt nie pisze.Mam nadzieję, że tak będzie w przyszłym tygodniu bo ja też ruszam z murami. Życzcie mi tego.Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.03.2002 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 18.03.2002 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2002 Dzięki brzoza. Od jutra idę na urlop a pojutrze przychodzą murarze. Pogoda znowu super Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babis 25.03.2002 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Hej , czy na podkarpaciu wszyscy już budują i nie mają czasu pogadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.03.2002 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babis 28.03.2002 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Widze że wy to jesteście daleeekooJa na razie jestem na ok 30 tym metrze mojej 300 metrowej drogi dojazdowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 28.03.2002 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 To masz jeszcze tylko 270m a może już mniej? A ja nie zdążę przed świętami zalać stropu. Wszystko przez pogodę. Ale po świętach zapowiadają ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.03.2002 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 Podpinam się do życzeń - tego samego wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts