AnetaS 22.02.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kubolotek tu coś znajdziesz http://www.interres.pl/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 22.02.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 i tutaj http://www.targirzeszowskie.com.pl/kalendarium/tb_3-5-03-06.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 22.02.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 kubolotek nie słyszałam że targi zostały przesunięte wręcz koło mojej miejscowości jest ogromny bilbord że targi są 2-3 marzec. A tak na marginesie czy na takich targach faktycznie można uzyskać niższe ceny ja także muszę kupić w tym roku okna, blachę, klinkier, i wszystko do elektryki, więc powiedz czy o tych niższych cenach na targach wiesz z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleńka1719500181 22.02.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie! Poszukuje budujących SOPRANA 4 ( MTM STYL ) , gdyż na wiosne planuje rozpocząć budowe własnie takiego domku i chciałabym z kimś skonsultować kilka spraw a jak to wiadomo najlepiej z kimś kto już ma to za sobą Odezwijcie sie! Jestem z okolic Rzeszowa Pozdrawiam serdecznie - OLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 23.02.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam Beti przeczytałam twój dziennik, i postaram się śledzić go na bieżąco Oleńka witaj w grupie Od wczoraj mogę legalnie mieszkać w domku. Przebrnęłam wszystkie papierkowe zawiłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.02.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Kubolotek polecam okna z firmy pamoplast - w Ustrzykach Dolnych - biura handlowe na Podkarpackiej i Rejtana.Wg m,nie dobra cena, rewelacyjne ekipy montażowe, długa gwarancja.http://www.pamoplast.pl Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 23.02.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 od wczoraj mogę legalnie mieszkać w domku. przebrnęłam wszystkie papierkowe zawiłości. g r a t u l a c j e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 23.02.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Od wczoraj mogę legalnie mieszkać w domku. Przebrnęłam wszystkie papierkowe zawiłości.Ja również gratuluje i mam pytania, bo tez czeka mnie odbiór. O jakich zawiłościach piszesz? Na co zrócić uwagę przygotowujac dokumenty? Jak długo to trwało? Wiem jakie dokumenty sa potrzebne i wiem, że w każdym powiecie można spotkać lokalną specyfike. Nie mniej Twoje doświadczenie z pewnością sprawi, że będę w tej materii mądrzejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 23.02.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 AnetaS napisała Od wczoraj mogę legalnie mieszkać w domku. Przebrnęłam wszystkie papierkowe zawiłości. Ja również gratuluję. Niektórzy muszą jeszcze trochę na to zaczekać.... Masz rację sebo8877 co do tej ceny za okna Pamoplastu. Właśnie w ubiegłym tygodniu kupiłem wszystkie + drzwi balkonowe, na drewno dają upust 26 % + 4% za wpłatę gotówką, za PCV 38% + 4% za gotówkę. Ekipy montażowe mają doświadczone ale i tak trzeba ich trochę przypilnować. Gwarancja taka jak wszędzie: 3 lata na powłokę malarską, 5 lat na okucia, szyby. Nasi znajomi mają już 3 rok i są zadowoleni, żadnych poprawek. Te upusty to w centrali w Ustrzykach, nie wiem co jest w punktach handlowych. W chwili obecnej szukam drzwi wewnętrznych, może ktoś wie coś na temat promocji w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 23.02.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 _Beti_ ja tez widzialam plakaty i sama juz niewiem chyba poczekam te pare dni to juz niedługo i sie przekonamy, a jesli chodzi o promocje na targach to ci powiem ze bylam na ostatnich we wrzesniu i tez mi wyceniali okna i daja tam paro juz nie pamietam ile dokladnie znizki jesli zamowisz juz na targach, i powiem ci ze zaluje ze ich wtedy nie zamowilam o bedac chyba w grudniu w tej samej firmie okna byly drozsze o jakies 2 tysiace,AnetaS dzieki za stronke tam pisze ze zmian nie ma z data, zobaczymysebo8877 dzieki za stronke zapoznam sie , a tak apropo to wyslalam dzis faks do pieciu firm o wycene okien, czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.02.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 tigermoth w biurach handlowych pamoplastu upusty tej samej wielkości ja utarżyłem na okna PCV 5-cio komorowe w sumie 40%. Montowała mi ekipa Pana Wójcika - dokładnośc i rzetelność w każdym calu. Na wiosne kolejny etap wraz z drzwiami wejściowymi. Ile upustu dostałes na drzwi wejściowe ???? - mi proponuja 25% - jak u Ciebie??? Ja wydebiłem gwarancje 3lata na szyby i okucia i 6 na profile Po pierwszej zimie rzadnych problemów okna zamontowalem w listopadzie 2005 Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 23.02.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 AnetaS napisała Od wczoraj mogę legalnie mieszkać w domku. Przebrnęłam wszystkie papierkowe zawiłości. Ja również gratuluję. Niektórzy muszą jeszcze trochę na to zaczekać.... Niektórzy to nawet trooooochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 23.02.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 sebo8877czy ja dobrze zrozumiałam dostałeś taki duży upust,bo pacząc na ich ceny to nie są konkurencyjne np okno 150 na 150 kosztuje 845, a można go kupić nawet za 600zł, więc rozumiem że te ceny są wywindowane troszku bo dają wysokie upusty tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 23.02.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 tylko że okno oknu nie jest równe, trzeba brać pod uwagę , jak są wykonane, jakie okucia i wiele innych spraw. Ja jak zbierałam oferty na to miałam rozpiętość cenową od 12 tys. do mocno ponad 30 tys. i wszędzie było powiedziane okna 5-komorowe, kolor dwustronny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 23.02.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 no i zadna firma w sprawie wyceny okien sie nie odezwala, co jest grane? nie chce sie im odpisywac? a apropo tłustego czwartku to wyobrazcie sobie ze wlasnie mam zamiar zjesc 10-tego pączka9własnej roboty z czekolada), kurcze nie moge sie opanowac od jedzenia, wrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 "szlachetne zdrowie ... nikt sie nie dowie ... jako smakujesz ... az sie zepsujesz ..." - mawiał Kochanowski "dobrze jest dac sobie w żyłę ..." mawiałem ja .... i obie sentencje miałem okazje sprawdzic w realu ... dziękuje WSZYSTKIM za życzenia powrotu do zdrowia -życzenia pomogły - jak widac witam pieknie w grupie Oleńke Oleńka - to pewno po chorobie ... mam kłopoty z percepcja ... nie moge wydedukowac czy wybudowałas w 2005 roku Akacja II czy na wiosne planujesz rozpocząć budowe Soprana 4 ... życze dziś wszyskim - usmiechu i miłego dnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Cześć Brzoza witaj wśród zdrowych - jak się czujesz (po daniu se w żyłe) jak nowo narodzony. idzie wiosna tak więc optymizm i hart ducha niech zagosci w Twym sercu optymizmem tryskam a hart ducha w drodze dzięki Sebo okazuje sie ze zyłe mam dość pojemna ... są jeszcze luzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.02.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 okazuje sie ze zyłe mam dość pojemna ... są jeszcze luzy ... Czyżbyś coś sugerował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 tem tego ... żyła luzy ma ...ale nie na wode ... płyny zasadowe ... na wysoki oktan jej lubuja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 24.02.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Brzoza witaj wraz z słońcem PRAWIE wiosennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts