sebo8877 09.04.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 "Nasi" chyba tak mogę powiedzieć ??? spisali się na medal Rzeszów Górą !!! Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 09.04.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 dowiedziałam się dziś że mój dostawca betonu podwyższył cenę z 155 na 165 oczywiście wszystko bez faktury, jak u was z cenami ile płacicie, bo ja już po świętach mam zamiar zacząć budowę i będę potrzebowała już betonu na strop nad piwnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.04.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Beti a ta cena to za jaki beton???? B-20 jak domniemam- cena loco budowa czy loco betoniarnia ???Zestawienie cen poszlo na privCeny jak dla indywidualnego odbiorcy wg mnie masz dobre Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 10.04.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 beton B20 a co to znaczy cena loco budowa czy loco betoniarnia na priv nic nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.04.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Beti u mnie czeka w skrzynce do wysłania twój PWNie wiem dlaczego nie poszło ??? Co do słowa loco Cena Loco oznacza cenę w miejscu przeznaczenia czyli albo na budowie albo w betoniarni. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 10.04.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dorwałam dziś pana z budownictwa i pytam sie co z tym WZ, okazało się, że dziś rano wysłali, to na jutro bedzie No, zobaczymy co też tam upisali Mój mąż dziś sadzi na działce świereczki, kupił gdzieś koło Jasła 100 świerków, po 1 zł za sztukę, bo facet wyprzedawał szkółkę.. A posadzi 1/4 z tego Poza tym wiosna, wiosenka a ja w pracy tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 10.04.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 DaKar mój mąż ma posadzić 3 tyś drzewek zaczęli w sobotę ale oni przerobili jakiś pług i na sadzarkę i idzie im dość szybko sebo czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 10.04.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 DaKar mój mąż ma posadzić 3 tyś drzewek zaczęli w sobotę ale oni przerobili jakiś pług i na sadzarkę i idzie im dość szybko Hi hi hi, ale nie na 9-arowej działce na której ma jeszcze stanąć dom A tak w ogóle, to tutejsza bezczelność nie zna granic. Nasza działka graniczy z drogą gminną i dziś panowie, którzy użytkują ta drogę przyjechaliz traktorkiem, równać brzeg. Oczywiście brzeg tak zaczęli równać, żeby poszerzyć drogę kosztem naszej i tak małej działki. Ale była awantura Tak, ze chyba tamten brzeg też czymś zasadzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.04.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 "Nasi" chyba tak mogę powiedzieć ??? spisali się na medal Rzeszów Górą !!! Sebo8877 na medal Sebo i pewno że "nasi" choć prawdopodobnie własny tor ma duzo zalet ... na obcych moze sie jeździc juz słabiej ... ale wazne ze zaczeli od zwyciestwa _Beti_ - podziwiam pomysłowość przy sadzeniu drzewek ! DaKar - WZ znaczy masz ... a ja znów pale w centralnym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.04.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Brzoza czekam jak pojadą Rybnickie Rekiny (teraz mieli przelozony mecz) Beti Dakar sadźcie te drzewka za pare lat czyms musże palic Pozdrawiam Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 11.04.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 no ja myślę że jakiś pożytek z tych drzew będą miały moje dzieci lub wnuki ale i tak sadzimy wczoraj posadzili prawie 2 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.04.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Beti a co sadzicie za gatunki ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 11.04.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Po tygodniowej nieobecnosci wszystkich witam - dla wszystkich zainteresowanych i wtajemniczonych, byłam w szpitalu, sami domyslcie sie co mogło sie stac:(;( a jesli chodzi budowe to napisze pozniej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 11.04.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Przede wszystkim brzozę ale zdarza się też topola i jesion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.04.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witaj z powrotem Kubolotku - domyslam sie ze pobyt w szpitalu to badania, a nie choroba ? _Beti znasz moze ceny sadzonek ? w tym sezonie juz sie nie zmobilizuje ale pasuje mi po wycince cos dosadzic ... najchetniej szybkorosnace ... Sebo - no to ja teraz Rekinom z Rybnika równiez będę kibicował nie pisze teraz u nas []Maciejon[/b] ... nie wiecie czemu ? przeprowadził sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 11.04.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Po tygodniowej nieobecnosci wszystkich witam - dla wszystkich zainteresowanych i wtajemniczonych, byłam w szpitalu, sami domyslcie sie co mogło sie stac:(;( Mam nadzieję, że jest wszystko w porządku i nic złego się nie stało!!! Jutro zaczynam "wykopki" i tyczenie - tylko ta pogoda mi się nie udała . Operatorowi spychacza pewnie to wisi, ale geodeta z parasolem to będzie trochę śmieszne . Relację zdam jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Kubolotku!Mam wieeelką nadzieję, że się mylę. Ale jeżeli nie - to ściskam Cię bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.04.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Po tygodniowej nieobecnosci wszystkich witam - dla wszystkich zainteresowanych i wtajemniczonych, byłam w szpitalu, sami domyslcie sie co mogło sie stac:(;( a jesli chodzi budowe to napisze pozniej pozdrawiam Ja tym bardziej ściskam Cie mocno i mam nadzieję ze wszystko jest ok ??? Oby zle mysli które plączą mi sie po głowie nie były prawdziwe ... Kubolotku napisz że wszystko dobrze Z Wami obojgiem .... ???? Brzoza kibicuj kibicuj - dizeki - Rekiny maja jednego kibica więcej - z Podkarpacia ... RS był ostatnio na wycieczce w Błazowej - dzwonil - ma sie dobrze. RS - jak mnie słyszysz napisz cos na grupie. Bo Cie tu brakuje !!! Aga nie przejmuj się budowlańcami pogoda nie przeszkadza - harataja do bólu Beti - załatwiłaś Beton ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 12.04.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Brzoza mąż załatwia te sadzonki z Weryni i Czarnej ale cen nie pamiętam aczkolwiek coś mi świta że szukał sadzonek po 10 maksimum 15 gr sebo co do betonu to pewnie będziemy zamawiać w Sędziszowie Młp. po 165zł ale to dopiero po świętach, choć jeszcze pewnie przed zakupem będę jeszcze dzwonić po okolicznych betoniarniach, bo tam kasy zostawię mnóstwo bo robie aż 3 stropy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 12.04.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Kubolotku! Mam wieeelką nadzieję, że się mylę. Ale jeżeli nie - to ściskam Cię bardzo mocno Ja też mam taką nadzieję, Trzymaj się Kubolotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts