Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dorwałam dziś pana z budownictwa i pytam sie co z tym WZ, okazało się, że dziś rano wysłali, to na jutro bedzie :lol: :lol: No, zobaczymy co też tam upisali ;)

Mój mąż dziś sadzi na działce świereczki, kupił gdzieś koło Jasła 100 :o świerków, po 1 zł za sztukę, bo facet wyprzedawał szkółkę..

A posadzi 1/4 z tego :lol:

Poza tym wiosna, wiosenka a ja w pracy tu :cry:

DaKar

mój mąż ma posadzić 3 tyś drzewek zaczęli w sobotę :wink: ale oni przerobili jakiś pług i na sadzarkę i idzie im dość szybko

Hi hi hi, ale nie na 9-arowej działce na której ma jeszcze stanąć dom :lol: :lol: :lol:

A tak w ogóle, to tutejsza bezczelność nie zna granic. Nasza działka graniczy z drogą gminną i dziś panowie, którzy użytkują ta drogę przyjechaliz traktorkiem, równać brzeg.

Oczywiście brzeg tak zaczęli równać, żeby poszerzyć drogę kosztem naszej i tak małej działki.

Ale była awantura :lol: :evil: :lol: :evil:

Tak, ze chyba tamten brzeg też czymś zasadzimy.

"Nasi" chyba tak mogę powiedzieć ??? spisali się na medal Rzeszów Górą !!!

Sebo8877

na medal Sebo :D

i pewno że "nasi" :wink:

choć prawdopodobnie własny tor ma duzo zalet ...

na obcych moze sie jeździc juz słabiej ... ale wazne ze zaczeli od zwyciestwa

_Beti_ - podziwiam pomysłowość przy sadzeniu drzewek !

DaKar - WZ znaczy masz ...

a ja znów pale w centralnym ...

:-?

witaj z powrotem Kubolotku :) - domyslam sie ze pobyt w szpitalu to badania, a nie choroba ?

_Beti znasz moze ceny sadzonek ?

w tym sezonie juz sie nie zmobilizuje ale pasuje mi po wycince cos dosadzic ... najchetniej szybkorosnace ...

Sebo - no to ja teraz Rekinom z Rybnika równiez będę kibicował :wink:

nie pisze teraz u nas []Maciejon[/b] ... nie wiecie czemu ? przeprowadził sie ?

Po tygodniowej nieobecnosci wszystkich witam - dla wszystkich zainteresowanych i wtajemniczonych, byłam w szpitalu, sami domyslcie sie co mogło sie stac:(;(

Mam nadzieję, że jest wszystko w porządku i nic złego się nie stało!!!

Jutro zaczynam "wykopki" i tyczenie - tylko ta pogoda mi się nie udała :x . Operatorowi spychacza pewnie to wisi, ale geodeta z parasolem to będzie trochę śmieszne :lol: .

Relację zdam jutro. :wink:

Po tygodniowej nieobecnosci wszystkich witam - dla wszystkich zainteresowanych i wtajemniczonych, byłam w szpitalu, sami domyslcie sie co mogło sie stac:(;( a jesli chodzi budowe to napisze pozniej pozdrawiam

Ja tym bardziej ściskam Cie mocno i mam nadzieję ze wszystko jest ok ???

Oby zle mysli które plączą mi sie po głowie nie były prawdziwe ...

Kubolotku napisz że wszystko dobrze Z Wami obojgiem .... ????

Brzoza kibicuj kibicuj - dizeki - Rekiny maja jednego kibica więcej - z Podkarpacia ... :)

RS był ostatnio na wycieczce w Błazowej - dzwonil - ma sie dobrze.

RS - jak mnie słyszysz napisz cos na grupie. Bo Cie tu brakuje !!!

Aga nie przejmuj się budowlańcami pogoda nie przeszkadza - harataja do bólu :)

Beti - załatwiłaś Beton ???

Sebo8877

Brzoza

mąż załatwia te sadzonki z Weryni i Czarnej ale cen nie pamiętam aczkolwiek coś mi świta że szukał sadzonek po 10 maksimum 15 gr

sebo

co do betonu to pewnie będziemy zamawiać w Sędziszowie Młp. po 165zł ale to dopiero po świętach, choć jeszcze pewnie przed zakupem będę jeszcze dzwonić po okolicznych betoniarniach, bo tam kasy zostawię mnóstwo bo robie aż 3 stropy :roll: