sebo8877 01.06.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Gregor WIELKIE GRATULACJE Kolejny bobas forumowy - no proszę, Najserdeczneijsze zyczenia dla przyszłej mamusi - to ona musi to wszystko z"nosić". jeszcze raz gratuluje sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 01.06.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 serdeczne dzieki sebo to juz byla pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.06.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.06.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 oj aaaj ojjj aleee fajnieeeee Grześ Grzes super wiadomość !!!!! od rana mam dobry humor - bo same dobre wiadomości i słoneczko sie pokazało ... i cieplutko i Dzień Dziecka ... i Grześ tatusiem ... umpa ram pam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.06.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 oj aaaj ojjj aleee fajnieeeee Grześ Grzes super wiadomość !!!!! od rana mam dobry humor - bo same dobre wiadomości i słoneczko sie pokazało ... i cieplutko i Dzień Dziecka ... i Grześ tatusiem ... umpa ram pam pa A ja do tego Sia la la la la sia la la la la Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 01.06.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Grześ!! Ala!!GRATULKI SERDECZNE!!!!!Teraz musicie szybko pracować i jeszcze szybciej wracać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 01.06.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Gregor Gratulacje ogromniaste dla Ciebie i żonki. Ale fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 01.06.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 [/b]Gregor sedecznie gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 01.06.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Gregor dzięki Tobie okazało się że prawie wszyscy są na forum tylko nikt nic nie pisze ale ja oczywiście też się przyłączam do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 01.06.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Gregor dzięki Tobie okazało się że prawie wszyscy są na forum tylko nikt nic nie pisze ale ja oczywiście też się przyłączam do gratulacji No to nie jestem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 01.06.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 dziekuje Wam serdecznie za mile gratulacje i pozdrowienia, cieszymy sie bardzo, bardzo mocno, chcemy oczywiscie jak najszybciej wrocic do Polski, lecz jeszcze troche musze spedzic tu nocy i dni baby planuje przyjsc na swiat 17 stycznia, tak mowi lekarz DaKar rowniez gratuluje ile zostalo Twojemu dzidziusiowi do przyjscia na swiat ? pozdrowionka od Ali i ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 01.06.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Gregor 456 - GRATULUJĘ!!! A jednak ten bociek nie pomylił kierunków http://gifs.toutimages.com/images/bebes/bebe_002.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 02.06.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Basiu, chcialbym tak szybko pracowac i wracac jak Twoj strus pedziwiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.06.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Czego Wam serdecznie z całych sił życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 02.06.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja również dołączam się do gratulacji i życzę szybkiego powrotu na Podkarpacie. Baru patrzyłam wczoraj za wami, ale was nie widziałam. Chyba was nie było, albo już ślepa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.06.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Gregorwracaj bo sierpien/wrzesien u mnie parapetówa Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 02.06.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witajcie Forumowicze z grupy Na wstępie gratulacje dla Gregora Też chciałbym się z Wami podzielić kiedyś taką informacją. Na razie podzielę się postępami na budowie:1. woda płynie pod ciśnieniem z zaworu w kotłowni - znaczy przyłącz wodociągowy zrobiony,2. umowa na przyłącz energetyczny podpisana, RZE ma mnie podłączyć do 4 miesięcy, skrzynkę licznikową stawiają na własny koszt, ja mam tylko pociągnąć kabel do skrzynki w granicy działki (już to zrobiłem),3. umowa na przyłącz gazowy podpisana (koszt 2 600 zł), termin 6 miesięcy,4. instalacje wod-kan w środku zrobione,5. tynki wewnętrzne zaczęli w środę, dzisiaj już widać efekty,6. ekipa od c.o. , gazu wewnątrz, zestawu solarnego - termin uzgodniony - wchodzi po tynkach,7. ekipa do wylewek zamówiona, pozostaje mi kupić materiał, rozłożyć papę, folię, styropian, jeszcze raz folię i do dzieła. Zapomniałem jeszcze o tym że okna i drzwi balkonowe wstawione. Drewno, rodzimy Pamoplast. pozdrówka z jesiennych Bieszczad P.S. postaram się dołożyć jakieś zdjęcia jeśli tylko będzie trochę słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.06.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Baru patrzyłam wczoraj za wami, ale was nie widziałam. Chyba was nie było, albo już ślepa jestem. Ja wczoraj obchodziłam dzień dziecka z moimi laskami przecież!! A tata znowu na wyjeździe więc stwierdziłam, że zrobię sobie wagary. Ale w niedzielę będziemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 03.06.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Witajcie!!! Pogoda do bani , ale upracie chcę skończyć układanie stropu. Gruszka oczywiście na razie nie wjedzie (bo wszędzie wielkie błoto) , ale .... chcę przynajmniej to zakończyć. Założyłam wątek w "Wymianie doświadczeń" właśnie związany ze stropem i prosiłabym Was o opinie. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=72707 Pozdrawiam serdecznie Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 03.06.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Baru patrzyłam wczoraj za wami, ale was nie widziałam. Chyba was nie było, albo już ślepa jestem. Ja wczoraj obchodziłam dzień dziecka z moimi laskami przecież!! A tata znowu na wyjeździe więc stwierdziłam, że zrobię sobie wagary. Ale w niedzielę będziemy! To i tak się nie zobaczymy bo ja mam soboty , ale dzisiaj zrobiłam sobie wolne. Coś nie bardzo się czułam i to mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts