Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

oj aaaj ojjj

aleee fajnieeeee Grześ :D

Grzes super wiadomość !!!!!

od rana mam dobry humor - bo same dobre wiadomości

i słoneczko sie pokazało ... i cieplutko

i Dzień Dziecka ...

i Grześ tatusiem ...

umpa ram pam pa :D

:lol:

A ja do tego

Sia la la la la sia la la la la :D

Sebo8877

dziekuje Wam serdecznie za mile gratulacje i pozdrowienia, cieszymy sie bardzo, bardzo mocno, chcemy oczywiscie jak najszybciej wrocic do Polski, lecz jeszcze troche musze spedzic tu nocy i dni :wink:

baby planuje przyjsc na swiat 17 stycznia, tak mowi lekarz

DaKar rowniez gratuluje ile zostalo Twojemu dzidziusiowi do przyjscia na swiat ?

pozdrowionka od Ali i ode mnie :p

Witajcie Forumowicze z grupy

Na wstępie gratulacje dla Gregora

Też chciałbym się z Wami podzielić kiedyś taką informacją.

Na razie podzielę się postępami na budowie:

1. woda płynie pod ciśnieniem z zaworu w kotłowni - znaczy przyłącz wodociągowy zrobiony,

2. umowa na przyłącz energetyczny podpisana, RZE ma mnie podłączyć do 4 miesięcy, skrzynkę licznikową stawiają na własny koszt, ja mam tylko pociągnąć kabel do skrzynki w granicy działki (już to zrobiłem),

3. umowa na przyłącz gazowy podpisana (koszt 2 600 zł), termin 6 miesięcy,

4. instalacje wod-kan w środku zrobione,

5. tynki wewnętrzne zaczęli w środę, dzisiaj już widać efekty,

6. ekipa od c.o. , gazu wewnątrz, zestawu solarnego - termin uzgodniony - wchodzi po tynkach,

7. ekipa do wylewek zamówiona, pozostaje mi kupić materiał, rozłożyć papę, folię, styropian, jeszcze raz folię i do dzieła.

Zapomniałem jeszcze o tym że okna i drzwi balkonowe wstawione. Drewno, rodzimy Pamoplast.

pozdrówka z jesiennych Bieszczad

P.S.

postaram się dołożyć jakieś zdjęcia jeśli tylko będzie trochę słońca

Baru patrzyłam wczoraj za wami, ale was nie widziałam. Chyba was nie było, albo już ślepa jestem. :oops: :wink:

Ja wczoraj obchodziłam dzień dziecka z moimi laskami przecież!! A tata znowu na wyjeździe więc stwierdziłam, że zrobię sobie wagary. Ale w niedzielę będziemy!

Witajcie!!!

Pogoda do bani :cry: , ale upracie chcę skończyć układanie stropu. Gruszka oczywiście na razie nie wjedzie (bo wszędzie wielkie błoto) :evil: :evil: , ale .... chcę przynajmniej to zakończyć.

Założyłam wątek w "Wymianie doświadczeń" właśnie związany ze stropem i prosiłabym Was o opinie. :p

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=72707

Pozdrawiam serdecznie

Agnieszka

Baru patrzyłam wczoraj za wami, ale was nie widziałam. Chyba was nie było, albo już ślepa jestem. :oops: :wink:

Ja wczoraj obchodziłam dzień dziecka z moimi laskami przecież!! A tata znowu na wyjeździe więc stwierdziłam, że zrobię sobie wagary. Ale w niedzielę będziemy!

To i tak się nie zobaczymy bo ja mam soboty :cry: , ale dzisiaj zrobiłam sobie wolne. Coś nie bardzo się czułam i to mokro. :-?