DaKar 26.06.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Kubolotku, suuper, do przodu!!! Piękne drzwi. Czy to ta wanna która trudno było wnieść ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 26.06.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dakar tak to ta wanna miała nie wejsc, i to mnejsza, a kupilismy 145/145 i byłam pewna ze trzeba bedzie rozwalic kawalek sciany, a tu kurcze weszla jak ulal, niewiem jak maz to mierzyl(a swoja droga ale ty pamietasz:))a drzwi nawet im wyszly chociaz nie obeszlo sie bez problemow, na jednych widac duza roznice koloru tzn jasniejsze i ciemniejsze drzewo ale moze byc, poza tym klamki sami kupowalismy i jak maz je zakladal to sie okazalo ze drzwi sie nie domkna, bo za szeroki szyld i musielismy 2 milimetry nadciac futryne drzwi zeby nam spasowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.06.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 kubolotek te drzwi masz superowskie Red meranti ??? I jak na pierwszy rzut dotyk oka Ci sie widzą w twoich futrynach ??? No i czy jestes zadowolona z wyboru sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 27.06.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 [/b]Sebo tak naprawde to nawet wyszły im te drzwi, do konca balam sie jak one wyjda - ale podobaja mi sie , a sa w kolorze złoty dab tak jak okna, nie widac tego? a jak fajniue miec juz drzwi:) całkiem inaczej a ogole to chcialam wszystkich ostrzec przed ZŁODZIEJAMI , w tamtym tygodniu okradli budowe kolezanki w Nowej Wsi koło Rzeszowa, moze co niektorzy wiedza gdzie to jest, weszli oknem łazienkowym-wyszli tarasem, wprawdzie na okolo sa domy ale jej stoi jako ostatni, wiec nikt nic nie widział , ukradli jej rury miedziane z piwnic - powyrywali je ze scian,bo wystawały, kable ze scian, troche płytek, ktore jeszcze nie byly ułozone i narzedzia płytkarzaniech sie udławia tak sie przestraszylam, ze ciesze sie ze wkoncu mamy drzwi, chociaz złodzieje i tak zazwyczaj drzwiami nie wchodza, ale dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.06.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Siekiera szkoda koleżanki ale cud że tylko tyle jej buchnęli. Słyszałem historie w której ukradli nawet drzwi i okna oraz pozrywali parkiety moje drzwi juz czekają i reszta okien tez - ale mój montażysta (sprawdzony) ma zajęte terminy i czekam na niego. Ciesz ę że Ci sie drzwi podobają. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.06.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam Brzoza aktualnie mam wgraną przeglądarkę mozillę, i MYIE2 I internet działa bez zmian, tzn mam dostęp mniej więcej od 2 nad ranem do ..., tzn wychodząc do pracy o 7 jeszcze jest, a jak wracam to tak jakby go nie było. Czy to są właśnie uroki wiejskiego internetu? Chyba się dzisiaj do nich wybiorę. Bo niby za co im płacę. Kubolotek gratuluję postępów Anetko - ciekaw jestem co odpowiedzieli ... u mnie urzadzenia nadawcze nie sa monitorowane przez 24 godz/ dobe a tylko "w godzinach pracy" wiec jak cos padnie przez wyłaczenie prądu czy burze czy awarie to trzeba cierpliwie czekać a dzisiejsza burza poniszczyła sporo w energetyce, nie wiem jak u Was ale tu do tej pory trwaja naprawy na liniach wysokiego napiecia ... obawiam sie ze nie całkiem sie wygrzmiało bo na zewnatrz jak w saunie ... Kubolotku - gratuluje drzwi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 28.06.2006 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Witam Brzoza jak zwykle rano mam neta. Jak z nimi rozmawiałam cały czas mi wciskali, że z ich strony wszystko jest ok, a wina musi tkwić w moim kompie, pewnie zawirusowany albo jakiego trojana mam i dlatego nie otwierają się strony, a że wirusy mogą być różne i działać w zależności od godzin itd. No i wymusiłam przyjazd gościa, aby mi tą swoją teorię udowodnił. Przyjechał wczoraj o 15 ze swoim laptopem. Najpierw sprawdził mój komputer i tak gg niby działa, ale żadnej strony nie otworzy. Te jego sygnałki w dosie wszystkie przechodzą, niby jest ok. I mówi mi że to na pewno jakiś wirus. Podpina kabelek do swojego laptopka. W dosie wszystko ok. tak jak i u mnie, próbuje otworzyć stronę wp, następnie jakąś inną, żadna nie chce się załadować, tak samo jak na moim kompie. Pan mówi: pierwszy raz coś takiego widzę, a ja się śmieję "Chyba ma Pan wirusy" On "na pewno nie" Poszedł na strych zresetować to urządzonko. Po ponownym przeprogramowaniu sytuacja ta sama. W efekcie maja być dziś między 12 a 14 wymienić urządzonko, i opuścić mój dom jak już będę miała neta. No bo wyszło że mój komputerek jest tak samo dobry jak jego laptopik. Ale wczoraj była burza. Kubolotek współczuję koleżance. Mnie na szczęście taka przyjemność ominęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.06.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Siekirezada - wczorajsza burza przewróciła moją droge o 180 stopni. Mój polonez miał ogromne problemy w wyjechaniem. Dziury po kolana Woda wydarła koleiny zerwała wszystko to co mozolnie nawozilismy, szlag człowieka trafia- moge sobie tylko wyobrazic co tam się dzialo Żleby mam jak na Kasprowym Nawałnica trwała ponoć 40 minut - na podworzu mam 2m wanne - taką na wode - była pusta wczoraj jak pojawiłem sie na budowie była pełna Jedyne co w tym pozytywnego - to to że Gmina zaoferowała pomoc w naprawie drogi - ale kiedy to będzie. Woda to straszny żywioł - a szczególnie bardzo gwałtowne opady Wszystko poza droga przetrwąlo - dachy, izolacje drenaże rynny - wszystko działa i spełniło swoja funkcję Anetko - tak się zdarza elepśtronika to bezduszeństwo - czasem płata figle. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 28.06.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Sebo - na pocieszenie, nie wiem, czy to znasz, ale znalazlam coś fajnego For JU http://www.esensja.pl/obrazki/okladkikom/30929_200.jpg http://www.esensja.pl/obrazki/komiksplansze/30932_1_600.jpg http://www.esensja.pl/komiks/recenzje/tekst.html?id=3203 Jak kupię to poroszę o tłumaczenie Kubolotku pamiętałam o tej wannie, bo ja też taką bym chciała KIEDYŚ i zapadły mi w pamięć Twoje kłopoty z umieszczeniem jej na piętrze (a u nas łazienka na poddaszu) Tutaj też wczorajsz burza narobiła szkód, Strzyżów też pływał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.06.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 DaKar kupuj Bydymy eklerować ze ślonskigo na nasz Po prowdzie wom godom ze nima najmyńszego problymu przeeklerowac to z godki na mowa Tytuł dla wtajemniczonych szkoła latania A tak dla obeznanio sie z naszom godkom to mom do Was wierszcek: U mojij starki w antryju na byfyju stoji szklonka ruskigo tyju Kto wie co tam u kogo i gdzie stoi sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 28.06.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 internet mi już chodzi Jak to człowiekowi niewiele potrzeba do szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.06.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 U mnie deszcz nie wyrządził żadnych szkód.Widzę że Aneta też musi przejść swoją drogę przez mękę "z panem od wiejskiego internetu" - powtórka z rozrywki mojej sytuacji sprzed roku.Na wystawie Nadiuch zajął drugie miejsce w swojej klasie, dostałyśmy srebrny medal i ocenę doskonałą. Niby to dobrze, ale przydałby się nam CWC czyli wniosek na championa Polski.Sebastian!Nic nie dotarło - zapomniałeś o mnie czy wiadomość została wysłana i rozpłynęła się w siwej mgle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 28.06.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Witam wszystkich z Rzeszowa i okolic. Szukam "budowniczych" projektu CIS 02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.06.2006 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Basiu priv Witam serdecznei nowego grupowicza Podkarpackiego Cześć sąsiedzie Tomku Aneta super że Cię przywrócili do świata Te ludziska a co to z tym zgadywaniem - jakoś nikt sie nie kwapi Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 29.06.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Te ludziska a co to z tym zgadywaniem - jakoś nikt sie nie kwapi Sebo8877 pytasz o to? U mojij starki w antryju na byfyju stoji szklonka ruskigo tyju chcesz aby Ci przetłumaczyć ten wierszyk? U mojej babci w bareczku na półeczce stoi szklaneczka soczku malinowego. Czy mam chociaż jeden % trafności. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.06.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 A tak dla obeznanio sie z naszom godkom to mom do Was wierszcek: U mojij starki w antryju na byfyju stoji szklonka ruskigo tyju Kto wie co tam u kogo i gdzie stoi sebo8877 Sebo - nie wiem ... dla zabawy spróbuje "rozszyfrowac" 2 wyrazy starka - kojarzy mi sie z babcia a tyj z czajem czyli po rosyjsku herbata natomiast antryju ani bryfyju - z niczym mi sie nie kojarzy za trudne ... Anetko z tego morał - o swoje trzeba walczyc ! a drugi ... jak niewiele człowiekowi trzeba do szczęscia ... DaKar - u mnie popaliło bezpieczniki i izolatory na conajmniej kilku słupach wysokiego napięcia - wyłaczenia trwały ponad 6 godzin Baru - gratulacje za pieska ! tomasz3211 - wklej link do tego projektu - moze wzrokowcom skojarzy sie gdzies taki domek imieniny Piotra i Pawła ... przysłowia mówia, ze jaki dzis dzien - takie lato i jesień ... a dzis pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.06.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Aneta prawie dobrze - zgadł RS - ale odpowiedź wysłał mi n Priv-a A ma to być tak U mojij starki w antryju na byfyju stoji szklonka ruskigo tyju U mojej babci w przedpokoju na kredensie stoji kubek czarnej gorzkiej (czyt. ruskiej) herbaty. Kolejna lekcja wiecie jak jest po ślasku Chrząszcz brzmi w trzcinie ???? Chrobok szuszczy w chaszczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadiya 29.06.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Hej, widzę, że wy już domy budujecie a ja nadal szukam działki. Uparłam sie na świlcze k. Rzeszowa. Czy wiecie coś o jakiejś działce do sprzedania w tamtej okolicy?? jakoś w niurach ieruchomości rzadko pojawia sie ta nazwa... Dajcie znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciechb 29.06.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Mam pytanie. Mam okna z Pamoplastu. Wszystko byloby o.k. gdyby nie to że zachodzą od strony zewnętrznej. Nie wiem czemu się tak dzieje. Pani w pamoplaście powiedziała iż trzeba odtłuścić. Zrobiłem to benzyną ekstrakcyjną ale dalej to samo zachodzą od strony zewnętrznej.Pozdrawiam i prosze o porady.Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.06.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 witaj kadiya - niestety Świlcza to nie moje strony ...ale byc moze zagladnie tu ktoś z forumowiczów z Twoich okolic ... wojciechub - wydaje mi sie ze "winna" jest temu róznica temperatur - podejrzewam, ze w domu masz zdecydowanie chłodniej niz jest na polu w zimie sytuacja jest odwrotna - okna zaparowuja od srodka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts