sebo8877 17.10.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Kubolotek nic się nie przejmuj - dasz radę Przesłałem Ci małe pytanko na PW - jak mogłabyś odpowiedziec byłbym wdzięczny. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.10.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ...moze tos z was zna sie na tym, poradzcie co robic? kubolotek ... pewnie trzeba pofatygowac sie z flaszka do gazowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.10.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ...moze tos z was zna sie na tym, poradzcie co robic? kubolotek ... pewnie trzeba pofatygowac sie z flaszka do gazowni Te Brzoza patrz jaką flaszka ma moc persfazji - a odnosi sie ta jej tajemna moc do kazdej dziedziny żzycia. Ciekawe co nie ??? sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.10.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 mała Wielka rzecz -Flaszka A co powinien wozić dobry kierowca pod siedzeniem ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.10.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 tu mi zabiłes klina ... strzelam - (oprócz flaszki) gasnice ? Oczywiście że (oprócz gasnicy) Flaszkę Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.10.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 17.10.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Sebo odpowiedz poszła, a ze skrzynka sie udało, szwagier ma jakiegos tam kumpla, ktory jest kierownikiem i stwierdzil ze jesli wszystko sie w niej zmiesciło to moze byc ... uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2006 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 mróz, mróz, mróz ... brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.10.2006 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 I przez ten cholerny mrózek trafił szłag moją wczorajszą wylewke Chyba ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikislon 18.10.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Nie przesadzaj... przeciez masz okna a nie bylo chyba az tak bardzo zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 wylewce w srodku to pewno nic ... ale czy sliczniutkim jabłuszkom na drzewach nic sie nie stało ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.10.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Tak dziki - tylko sęk w tym że ta wylewka jest w wykopie pod POś Fakt że 2.8 m ppt ale zawsze -3 to mróz . brzoza co do jabłek - to te wszystkie wczesne pojechały juz na skup - zostały tylko te zimowe a im to nieszkodzi (Renety szare i złote znaczy się) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Sebo fakt ze "niby w wykopie" ale czasem moze zwarzyc wierzchnia skorupke tak kiedys na podobnym przymrozku zwarzyło mi cokoliki pod ogrodzenie z renet mam tylko czerwona - Red Boskop, spartan i idared tez sobie poradzą boje sie o Lobo ... bardzo soczyste i smaczne jabłuszko pyszotka na teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.10.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Sebo fakt ze "niby w wykopie" ale czasem moze zwarzyc wierzchnia skorupke tak kiedys na podobnym przymrozku zwarzyło mi cokoliki pod ogrodzenie z renet mam tylko czerwona - Red Boskop, spartan i idared tez sobie poradzą boje sie o Lobo ... bardzo soczyste i smaczne jabłuszko pyszotka na teraz Brzoza ja mam 12 drzew jabloniowych - musisz wpaść po zaszczepki - ponoc mam takie odmiany które pomału już wymierają. Aż tak się na tym nie znam. 1-no jabłko mam tak słodkie i soczyste że normalnie szkoda słow - sa drobne i takie czerwonozielone - ale smak przedni. Weź normalnie i kiedys przyjedź bo widzę żes ogrodnik A co do wylewki - zobacze po robocie - cotam się narobiło ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 18.10.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Mam pytanie, jaką wysokośc fundamenty powinny mieć w środku domu od góry do ziemi. Muszę rozplantować ziemię i nie wiem ile tam zostawić25 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.10.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Mam pytanie, jaką wysokośc fundamenty powinny mieć w środku domu od góry do ziemi. Muszę rozplantować ziemię i nie wiem ile tam zostawić 25 cm ? Sorry Kuba ja mam dzis ciężki dzień - nie rozumiem pytania Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 18.10.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Mam pytanie, jaką wysokośc fundamenty powinny mieć w środku domu od góry do ziemi. Muszę rozplantować ziemię i nie wiem ile tam zostawić 25 cm ? Sorry Kuba ja mam dzis ciężki dzień - nie rozumiem pytania Sebo8877 Rozumiem Mam wylany fundament i muszę rozplantowac ziemię w środku tegoż fundamentu. Jaka wysokość powinna zostać od poziomu ziemi do poziomu fundamentu ? Nie wiem jak prościej to napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 mr_kuba mniej wiecej taka grubośc zostawiłem - ok 25 cmułozyłem gesto grube kamienie i gruz na ziemi - ok 15 cm na to cienko pospóla - 3 cm około i około 6- 8 cm betonu czyli podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 19.10.2006 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 mr_kuba mniej wiecej taka grubośc zostawiłem - ok 25 cm ułozyłem gesto grube kamienie i gruz na ziemi - ok 15 cm na to cienko pospóla - 3 cm około i około 6- 8 cm betonu czyli podobnie Ok, tak myslalem, ale wychodzi na to, że doszedłeś do poziomu fundamentu nie stosując styropianu. Mam rozumieć, że nie ociepliłeś wylewki na podłodze ? Czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 19.10.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 mr_kuba to warstwy do slepej posadzki (czyli do poziomu góry fundamentu) na tym w zaleznosci od pomieszczeń mam albo papa albo folia, styropian i jastrych ocieplenie miesci sie w 2 warstwach (te kamienie na gruncie to jedno ocieplenie a drugie styropian bowiem izolatorem jest powietrze zamkniete pod posadzka) (...) Zapytam jeszcze ile pustaków składa się na parter w Twoim domu i jaką wysokość uzyskałeś od wylewki do sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts