pedzelito 09.11.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam wszystkich po dłuższej przerwie, szczególnie ziomala sebo8877 Nie odzywałem się bo nie miałem nic do napisania. Ale teraz to już sie coś dzieje. Warunki zabudowy dostałem i staram się (a tak naprawdę to mój Kierbud) o pozwolenie na budowę. Nie idzie to jak "po maśle" ale mam nadzieję że do późnej zimy zdąży abym wczesną wiosna rozpoczął budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.11.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Cześć Ziomal Pedzelito Gratuluję postępów - jakie by nie były zawsze do przodu aldio - z tymi fachowcami to musisz sie uzbroic w cierpliwość . Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 09.11.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 pedzelito czemu odrzucili Twoje projekty na naklejke ? podobały mi sie te muratorowe sa jakies niedorobione ... beznadziejne To pytanko nie do mnie. Ale nawet jak już odrzucili to NIECH DZIAŁAJĄ Z KOLEJNYMI a teraz to tylko cisza w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.11.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 09.11.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 NIECH DZIAŁAJĄ Z KOLEJNYMI a teraz to tylko cisza w temacie. masz racje były czasy ze obiecywali ... mi torbe ... Sebo tez miał cos dostac ... to nic ze nie wysłali ... ale obiecywali ... przynajmniej cos sie działo a teraz nic ... cisza O to bardzo ciekawe, nie wiedziałem o tym, dobrze że chociaż gazeta i forum są fachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.11.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 NIECH DZIAŁAJĄ Z KOLEJNYMI a teraz to tylko cisza w temacie. masz racje były czasy ze obiecywali ... mi torbe ... Sebo tez miał cos dostac ... to nic ze nie wysłali ... ale obiecywali ... przynajmniej cos sie działo a teraz nic ... cisza O to bardzo ciekawe, nie wiedziałem o tym, dobrze że chociaż gazeta i forum są fachowe. Ło - - ja dalej czekam na zająca Wielkanocnego Dzięki Bogu - fachowość Tego forum to Ludzie - a tych rozsądnych, rzeczowych i fachowych jest większośc Co do samej gazety - niestety jest coraz bardziej sprzedajna - jak przysłowiowa .... Coraz częściej pisze to za co zapłaci - slono zapłaci - ten co chce się reklamuje Siem znów zdenerwowałem .... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 09.11.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witajcie !!Ja tak sobie, z pytaniem praktycznym: kupowac styropian i pustaki już czy czekać do grudnia-stycznia.Wierzy ktoś że będzie taniej??? A tak w ogóle to pozdrawiam wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.11.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A tak wogóle to styropian chce ja także kupić w tym roku - Logistyka twierdzi ze styropian zdrożeje w przysżłym roku o 60% Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 09.11.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 My też mamy rora w BPHu a jednak kredyt wzięliśmy w Multibanku - o wiele lepsze warunki i sprawniejsza obsługa. Baru - kiedy brałaś ? W PLN czy CHF ? Dawali okres karencji ? mam też ochote zapytać ile, na ile i jaka jest wysokość raty, ale nie wiem czy można Pozdrawiam Jonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 09.11.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Uwaga, Multibank od wczoraj zmienił warunki.. niestety nie na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 09.11.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 sebo skąd masz takie inf dotyczące styropianu my też narazie się wstrzymujemy z kupnem, czekamy aż stanieje, a tu takie nowiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 09.11.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A tak wogóle to styropian chce ja także kupić w tym roku - Logistyka twierdzi ze styropian zdrożeje w przysżłym roku o 60% Sebo8877 coś Ty!!! a skąd masz takie wieści ja można wiedzieć O matko, to kupujemy chyba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 09.11.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 styropian to pochodna ropy i energii elektr. jesli składniki idą w góre - produkt finalny - równiez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.11.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 W logistyce robię Nie chćę was martwić ale od stycznia wszystko pojdzie o 5-15% w górę. Oby te prognozy i przecieki sie nie sprawdziły - bo wali nas po kieszeniach wszystkich. Nadeszły czasy chorendalnych zysków dla producentów budowalnki - my cierpimy na tym bo trz to kupic Spójrzcie co stąło sie z najprostszym gipsem i wszystkimi pochodnymi poszedł o 20% i jak popatrze wstecz to średno od maja posżło wszystko o 10%. Z drugiej strony kochani - szusujemy do cen Unijnych - a ja sie pytam co z zarobkami???? gdzie te unijne zarobki ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 09.11.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Z drugiej strony kochani - szusujemy do cen Unijnych - a ja sie pytam co z zarobkami???? gdzie te unijne zarobki ??? Szkoda gadać. Ja rozmawiałam (u fryzjerki ) ze współwłaścicielką hurtowni mat budowl i ona sama jest w szoku jak ceny idą w górę na początku wiosny. Niby raziła, żeby kupować w grudniu-styczniu i pewnie tak zrobimy. Tylko ze styropian mieliśmy kupić na parter,a resztę na wiosnę a z tego co piszecie to lepiej teraz na cały dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 10.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 gdzieś, ktoś, kiedyś, podawałjakie materiały podlegają zwrotowi vatu mogę prośic jeszcze raz o ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 10.11.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 http://www.mtib.gov.pl/pliki/aktualnosci_sg/2147/doc/zalacznik_do_obwieszczenia.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 10.11.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 ja mam rora w bph, a w millenium warunki bardziej mi odpowiadają ... decyzję czas podjąć To pochwal się jak już podejmiesz, bo ja mam ciągle (coraz więcej ) wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 11.11.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Brzoza dziękuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 13.11.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Cześć wszystkim! Paskudnie i u mnie - pada, wieje, brrrrr... Mam nadzieję Brzoza, że te wieści o suchej i słonecznej jesieni sprawdzą się. Sebastian! Nooo, pięknie!! Brawo!! Tylko prosto te płytki klej, bo jak żona dopatrzy się jakichś milimetrowych odchyleń, to będziesz miał przechlapane . A ja Wam jeszcze powiem, że byłam z moim Nadiuchem na Światówce w Poznaniu. Było ponad 200 czarnych terierów!! W życiu takiej ilości na raz nie widziałam i już pewnie nigdy nie zobaczę. Oczywiście nie ma mowy o żadnym miejscu medalowym, ale moje suczydło ma w opisie ocenę doskonałą i to mnie okrutnie satysfakcjonuje - mieć doskonałą na światówce to już jest duuuuże osiągnięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts