sebo8877 13.11.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Ludziska - dzieki za wspracie Co do pogody - to też slyszałem takie nowości - Kocham TAKIE WIDOMOSCI !!! Brzoza - dzięki za dobre wiadomości Baru - gratuluję - widze że suka nieźle wojuje - Oby tak dalej. A co do płytek - to staram się - narazie zdjęc nie pokazuje - bo efektu jeszcze nie ma AnetaS - A jak tam ten Twój maluszek ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 13.11.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam. Moje maleństwo nie było na światówce. I nie wiem czy kiedykolwiek będzie. No może, jeśli znajdę osobę, która zgodzi się wystawiać moją Loncię na tych wystawach. Zobaczymy.A na razie to jest bardzo niegrzeczna. Wykopuje za kolejnością wszystkie drzewka i krzewy, jakie posadziliśmy w tym roku. Zołza mała. Obszczekuje wszystko cokolwiek zbliży się do ogrodzenia. Łącznie z ludźmi. Poza tym, czekam aż mi drewno dojedzie. Chyba gdzieś mocno utknęło, bo jedzie już z 1,5 miesiąca. Jak myślicie jaki efekt może być, jeśli na mojej drodze dojazdowej położę papę z rozbiórki. Baru gratulacje dla Was obu. ja też mam nadzieję, że Brzozowe wieści o pogodzie się sprawdzą, bo moja droga robi się nie ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.11.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Aneta - papa tak - położenie papy - sprawi ze wykonasz warstwę odsączającą - w jej granicach będzie płynęła woda. Na to niestety musisz wsypać piach i potem tłuczeń lub jakiś żużel. Jezlei połozysz samą papę na to nic to nie da - za 2 miesiace będzie w strzępach wmaglowana w błoto. Pozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 13.11.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 siedzę nad fakturami czy ktoś się rozliczał ? co trzeba wpisać w kolumnie : Kwota podatku VAT dotycząca inwestycji wymagającej pozwolenia na budowę I rozumie że muszę najpierw znaleźć dany materiał budowlany w liście która podała mi Anetka, jeśli dany produkt tam jest to mogę go wpisać do zwrotu ale po co mi sprawdzać PKWiU czy mam te numery PKWiU gdzieś wpisywać na wniosku ? znalazłam taką stonkę np gdzie można szukać PKWiU http://www.klasyfikacje.pl/index.php?baza=PKWiU poradźcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 13.11.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 brzoza a stal czyli prety zebrowane bo u mnie tego sporo można odpisać ??? styropian, właz okno dachowe, rynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 13.11.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 kto wie co zrobić żeby to forum otwierało się zawsze na bieżącej tzn. ostatniej stronie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.11.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Trzeba nacisnąc ta karteczkę ze strzałeczka obok tematu Jest za nazwą użytkownika który ostatni napisał post Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 14.11.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Wyobraźcie sobie, że się doczekaliśmy na murarzy! Po prawie dwu miesiącach czekania, mieli być znowu we środę, w piątek i rano telefon - nie przyjedziemy. Przyjechali w sobotę, rozejrzeli się, ustawili rusztowanie, wyciągnęli betoniarkę, wysłali męża po zakupy i zaczęli wyciągać dźwigiem pustaki na poddasze. Ja sobie malowałam deseczki na podbitkę w garażu, pogoda ładna, nie pada, nie wieje. A tu gość przychodzi i mówi, że wszystko przygotowali i jadą do domu - bo swoich narzędzi nie mają i wrócą w poniedziałek. I to już nas strasznie zdziwiło - wrócili. Są i murują, a myślałam, że mnie już nic nie zdziwi. Beti - byłaś u tego kamieniarza? Znalazłaś coś dla siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.11.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.11.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 a to ci murarze ! niby oszusci - bo oszukali o pare dni ... z drugiej strony słowni ... bo wogóle przyszli i z tego trzeba sie cieszyć Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 14.11.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 oj Brzoza Brzoza, żarty się ciebie trzymają, a ja się cieszę bardzo, że przyszli i robota im sprawnie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 14.11.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Jak są postępy to trzeba się cieszyć. A ja na razie mam przeboje z drewnem. Ponoć w tym tygodniu okaże się czy przyjedzie. Zadzwoniłam do pana od którego brałam drewno na dom, czy nie znalazłby coś dla mnie. A pan mi mówi "Anetka aleś się obudziła." No i może coś się znajdzie. A jak mi teraz przyjedzie z dwóch źródeł to będę miała duuuuuuuuużo drewienek do kominka. A jak nic nie przyjedzie to będzie palenie gazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 14.11.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Potrzebuje pilnie wsparcia w sprawie kominów: projekt swoje (nic nie jest idealne), murarze swoje. A ja jestem zielona.Możecie podać namiary na jakiegoś kominiarza?Bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.11.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Jak są postępy to trzeba się cieszyć. A ja na razie mam przeboje z drewnem. Ponoć w tym tygodniu okaże się czy przyjedzie. Zadzwoniłam do pana od którego brałam drewno na dom, czy nie znalazłby coś dla mnie. A pan mi mówi "Anetka aleś się obudziła." No i może coś się znajdzie. A jak mi teraz przyjedzie z dwóch źródeł to będę miała duuuuuuuuużo drewienek do kominka. A jak nic nie przyjedzie to będzie palenie gazem. Aneta nie jestes w stanie wspomóc z drewnem mnie ??? Bo moje tez coś sie opierdziela Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 14.11.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Sebo jutro będę wiedzieć co jeszcze jest i ile. Jakby, co było to zadzwonię do Ciebie. Aldio, na priva wysyłam Ci namiary na kominiarza, który robił u mnie odbiory. Bardzo miły pan myślę, że pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.11.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 pisaliśmy wraz z Anetka namiary "mojego" kominiarza sa na poprzedniej stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 14.11.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 pisaliśmy wraz z Anetka namiary "mojego" kominiarza sa na poprzedniej stronie... prawie nam się udało zgrać w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 14.11.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Dzięki wielkie Anetko i Brzózko! Genialne jest wsparcie Grupy i Forum. Życzę Nam Wszystkim, żeby nasi wykonawcy tak szybko reagowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.11.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Sebo jutro będę wiedzieć co jeszcze jest i ile. Jakby, co było to zadzwonię do Ciebie. Aldio, na priva wysyłam Ci namiary na kominiarza, który robił u mnie odbiory. Bardzo miły pan myślę, że pomoże. Ja zawsze Jesteś niezastąpiona Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 14.11.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 aldio nie nie byłam ale sie na pewno wybiorę, bo ma po drodze do Rzeszowa Tylko ze mi raczej chodziło coś w cenach 35ł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts