forum_user 26.11.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 ooo juz zaczete ... ruszyła budowa ... i jakie tempo ! no prosze ... do odwaznych świat nalezy ! pieknie u Ciebie zarówno latem jak późna jesienia ... życze wiec dalszego Słoneczka - Słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 26.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Witajcie kochani Wprawdzie sezon budwlany trwa jak widać na powyższych zdjęciach (gratuluję Słoneczko), ale szykuję się na następny. Potrzebuję namiarów na tynkarzy i wylewkarzy. Tzn. jedn namiar na wylewkarza mam - podobno sprawdzony przez wielu naszych, ale może ktoś ma jeszcze jakiś pewnych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.11.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Aga - nie pomoge - sam zrobiłem - bo fachamny mnie wystawili. Jeżeli masz cenąe i odpowiada Ci ich robota - umawiaj się już dizs i podpisuj umowę - inaczej zwieją na inna budowe - jeżeli znajdą lepszą - znaczy się korzystniejszą finansowo Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.11.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Aga - do jastrychu miałem sprawdzonego pana, którego z czystym sercem poleciłbym - niestety juz nie zyje tynkarzy miałem dość dobrych - natomiast o dokładne adresy nie pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.11.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 forum miało byc nieczynne o tej porze ... jest 27.10.2006 godz 10:25 miło - bo jednak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.11.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nie chodzi tylko strona startowa Ale i to da sie przeskoczyć Ciesze się że chodzi. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 27.11.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Qurczę Pan Woźniak nie robi już wylewek . Mam inny namiar i po dzisiejszej rozmowie podaję do weryfikacji ceny: tynki cem-wap. gr. 1 cm z materiałem - 22/m2 wylewki przy gr. styropianu 10 cm też z materiałem - 36/m2 Czy te ceny są ok? A tak wogóle to ile może kosztować przy tynkach sama robocizna, a ile materiał? a przy wylewkach sama robocizna tzn. ułożenie papy, foli, styro, foli i jastrychu, a ile z materiałem? Które są lepsze tynki maszynowe czy ręczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 27.11.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witaj AguśU mnie robił p. Woźniak i wyniosło mnie to materiał (piach, cement, siatka, styropian, folia, pianka i nie wiem co tam jeszcze- ale była lista zrobiona co mam kupić i w jakich ilościach) 4800 zł i robocizna 2000 zł czyli razem 6800/230 m2 to daje 29,60 zł/m2Za ułożenie styropianu pamiętam że doliczali 0,50 zł do każdego m2 i jest to już w kwocie tych 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 27.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tej nowej szaty graficznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.11.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ani ja I będę walczyć, by dali nam wybór grafiki, tzn. by dali tzw. skórki ze starą i nową grafiką. Ale sama niczego nie wskóram Trzeba protestować tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87056&highlight= Jest jeszcze coś okropnego w tej nowej wersji: obraz dziwnie mruga i bolą oczy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.11.2006 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 forum zrobiło sie rozlazłe i nieczytelne ... literki mało widoczne ... bolą oczy jesli taki był zamysł autorów - udało sie jak dla mnie - powstał jednak kicz i tandeta jestem na - nie ! ! ! p.s. dopuki literki nie zostana zwiększone - będę pisał dużymi innym forumowiczom - którzy mają kłopot z małymi i nieczytelnymi literkami, proponuję to samo ... rozlazła treść postów ... duze litery ktos popsuł ... więc trzeba to jakoś próbować naprawiać ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.11.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Qurczę Pan Woźniak nie robi już wylewek . Mam inny namiar i po dzisiejszej rozmowie podaję do weryfikacji ceny: tynki cem-wap. gr. 1 cm z materiałem - 22/m2 wylewki przy gr. styropianu 10 cm też z materiałem - 36/m2 Czy te ceny są ok? A tak wogóle to ile może kosztować przy tynkach sama robocizna, a ile materiał? a przy wylewkach sama robocizna tzn. ułożenie papy, foli, styro, foli i jastrychu, a ile z materiałem? Które są lepsze tynki maszynowe czy ręczne? Aga ceny drogo ! NA Pw daję Ci namiar na firme - nie robili u mnie ale u znajomego. U nas na wsi jest fachman co bierze 8zł za m2 tynku tradycyjnego (materiał osobno) Mam dzieś do niego numer ale teraz nie mogę Ci go podesłać - musze znależć go na budowie sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.11.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Łomatkoicórko!!Jak mi się strona odpaliła to myślałam, że mi coś komp szwankuje, albo coś z netem jest...Ale tak czytam i czytam i widzę że to tak ma już być!! Fatalnie!!!! Paskudnie!!! Stanowczo protestuję!!!! Słoneczko!Gratulki i oby takie tempo się utrzymywało przez całą budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.11.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Baru- kupiłś to drewno???? czy jednak brykiet??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.11.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Aga ... przypomniałem sobie o ekipie Timura, interesowała sie nia zdaje sie Renia - opinie o niej były bardzo pochlebne z wielu źródeł, kiedys miałem na nia namiary w swojej poczcie ale juz nie mam spróbuj dowiedzieć sie o nia u Timura Mój majster kończąc prace przy moim domu poradził mi zrobić zbrojenie chudziaka ...ale zapomniałem jakie?. Jakie robicie? P.s. Odnośnie majstra polecam ludziom z okolic Rzeszowa - ekipa 7 ludzi, wszystkie urzadzenia swoje, super jakość i niezła cena za wykonanie całości domu . Mam namiary. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=203055&highlight=#203055 p.s. piwa na forum ktoś nawarzył ... ale wypic ...nie ma komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.11.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Baru- kupiłś to drewno???? czy jednak brykiet??? Sebo8877 Nie kupiłam ani jednego ani drugiego - na razie gotówki niet. Drewna i tak bym nie dała rady kupić bo on chciał całe auto opchnąć - mówiłam Ci z resztą o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 28.11.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Jesień cieplutka, to my w niedzielę - spacerek na Caryńską z Ustrzyk G. (niewiele czasu było po Andrzejko-Katarzynkach). Mój wspaniały uparty mąż postawił na swoim. Bardzo się cieszę, widoki cudne! Zdjęć trochę zrobiłam, ale nie oddają tego ciepełka i przestrzeni. Zapraszam. http://aldio.fotosik.pl/albumy/90877.html A na budowie - dach się wreszcie robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lena z Rzeszowa 28.11.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam wszystkich. Dopiero od wiosny rozpoczynam swoja budowe. Na dzien dzisiejszy walka z papierkami (czyt. z wiatrakami). Dzialeczke mam fajowa w Kielnarowej. Zaczynam poszukiwac wykonawcow, chetnie dowiem sie czy mieliscie doczynienia z budowlancami Kowalscy Adam i Tomasz, Szczepanski Tadeusz. Anetasz jesli nadal potrzebujesz ekipy wiercacej studnie to sluze telefonem do sprawdzonej. nikoa, jestem swiezo po poszukiwaniach dzialki i radze na wlasna reke, bez posrednikow. Ja najpierw poszukalam okolic ktore mi sie podobaja, a pozniej pochodzilam po mieszkancach i popytalam kto chce sprzedac. Poskutkowalo!Ale szerze watpie abys sie wzrobil w kasie ok 2000 za ar Lena[/img][/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.11.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Jesień cieplutka, to my w niedzielę - spacerek na Caryńską z Ustrzyk G. (niewiele czasu było po Andrzejko-Katarzynkach). Mój wspaniały uparty mąż postawił na swoim. Bardzo się cieszę, widoki cudne! Zdjęć trochę zrobiłam, ale nie oddają tego ciepełka i przestrzeni. Zapraszam. http://aldio.fotosik.pl/albumy/90877.html A na budowie - dach się wreszcie robi! Graruluję upartego męża Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.11.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam wszystkich. Dopiero od wiosny rozpoczynam swoja budowe. Na dzien dzisiejszy walka z papierkami (czyt. z wiatrakami). Dzialeczke mam fajowa w Kielnarowej. Zaczynam poszukiwac wykonawcow, chetnie dowiem sie czy mieliscie doczynienia z budowlancami Kowalscy Adam i Tomasz, Szczepanski Tadeusz. Anetasz jesli nadal potrzebujesz ekipy wiercacej studnie to sluze telefonem do sprawdzonej. nikoa, jestem swiezo po poszukiwaniach dzialki i radze na wlasna reke, bez posrednikow. Ja najpierw poszukalam okolic ktore mi sie podobaja, a pozniej pochodzilam po mieszkancach i popytalam kto chce sprzedac. Poskutkowalo!Ale szerze watpie abys sie wzrobil w kasie ok 2000 za ar Lena[/img][/b] Cześć Lena Witamy na grupie - wierze ze częściej będziesz zaglądałą Tak tylko dla info to RS chyba będzie Twoim najbliższym sąsiadem a ja troszku dalszym. Witam serdecznie na grupie no i do dzieła. Teraz to musisz nam opowiedziec o swojej budowie, sobie itd; itp A tak sie zastanawiam kto to ten nikoa i Anetasz bo jakoś nie kojarze Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts