mr_kuba 30.12.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Dziękuję wszystkim !! Moje konto jest juz odblokowane Kocham Was !! http://www.hareandhoundshotel.com/images/Happy-New-Year_000.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.12.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Mr_Kuba ciesze sie ja sam po napisaniu posta miałem kłopot z netem (tym razem to mój serwer ale bywa i tak - po zmianach graficznych- ze forum jest nieosiągalne chwilami)... Chińczycy już podali że ogólnie mają na już tak coś około 300 milionów pracowników wykwalifikowanych różnie chętnych do pracy. Uwaga czas " czajników " nadchodzi. Pozdrawiam wszystkich Wojtek. Wojtku obiło mi sie juz wczesniej o uszy, ze w stoczni (nie pamietam której) kilka lat temu zatrudniano chińskich spawaczy a Ci którzy czytali przepowiednie św Michaldy, ze żólta rasa opanuje poł Europy, moga dziś powiedziec ze Jej przepowiednie sie sprawdzaja ... no cóz Bush nieźle wyruchał i Kwasniewskiego i Kaczyńskich z F16 i z Iranem ... czas na Chińczyków oni sa w stanie znów Busha wyruchac bez mydła, i jak dobrze pojdzie to ... w miniaturyzacji sa podobno tak nieźli, ze ich samoloty moga być wielkości trzmiela ... w starciu z takim mikrusem - F 16 nie ma szans ... wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.12.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Cześć kochani Kuba - sorry że nie mogłem pomóc w twej sprawie ale dopiero dziś żem przed kompem Pozdrawiam wszyskich po świętach i przed Sylewstrem i Nwym Rokiem Mam już meble kuchenne - ale zdjęcia pokażę dopiero jak skończą Wojtek - ja wiem jedno - żółtki u mnie nie porobią Brzoza - ktoś kiedyś na śląsku powiedział tak Ciulać My a nie Nas - ja bym to troszku zmienił w kwesti tych czjników Ruchać My a nie Nas Dziki a Ty chcesz teraz tynkowac na zewnątrz ??? Fexy- dziki drożeją o 700 pln-ów od 5 stycznia Jak co to moze się zdecyduj ??? A tak korzystając z okazji to złożyć Wam pragnę życzenia - one takie z przymróżeniem oka - coby mi tu się nikt nie obraził W nadchodzącym Nowym Roku idz do przodu krok po kroku niech cię nadmiar kasy męczy i niech fiskus cię nie dręczy. Niech rodzina żyje w kupie resztę miej głęboko w d.u.p.i.e. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 31.12.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Niech strzelają korki Szampana, bawmy sie swietnie do białego rana. Niech taneczny lekki krok będzie z Wami cały rok, Niech prowadzi Cię bez stresu od sukcesu do sukcesu. Zdrowia, szczęścia, pomyślności, forsy góry i miłości, mnóstwa uniesień po zmroku, Życzę Wszystkim w Nowym Roku http://www.gifcenter.prv.pl/images/syl4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 31.12.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 W ten bezsnieżny, sylwestrowy dzień składam wszystkim podkarpackim i zaglądajacym tutaj pozakarpackim Forumowiczom życzenia pomyślości w Nowym 2007 Roku Do życzeń dołaczam widoczek (do kliknięcia) z mego ogrodu z dzisiejszym wschodem słońca http://www.maciejon.republika.pl/images/mWschod.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baśkt 31.12.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Życzliwych ludzi wokół, oparcia w najbliższych,Optymizmu rano, satysfakcji wieczoremI każdego dnia lepszego od poprzedniego w Nowym Rokużyczy Baśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.12.2006 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 oby nam się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.01.2007 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 A ja do życzeń dołączam świeżutkie zdjęcie dzisiejszego Krakowa z oddali http://img112.imageshack.us/img112/7605/sylw206gy7.jpg Niech Wam się darzy w Nowym Roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 01.01.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 szukam kogoś z grupy, kto ma piec z zasobnikim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.01.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Najlepszego w Nowym Roku życza jo - Hanys Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.01.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 dziękujemy bardzo ładne zdjęcia Słoneczka i Maćka jak tam po swietach ... głowa nie boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AG1719501089 02.01.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam, Na poczatku marca(jak dobrze pójdzie) zaczynamy budowę naszego Szmaragda w okolicach Niska . Poszukuję garażu blaszaka lub przyczepy kempingowej do odkupienia lub wypożyczenia na czas budowy. Moze ktoś z was moze nam pomóc? Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.01.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 dziękujemy bardzo ładne zdjęcia Słoneczka i Maćka jak tam po swietach ... głowa nie boli ? JUŻ nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 02.01.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 mnie też już nie boli Witaj Ania, niestety nie mogę Ci pomóc, bo co prawda mam blaszak, ale robi mi wciąż za magazyn. Jakby co, to mogę poszukać w domu telefon do gości u których kupiłam, choć używany zawsze byłby tańszy. Życzę, aby dobrze poszło i budowa ruszyła zgodnie z planem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 02.01.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 szukam kogoś z grupy, kto ma piec z zasobnikim Cześć Beti, ja mam kociołek a w nim zasobnik c.w.u. a ekspertem w tej dziedzinie jest Wojtek, masę tego sprzedał. Warto z nim przynajmniej porozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.01.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam, Na poczatku marca(jak dobrze pójdzie) zaczynamy budowę naszego Szmaragda w okolicach Niska . Poszukuję garażu blaszaka lub przyczepy kempingowej do odkupienia lub wypożyczenia na czas budowy. Moze ktoś z was moze nam pomóc? Pozdrawiam, Ania Niestetu Aniu nie pomogę. Brzoza glowa mnie nie bolała ani nie boli Zdrowie swe zawdzięczam świeżemu powietrzu i coca-coli Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.01.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 szukam kogoś z grupy, kto ma piec z zasobnikim Cześć Beti, ja mam kociołek a w nim zasobnik c.w.u. a ekspertem w tej dziedzinie jest Wojtek, masę tego sprzedał. Warto z nim przynajmniej porozmawiać. Aneta - podejrzewam ze beti chodzi o kocioł z zasobnikiem na paliwo??? mogę się jednak mylić a Ty mozesz mieć rację- Beti prosimy o sprecyzowanie pytania sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 02.01.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 szukam kogoś z grupy, kto ma piec z zasobnikim Cześć Beti, ja mam kociołek a w nim zasobnik c.w.u. a ekspertem w tej dziedzinie jest Wojtek, masę tego sprzedał. Warto z nim przynajmniej porozmawiać. Aneta - podejrzewam ze beti chodzi o kocioł z zasobnikiem na paliwo??? mogę się jednak mylić a Ty mozesz mieć rację- Beti prosimy o sprecyzowanie pytania sebo8877 no to co prawda głowa nie boli, ale może być jeszcze ciężkie myślenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Poszukuję garażu blaszaka lub przyczepy kempingowej do odkupienia lub wypożyczenia na czas budowy. Moze ktoś z was moze nam pomóc? Pozdrawiam, Ania Aniu, przejrzyj oferty z googli: http://www.google.pl/search?sourceid=navclient&hl=pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=sprzedam+pakamer%C4%99 Czasem opłaca się nawet przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 02.01.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam, Na poczatku marca(jak dobrze pójdzie) zaczynamy budowę naszego Szmaragda w okolicach Niska . Poszukuję garażu blaszaka lub przyczepy kempingowej do odkupienia lub wypożyczenia na czas budowy. Moze ktoś z was moze nam pomóc? Pozdrawiam, Ania Witaj, ja też poszukiwałem czegoś uzywanego ale ostatecznie kupiłem nowy blaszak. W cenie nowego jest dowóz i montaż. Miałem też ofertę na podrdzewiałą budę od Stara (izoterma) za kilkaset złotych. Do tego potrzebny byłby samochód do przewiezienia i jeszcze dźwig do za- i rozładunku. Wyszło na to, że blaszak wprawdzie trochę droższy ale za to nowy i o wiele mniej zachodu i załatwiania dodatkowych spraw. Myślę, że po budowie da się sprzedać albo może wykorzystać gdzieś na końcu (80 metrowej) działki - choć piękny to on nie jest... jonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts