mr_kuba 26.01.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Pytanie z innej beczki (pilne!):gdzie w Rzeszowie mozna założyć tanio i dobrze LPG do auta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Pytanie z innej beczki (pilne!): gdzie w Rzeszowie mozna założyć tanio i dobrze LPG do auta ? Jedno wiem - trzeba się strzez zakąldu jakiegoś na Przybyszówce. Mam poldka na ON - tak więc nie pomogę sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 26.01.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 sebo8877 jak tam mapka? Może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 26.01.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Pytanie z innej beczki (pilne!): gdzie w Rzeszowie mozna założyć tanio i dobrze LPG do auta ? Mąż zakładał w firmie Romex w okolicach Krakowskiej, jak dotąd nie narzeka. Jakie są ceny - nie wiem (minęło 2,5 roku). Telefon na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 sebo8877 jak tam mapka? Może pomóc? woem ze się niecierpliwicie ale - karnisze wczoraj wieszałem i listwuy przypodłogowe ) Masz jakiegos szybkiego serwera?? co by możn na nim tę mapkie osadzić. Moja www jest na atspace - a tu z pedkością ot tak o... Co do mapy to plan jest taki że najpierw klikamy na którąś z części świata i potem dopiero oglądamy szczegóły. Pytanie - nasze punkty znajda się tylko w szczegółach - na ogólnej tego układał nie będę Co myslisz Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 26.01.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 .... Pytanie - nasze punkty znajda się tylko w szczegółach - na ogólnej tego układał nie będę Co myslisz Sebo8877 ....brake.... myślę, że będzie ok, w końcu to dość duży obszar P.S. jakiego Świata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 .... Pytanie - nasze punkty znajda się tylko w szczegółach - na ogólnej tego układał nie będę Co myslisz Sebo8877 ....brake.... myślę, że będzie ok, w końcu to dość duży obszar P.S. jakiego Świata ? Pn-Wsch pn-zach płd-zach płd-wsch województwa podkarpackiego :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 26.01.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Masz jakiegos szybkiego serwera?? co by możn na nim tę mapkie osadzić...... Nie bardzo. Jak widać aktualnie po moim emblemacie (którego nie widać ) , serwer nie należy do niezawodnych. Co do mapy to plan jest taki że najpierw klikamy na którąś z części świata i potem dopiero oglądamy szczegóły. Pytanie - nasze punkty znajda się tylko w szczegółach - na ogólnej tego układał nie będę Co myslisz Sebo8877 ...Ty tu rządzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 26.01.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 .... Pytanie - nasze punkty znajda się tylko w szczegółach - na ogólnej tego układał nie będę Co myslisz Sebo8877 ....brake.... myślę, że będzie ok, w końcu to dość duży obszar P.S. jakiego Świata ? Pn-Wsch pn-zach płd-zach płd-wsch województwa podkarpackiego :):) Wygląda na to, że będziemy mieli 4 mapki ? Czy można zrobić tak, że po kliknięciu na link pojawi się cała mapa podkarpacia a następnie kliknięciem na daną część otworzy się już z zaznaczonymi punktami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 26.01.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Sebo ...Ty tu rządzisz Zgadzam się z powyższym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Wygląda na to, że będziemy mieli 4 mapki ? Czy można zrobić tak, że po kliknięciu na link pojawi się cała mapa podkarpacia a następnie kliknięciem na daną część otworzy się już z zaznaczonymi punktami ? Dokładnie tak to będzie wyglądało z tym że na ogólnej mapie podkarpacia nie bedę juz nanosił punktów w których macie swe chacjendy bo się to wszystko zamarze... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 26.01.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Dokładnie tak to będzie wyglądało z tym że na ogólnej mapie podkarpacia nie bedę juz nanosił punktów w których macie swe chacjendy bo się to wszystko zamarze... sebo8877 Zgadzam się.... Można tylko na każdej z czterech części mapki umieścić listę Forumowiczów z danego rejonu (oczywiście z możliwością jej rozbudowy...jakby nas przybywało w zawrotnym tempie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baśkt 26.01.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Kuba, pytałeś o instalację gazową, ja zakładałam taką w środę, ale nie w Rzeszowie tylko w Tarnowie. Instalacja dobra (mąż bardzo chwali), zakładaliśmy ją już do drugiego auta. Robią od ręki, tylko trzeba poczekać ok. 4 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 26.01.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Kuba, pytałeś o instalację gazową, ja zakładałam taką w środę, ale nie w Rzeszowie tylko w Tarnowie. Instalacja dobra (mąż bardzo chwali), zakładaliśmy ją już do drugiego auta. Robią od ręki, tylko trzeba poczekać ok. 4 godz. Dziękuję Ci baśk@t za informację, podzwoniłem dzisiaj po kilku warsztatach ale czas oczekiwania był dłuższy od moich oczekiwań i założyłem w firmie Armako w Krośnie. Jutro jadę do W-wy i chciałem obniżyć już trochę koszty wyjazdu. ALDIO również dziękuję za szybką interwencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.01.2007 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 cisza ... to ja moze przypomne kawał JanuszkaDzialo się to na olimpiadzie jakiejś tam był sobie młody obiecujący zapaśnik (Polak) i również taki japoniec który miał chwyt nie do pokonania ten chwyt to "precelek zawijasek" cały czas ekipa polska modliła się aby nie wylosować tego japońca, a tu pech trech i nasz młodzian wylosował właśnie tego, Przed walką trener poucza młodziana tak "rób wszystko aby ci japoniec nie założył tego precelka" jest już walka trener obserwuje młodzian ucieka przed precelkiem aż tu nagle widzi jak podstępny japoniec zakłada naszemu precelka, odwraca się odchodzi wiadomo już po wszystkim słyszy tylko krzyk i cisza. odwraca się jeszcze raz a tu Polak stoi a japoniec leży, podchodzi do swojego podopiecznego i pyta jak to -A no widzi trener jak ten japończyk założył mi tego precelka to nie wiem jak on się ustawił ale przed oczami zobaczyłem jego jaja nie zastanawiałem się i ugryzłem. -mowię panu jakiej człowiek dostaje siły jak się we własne jaja ugryzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 27.01.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 ...... -mowię panu jakiej człowiek dostaje siły jak się we własne jaja ugryzie. aaaaauuuććććć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.01.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 ten kawał podobno ma jakies oparcie na faktach autentycznych, a rzecz dotyczyła naszego Adama Sandurskiego który maił pecha i trafiał na niewdziecznie walczącego i silniejszego fizycznie Salmana Chasimikowa z byłego ZSRR http://www.reszka.za.pl/sandurski.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 27.01.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 ten kawał podobno ma jakies oparcie na faktach autentycznych, a rzecz dotyczyła naszego Adama Sandurskiego który maił pecha i trafiał na niewdziecznie walczącego i silniejszego fizycznie Salmana Chasimikowa z byłego ZSRR http://www.reszka.za.pl/sandurski.html Zawsze wiedziałem, że można się tu wielu ciekawych reczy dowiedzieć i spotkać ciekawych ludzi. Krótka historia tego 'naszego' zawodnika: http://www.pkol.pl/294_1531.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.01.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Sebo, obadaj ten serwer: http://www.dot.tk/en/index.html , jest darmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 27.01.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Sloneczko zmieniasz emblematy jak rękawiczki ...ten też ładny......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts