maciejon 30.01.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Znam się na zartach i nie spokorniałem, razi mnie stronniczość co niektórych forumowiczów, a zajmowanie stanowiska winno być obiektywne dla wszystkich z podkarpacia. Zaglądam tu ażeby się czegos dowiedzieć, a tu wszystko tylko nie o budowaniu, ja rozumiem, że można coś wrzucić z woli rozluźnienia, a bicie piany o niczym przenieśćna priv. pozdrawiam Śmieszny jesteś - zorro masz strasznie sprany mózg tylko nie wiem czym, ale to juz Twój problemTrudno byłoby mi zaliczyć siebie do zwolenników poglądów stefan'a z us, ale to co napisał mr_kuba, to jednak przesada! mr_kuba: zaatakowałeś osobę a nie poglądy. A to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 30.01.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Co do balchodachówki to ma to samo co Baru. chwilę nie zaglądałam a tu kolorowo się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ... forum jest z zalozenia(czyt .strona glowna)rowniesz do takich lekkich gadek.A jesli potrzebujesz czegos powaznegozaraz przeciez ktos Ci pomoze . Racja cala Reszto?? Sluchajcie,jak sie poczyta niektore tematy to jad sie saczy,az przykro czytac .Zrobmy sobie takie fajne forum bez obrazania sie nawzajem.Krotko tu jestem ,ale taki wzniosze postulat.Houk. Farida -jestem za howk brzoza czy masz ten tytuł w swojej kolekcji ? Bo jeżeli tak to ja proszę o podesłanie kopii do Sanoka Mr_kuba, Sebo - moge Wam bez problemu podesłac o dwu rzeczach uprzedzając napisy mam skoordynowane tylko do poczatku, bo po ok połowie - staja sie rozbiezne) ale ... mówi sie tu mało - to jak walka o ogień, strzepy zdań, krótkie rzucane hasła, tekstu kilkanaście zdań ... sceny bardzo drastyczne jesli na to reflektujecie - wrzucie mi adres na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 30.01.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 blachodachówka dakota http://www.blachstal.pl/site/blachodachowka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.01.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 30.01.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Farida! Ja tej drogi "tylko" mojej mam ponad 100m!! O juz mi razniej .Chcialam popatrzec na ta Twoja droge,ale tylko kwadraty widze.Cos zle robie czy fotki sa specjalnie zaszyfrowane? To moj setny post widze .Ale sobie przez ta nieumiejetnosc cytowania postow nabilam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.01.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Farida! Ja tej drogi "tylko" mojej mam ponad 100m!! O juz mi razniej .Chcialam popatrzec na ta Twoja droge,ale tylko kwadraty widze.Cos zle robie czy fotki sa specjalnie zaszyfrowane? Frida ja mam 1300 m - ale jest pług - gminny Dziś nie ma szans nie wyjadę Był lód -teraz przywaliło świeżym śniegiem, jeszcze troch e powieje i pójdę http://cyberpunk.net.pl/nauka/gfx/exo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 30.01.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 frido, nawet jeśli wybrałaś jakiś avatarek, to jeszcze nie zdradzaj, niech trwają poszukiwania Faridko, wybrałaś coś? Czy szukamy dalej? Jak wspomnialam wczesniej,znajdzcie cos,i glosujcie .Sama jestem ciekawa.No,chyba,ze przestanie Was to bawic.Mi sie w kazdym razie ta zabawa podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 30.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Farida! Ja tej drogi "tylko" mojej mam ponad 100m!! O juz mi razniej .Chcialam popatrzec na ta Twoja droge,ale tylko kwadraty widze.Cos zle robie czy fotki sa specjalnie zaszyfrowane? Frida ja mam 1300 m - ale jest pług - gminny Dziś nie ma szans nie wyjadę Był lód -teraz przywaliło świeżym śniegiem, jeszcze troch e powieje i pójdę http://cyberpunk.net.pl/nauka/gfx/exo.jpg Ale plug gminny chyba nie odsniezy drogi pod sam garaz??Przynajmniej w mojej przyszlej wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 30.01.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 frido, nawet jeśli wybrałaś jakiś avatarek, to jeszcze nie zdradzaj, niech trwają poszukiwania Popieram, popieram, ale sie zrobiło..że tak powiem...babsko A panów nie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 30.01.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Popieram, popieram, ale sie zrobiło..że tak powiem...babsko A panów nie macie No mnie sie tez jeden pan podobal,ale Brzoza go juz sprzatna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 30.01.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 No mnie sie tez jeden pan podobal,ale Brzoza go juz sprzatna . Pewnie, pewnie. Sami oczy cieszą a nam to juz nic Kurcze, tak z drugiej strony (tej właściwej ) powiedzcie mi, czy ktoś kryje blachą. I dlaczego man mówią że lepsza jest od blachodachówki (że niby bardziej trwała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 No mnie sie tez jeden pan podobal,ale Brzoza go juz sprzatna . echhh nie chciałem z powodu wklejek - awantur to raz a dwa - dla tych co maja wolne łacza - strony ze zdjeciami duzymio wczytują sie godzinami, lub nie cha sie wczytywac ale zaryzykuje Farida ten z broda ?http://img151.imageshack.us/img151/9568/kto3vw.jpg czy ten drugi ... z wąsami ... ale juz bez wąsów na tych zdjęciach http://www.terra.com/addon/img/11436f5vigo230230p.jpghttp://www.g21.net/ap1grax/vigo2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 My tu gadu gadu, a ja przy okazji taką... Brzozę znalazłam: http://img213.imageshack.us/img213/7994/wilkbrzoza140bn7.jpg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Kurcze, tak z drugiej strony (tej właściwej ) powiedzcie mi, czy ktoś kryje blachą. I dlaczego man mówią że lepsza jest od blachodachówki (że niby bardziej trwała). DaKar ja kryłem blachą dlaczego ? po pierwsze - porównałem wage i grubośc blachy ocynk i blachodachówki ... porównanie na korzyśc blachy która ma 0,55 - 0,6 mm trudno sie tłoczy gruba blacha wiec do tłoczeń stosuje sie cienszą 0,50 mm po drugie - miejsca najgłebszych tłoczeń są przez prase rozciągane, w tych miejscach blachodachówka jest dodatkowo pocieniona i nie ma nawet tych 0,5 mm grubosci ... Słoneczko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 30.01.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 (...) jesli na to reflektujecie - wrzucie mi adres na priv Ja reflektuję, ale moja skrzynka chyba tego nie łyknie ? Jak myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.01.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Słoneczko ! No co Możesz mieć na zmianę: http://img213.imageshack.us/img213/7994/wilkbrzoza140bn7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.01.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 O juz mi razniej .Chcialam popatrzec na ta Twoja droge,ale tylko kwadraty widze.Cos zle robie czy fotki sa specjalnie zaszyfrowane? Nie widać żadnych zdjęć, bo właściciel serwera - mój kumpel - zwalił na kogoś innego obsługę . No i szlag je trafił. A ponieważ gdzieś rok temu też miałam taką samą sytuację i wklejałam zdjęcia od początku - teraz mi sie odechciało, bo nadmiarem czasu nie grzeszę. Ale jak dasz adres to Ci prześle kilka fotek z ub. zimy. Choć i te obecne nie byłyby wcale gorsze, ale latać w taki wicher u mnie po drodze??? Brrrrrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 30.01.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ten z broda ? czy ten drugi ... z wąsami ... ale juz bez wąsów na tych zdjęciach Ten z kucykami na brodzie.Tego drugiego to lubie za role w jednym z filmow i tylko w tej charakteryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ten drugi grał w wielu filmach to Viggo Mortensen (matka dunka, ojciec amerykanin)http://www.eldamar.my.link.pl/Eldamar_Film/Bohaterowie/ca_vmort.jpggrał w kilku "cięzkich" filmach : morderstwie doskonałym, psycholu, M jak morderstwo, horrorach Prisoni w trzeciej części "Teksańskiej masakry piłą mechaniczną" nawieksza popularnośc to chyba z "Władcy pierścieni"charakterystyczna twarz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts