maciejon 08.02.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 ja znów jak z rana usłysze o perfidnej - obecnie prowadzonej - polityce to mnie szlak trafia i pisac mi sie nie chce Szkoda zdrowia! Lepiej popatrz: idzie wiosna Zakwitł Oczar pośredni http://www.maciejon.republika.pl/images/PICT0062.jpg http://www.maciejon.republika.pl/images/PICT0067.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 08.02.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Szkoda zdrowia! Lepiej popatrz: idzie wiosna Zakwitł Oczar pośredni Jak ja Wam zadroszczę tych ogródków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.02.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Lepiej popatrz: idzie wiosna Zakwitł Oczar pośredni slicznie Maćku ! u mnie tylko bazie szykuja sie do rozwinięcia ... no i koty zaczeły marcowac sie na potege ... znaczy ... idzie wiosna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.02.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 U nas okazało się, że tegoroczna świąteczna choinka ma dwoje, albo nawet troje dzieci http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ewa.jpg http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ewa1.jpg a mini bratki (fiołki rogate) w ogóle nie przestają kwitnąć http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/skalniak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 08.02.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 U nas okazało się, że tegoroczna świąteczna choinka ma dwoje, albo nawet troje dzieci Śliczna zieleń. P.S. też mam u siebie tegoroczną choinkę wsadzoną na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 08.02.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jakiej firmy ? i jaka udało sie wynegocjowac cene typowego - powiedzmy 150 x 150 - okna ? Pamoplast - my akurat 150x150 nie mamy ani jednego.. ale mamy np. 120x120 (nie dzielone) i kosztowalo po rabatach 475zł plastikowe barwione jednostronnie z montażem. duzo? P.S. też mam u siebie tegoroczną choinkę wsadzoną na działce a to można juz wysadzic? nie ma byc mrozów.. bo my trzymamy na korytarzu naszą, bo bardzo duze odrosty juz ma.. i pewnei by wszystko zmarzło, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.02.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jeśli ma duże odrosty, musisz poczekać przynajmniej do kwietnia i pilnować, by zawsze miała wilgotno. Nawet ją zraszaj co parę dni. Myśmy naszą wysadzili od razu, gdy zobaczyliśmy że zaczyna się budzić. Wtedy prognozy nie przewidywały mrozów i udało się już z drugą świąteczną choinką Z tym, że pierwszą trzymaliśmy w piwnicy właśnie do kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 08.02.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jeśli ma duże odrosty, musisz poczekać przynajmniej do kwietnia i pilnować, by zawsze miała wilgotno. Nawet ją zraszaj co parę dni. Myśmy naszą wysadzili od razu, gdy zobaczyliśmy że zaczyna się budzić. Wtedy prognozy nie przewidywały mrozów i udało się już z drugą świąteczną choinką Z tym, że pierwszą trzymaliśmy w piwnicy właśnie do kwietnia. Ja swoją wsadziłem przed opadami śniegu i narazie rośnie. Wygląda mi, że wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.02.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Wszystko zależy od wielkości odrostów i... prognozy pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 08.02.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witajcie . Moze powinno byc:witajcie wiosennie ? Skoro zeszlo na roslinki,to zapytam gdzie w naszych okolicach mozna kupic roslinki i sie nie zrujnowac?Narazie bazuje na zrzutach ,ale to na dluzsza mete nie wystarczy.Glownie bede potrzebowala iglakow i to juz wiekszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 08.02.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 okolice Dynowa, w ubiegłym roku gość miał duzy wybór zdrowych drzewek iglastych w dobrej cenie. mam tylko telefon jesli potrzeba ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ha i znowu akcent rzeszowski Wszystkie (no prawie) swoje iglaki kupowałam na Allegro u tego samego sprzedawcy: http://www.allegro.pl/show_user.php?search=Wesly i z kilkudziesięciu przysłanych dorodnych drzewek, nie przyjęło się tylko jedno. Dostałam za nie bonusa w postaci kilkunastu maleńkich sosenek Na razie Wesly nie wystawił nic na sprzedaż, ale na wiosnę powinien zacząć sprzedawać. Mam do niego maila: [email protected] . Na imię ma Wiesław i szkółkę prawdopodobnie gdzieś w okolicach Rzeszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 08.02.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ha i znowu akcent rzeszowski ........... nie rozumiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.02.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Wiele łączy mnie z Podkarpaciem, po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 08.02.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 walker dziś w Danex-ie widziałam pustaki maks po 2,95 z Pleszewa chyba raczej solidny towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.02.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Co tu się dzieje? Ostatni wpis z 8-go?? Gdzie Was wywiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.02.2007 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Co tu się dzieje? Ostatni wpis z 8-go?? Gdzie Was wywiało?Sloneczko... jakby tu powiedziec ... nooo ... siedzimy i myslimy ... jakiej firmy ? i jaka udało sie wynegocjowac cene typowego - powiedzmy 150 x 150 - okna ? Pamoplast - my akurat 150x150 nie mamy ani jednego.. ale mamy np. 120x120 (nie dzielone) i kosztowalo po rabatach 475zł plastikowe barwione jednostronnie z montażem. duzo? dzieki B@ha - ja mysle ze zrobiłaś dobry interes z tymi oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.02.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Wackendy zawsze sa pracujęce - tak więc nikogo tu nie ma Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walker 10.02.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 walker dziś w Danex-ie widziałam pustaki maks po 2,95 z Pleszewa chyba raczej solidny towar ...a kupiłem Porotherm 25, wyszedł trochę taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 10.02.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 ma ktoś namiar na sprzedawcę solbet-u 42 P+W w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts