Mac Iek 24.02.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Czesc guli2004 . Nie wiem czy ktos cie jeszcze dzis powita,bo chyba wszyscy spia . Ja już nie śpię............ Witaj guli2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 24.02.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 witam jestem z rzeszowa Witam witam.. do miłego czytania Wiecie.. wczoraj bylismy u znajomych i po ogladnięciu grzyba na ścianach w ich domu.. mój mąż dzis obudził sie prawie z krzykiem i postanowieniem "jednak zrobimy rekuperator". Zostawił mnie w domu z mysla <<skad wziać 5 tys.?>> i pojechał na budowe wycinac kanały w pustakach pod prąd.. och.. nieżle nam sie zaczęła ta sobota a Wam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.02.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 mąż na budowie a ja wziełam się za pisanie pracy magisterskiej kupilismy styropian na elewacje swisspor 29,5kubia po 140zł jesli ktoś jest chętny to podam namiary, bo taniej nie znalazłama, a oszukałam się że hej pozdrawiam ps. zima w lutym co za dziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 24.02.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Cześć.Tez nie śpię, tylko pracuję sobie grzecznie. Myślę i myślę. Chyba zrezygnujemy z tego garażu w domu. Sama nie wiem.Byłoby miejsca więcej.I chyba lepiej by domek wyglądał. No nie wiem. Pomyślę jeszcze.Pozdrowienia dla Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.02.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Chyba zrezygnujemy z tego garażu w domu. Sama nie wiem. Byłoby miejsca więcej. I chyba lepiej by domek wyglądał. No nie wiem. Pomyślę jeszcze. Pozdrowienia dla Wszystkich! A może przyjemne z pożytecznym? Wiata na auto i pergola? http://mloda.ekrakow.pl/!ola/wiata.jpg Znalazłam gdzieś w necie, ale wtedy adresu nie zapisałam. Autora projektu przepraszam, ale jest tak ładny, że musiałam go wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 24.02.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Farida, zmuszasz mnie, bym o tej porze głośno się śmiała? http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/haha_zielony.gif Nie z pieca, bo sama o takim marzę (pokaż fotki http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ave.gif do odgapienia), ale z Twojego opisu :D Sloneczko drogie,po pierwsze co Ty robisz w srodku nocy na naszym forumowym niebie? po2.zeby mi tak bylo do smiechu po3.pieca nie mam,tylko ten nieszczesny komin.Ale mam czlowieka do piecow i kilka fotek.Caly czas szukam inspiracji-jak cos masz to slij! po4.jak wklejasz takie fajne emotikonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.02.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 jak wklejasz takie fajne emotikonki? Tak samo jak zdjęcia, korzystając z 'img'. A stron ze smilikami jest moc, np.: http://www.addis-welt.de/ http://www.fancysplace.com/ http://www.discodelic.netfirms.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 24.02.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 jak wklejasz takie fajne emotikonki? Tak samo jak zdjęcia, korzystając z 'img'. A stron ze smilikami jest moc, np.: Tylko ze ja komputerowy Australopitek,nie potrafie wklejac fotek . ale dzieki za te linki-potrenuje.I wtedy drzyjcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 24.02.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 ...Tylko ze ja komputerowy Australopitek... Nie przejmuj się, wszystko "w rękach" ewolucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baśkt 24.02.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam Wszystkich. Beti, to ja poproszę o te namiary na tani styropian, coś się w interesach ruszyło więc może będzie kasa na zakupy. Ja to mam dzisiaj zakręcony dzień. Rano wybrałam się na zakupy, zostawiłam samochód na parkingu i poszłam do sklepu. Po chwili wracam, wkładam kluczyk do zamka, i kaplica, ani w prawo, ani w lewo. Kręcę, kombinuję, zaczynam wpadać w panikę, że nie dostanę się do samochodu, już miałam dzwonić po pomoc (męża), a tu podchodzi do mnie gość i pyta co ja robię z JEGO autem . Dopiero wtedy zauważyłam, że to nie jest mój samochód. Mój stał obok, pomyliłam się bo były identyczne, ta sama marka i kolor nawet tak samo brudne, wcześniej tego auta nie było, a stanął tak , że zasłonił moją brykę. Wyobraźcie sobie jak mi się zrobiło głupio i wstyd, najchętniej to bym się zapadła pod ziemię. Facet tylko uśmiechnął się z politowaniem, no tak" baba za kierownicą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.02.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Tylko ze ja komputerowy Australopitek,nie potrafie wklejac fotek . ale dzieki za te linki-potrenuje.I wtedy drzyjcie . No to ćwicz teraz Weź jakąkolwiek fotkę, ale z netu, nie z dysku, bo fotka musi stać na jakimś serwerze, aby mieć adres. Kilkasz w nią prawym przyciskiem i kopiujesz ten adres z właściwości. Ten adres wklejasz pomiędzy znaczniki [ img ] i [ /img ] (bez spacji), które masz nad okienkiem na odpowiedź. I już Albo klikasz w znaczek 'img' potem adres obrazka, a następnie w "zamknij tagi" i samo się zamnkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djbobo 24.02.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 jestem z podkarpacia , mam nadzieje ze moge sie do Was dolaczyc. Moj dom jest na etapia wykonczenia tak jak i ja z mezem. mam pytanie, bo w tej grupie na pewno ktos slyszal o Firmie Pamo-plast z Ustrzyk Dolnych. Mam okna z ich firmy PCV na razie nie moge ich oceniac bo mam je dopiero rok, ale teraz mam zakladac drzwi zewnetrzne i to na zamowienie bo maja nietypowe wymiary. Moze mi ktos doradzic czy sa one dobre czy warto je kupowac. Ogladalam ich oferte na internecie wiec cena to ok. 4.000-5.000 zl, w zaleznosci czy to sosna ,czy red meranti czy dab. A moze ktos ma drzwi dobre ale nie za drogie innych firm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 24.02.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam Wszystkich. Beti, to ja poproszę o te namiary na tani styropian, coś się w interesach ruszyło więc może będzie kasa na zakupy. zostawiłam samochód ...............: Facet tylko uśmiechnął się z politowaniem, no tak" baba za kierownicą". pomału.. pomał... zrobiłem taki sam numer w 1995 roku jak mi się córka urodziła, tylko że w środku nocy i na parkingu pod szpitalem..... skończyło się na tym, że dostałem po łbie najpierw od właściciela, a p[otem od ochroniarza ....zaciągnęli mnie do środka i wszystko zostało wyjaśnione po pokazaniu dowodu rejestracyjnego .... od tamtej pory nie lubię szpitali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 24.02.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 brzozajakie ladne piece!Popatrzylam na ta strone i ten jest chyba jednym z ladniejszych.Pewnie sie nawet do nich wybiore przy okazji .A moze masz jakies patenty na to,jak zaprzac taki piec do roboty?Zeby np.wspolpracowal z CO albo CWU?Patrzac na foty z katalogu mam wrazenie,ze wiekszosc to oryginalna oprawka dla nowoczesnych sprzetow agd do zabudowy. sloneczko,nie moglam trenowac,bo bylam na wlosciach.Maz charatal(czyt.przycinal)drzewa wiec mosialam nadzorowac,bo wiesz,facet z pila...No nie moglam go zostawic tam samego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.02.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Melduję powrót z wypoczynku, uczestnicy wyjazdu powrócili w całości. I jeszcze się muszę pochwalić, że nasza Aga rozpoczęła swoją przygodę z nartami i całkiem jej dobrze poszło. I co najważniejsze - podobało się!!Witam nowe twarze w naszej grupie - szczególnie sąsiada z Łańcuta (gdzie się budujesz?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.02.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 jestem z podkarpacia , mam nadzieje ze moge sie do Was dolaczyc. Moj dom jest na etapia wykonczenia tak jak i ja z mezem. mam pytanie, bo w tej grupie na pewno ktos slyszal o Firmie Pamo-plast z Ustrzyk Dolnych. Mam okna z ich firmy PCV na razie nie moge ich oceniac bo mam je dopiero rok, ale teraz mam zakladac drzwi zewnetrzne i to na zamowienie bo maja nietypowe wymiary. Moze mi ktos doradzic czy sa one dobre czy warto je kupowac. Ogladalam ich oferte na internecie wiec cena to ok. 4.000-5.000 zl, w zaleznosci czy to sosna ,czy red meranti czy dab. A moze ktos ma drzwi dobre ale nie za drogie innych firm? Dżem Dobry Mam wszystko z Pamoplastu - u nas na Grupie takze kilka osób m.in. Kubolotek Z okien jestem zadowolony - mają rok - drzwi mam od marca - jak na razie wszystko OK - poza montażem - byli i poprawiali (ta ekipa montująca już nie pracuje) - teraz wszystko OK Drzwi kosztowały nas 1900 zł z montażem (rabat 42%) Drewno Red Meranti ma jedną wadę - jest cholernie miękkie i trzeba uważać jak się cokolwiek wnosi - na dębowe mnie nie było stac Wygląda to tak http://bastki.atspace.com/drzwi/slides/PICT0036.html Idzie wiosna.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djbobo 25.02.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Dzieki za odpowiedz Sebo Ogladalam Twoje drzwi sa ladne i kolor tez mi sie podoba. Obejrzalam rowniez dom Kubolotka i bylam pod wrazeniem nie tylko drzwi ale i calego domu. Kiedys probowalam przebrnac od poczatku przez wszystkie strony Grupy Podkarpackiej ale ich jest mnostwo wiec doszlam tylko do 50 i zrezygnowalam. Mieszkam ok 20 km od pamoplastu stad moje pytania poniewaz jezeli ekipa cos juz zamontuje to mam blisko serwis w razie problemow. Mysle zeby razem z drzwiami zamowic moze parapety i zeby wszystko zamontowali od razu. Napisales ze miales duzy rabat na te drzwi i oni tak od razu daja rabat czy sie trzeba troche targowac? Z tego co pamietam to przy oknach nie dostalam raczej rabatu a sie pytalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.02.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Dzieki za odpowiedz Sebo Ogladalam Twoje drzwi sa ladne i kolor tez mi sie podoba. Obejrzalam rowniez dom Kubolotka i bylam pod wrazeniem nie tylko drzwi ale i calego domu. Kiedys probowalam przebrnac od poczatku przez wszystkie strony Grupy Podkarpackiej ale ich jest mnostwo wiec doszlam tylko do 50 i zrezygnowalam. Mieszkam ok 20 km od pamoplastu stad moje pytania poniewaz jezeli ekipa cos juz zamontuje to mam blisko serwis w razie problemow. Mysle zeby razem z drzwiami zamowic moze parapety i zeby wszystko zamontowali od razu. Napisales ze miales duzy rabat na te drzwi i oni tak od razu daja rabat czy sie trzeba troche targowac? Z tego co pamietam to przy oknach nie dostalam raczej rabatu a sie pytalam. Djbobo - ciesze się ze jestes kolejną kobieta - budowlańcem Ja zaopatrywalem się w okna i drzwi w salonie w Rzeszowie. Targowałem się ostro - najpierw były okna potem drzwi- na okna jak dobrze pammiętam 38% rabatu a na drzwi 42% Te moje drzwi to koszt 1900 zł - do Twoich 4000 to wychodzi że musisz wydebić jakiś rabat. Jeżeli miałabyś dać za drzwi w Pamoplaście 4000 to idź do GERDY !!! - kupisz o niebo lepsze drzwi za te same pieniądze. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 26.02.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 A ja w Pamoplascie mam wycenione drzwi na 3.888, tylko drzwi drzwiom nierowne.Moje maja byc z doswietleniem:calosc1406x210,red-Meranti,ale slupki machon(?).Na drzwi mam rabat 15% i cena jaka podalam to juz to uwzglednia.Na okna dostalabym rabat 27%(okleina obustronna),ale gdyby byly biale to cos okolo 30scipare i pare lat dluzsza gwarancje.I wcale sie nie targowalam ,pani sama powiedziala jaki rabat moge miec przy zakupie czego.Mnie sie wydaje,ze nam sie tylko wydaje,ze sie tak swietnie targujemy ,a oni te rabaty to juz maja tak poustawiane i daja nam tyle ile im sie chce a MY sie cieszymy No ja tez sie zastanawiam czy kupowac te czy szukac innych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 26.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 ...Mnie sie wydaje,ze nam sie tylko wydaje,ze sie tak swietnie targujemy ,a oni te rabaty to juz maja tak poustawiane i daja nam tyle ile im sie chce a MY sie cieszymy ... Święta racja. Trzeba porównywać ceny a nie patrzeć na wielkość rabatu. Mam znajomego, który sprzedaje materiały budowlane i opowiada mi czasami o magii rabatów i o klientach, którzy nie patrzą na cenę tylko na to czy mają np. 11 czy 12 procent rabatu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts