Bart_Skrzyszow 10.11.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Witam, chwilę tu nie zaglądałem... Od ostatniego razu usunąłem drzewa rosnące na działce, posprzątałem trochę - chciałem dziś skończyć ale zima mnie zaskoczyła U nas trochę p[owiało, posypało i bagno się zrobiło Tak zapytam jeszcze: Jakby ktoś słyszał o jakiejś ziemi do wzięcia w okolicach Dębicy to prosze PW lub smska - 692063773 Poszukuję ziemi i gruzu i nigdzie nie mogę znaleźć.. Pozdrawiam, miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.11.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 U mnie też pobieliło - Zaczyna się ..... A z nowin to jestem w sieci 24h/dobę - mam kabel w domu:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 11.11.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 "niechby tak jeszcze zaczekać chciało z tym być na biało" Witam, zrobił bym jeszcze w tym roku wylewki w piwnicy, gdyby ktoś kogoś polecił było by miło. Gratuluję kabla w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 11.11.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 "niechby tak jeszcze zaczekać chciało z tym być na biało" Witam, zrobił bym jeszcze w tym roku wylewki w piwnicy, gdyby ktoś kogoś polecił było by miło. Gratuluję kabla w domu. ... wlasnie... jakby poczekało.. to ja bym ogrodzenie zrobiła.. jakby ktoś kogoś polecił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.11.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Ta biała tylko tak straszy -jszcze będzie git:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 11.11.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Ta biała tylko tak straszy -jszcze będzie git:) Gdzies czytalam pogode dlugoterminowa na zime i poczatek wiosny.W skrucie to tak,ze poczatek listopada,tak do polowy zima a reszta jak w zeszlym roku.W zwiazku z powyzszym nawet jeszcze nie ogacilam drzewek.Obaczym. A ja bym wylewke zrobila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 11.11.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam:)No i zlapal mnie śnieg jednak w Sanoku:)Na szczeście nie bylo tak groźnie....ale brrrr zimno sie zrobilo.Jeszcze tydzien i może dekarze sie znowu pojawią na moim daszku.Pozdrawiam[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.11.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Ta biała tylko tak straszy -jszcze będzie git:) Gdzies czytalam pogode dlugoterminowa na zime i poczatek wiosny.W skrucie to tak,ze poczatek listopada,tak do polowy zima a reszta jak w zeszlym roku.W zwiazku z powyzszym nawet jeszcze nie ogacilam drzewek.Obaczym. A ja bym wylewke zrobila... O Błogosławiona - obyś tylko miała rację Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.11.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 zima filmowa wręcz na zewnątrz - czas na śniezki ...z budowaniem przenosimy sie środka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 12.11.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kurcze, zabrakło mi dwa dni bez śniegu prace budowlane wstrzymałem. Ale ładny dzionek, pięknie ten śnieg wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.11.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kurcze, zabrakło mi dwa dni bez śniegu prace budowlane wstrzymałem. Ale ładny dzionek, pięknie ten śnieg wygląda! Pieknie to on dopiero wygląda jak stopnieje Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.11.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kurcze, a ja jeszcze w tym roku nie robiłem pożegnalnego ogniska z pieczeniem kartofli ... chyba zrobię w tym tygodniu. no bo te stolilki i krzesła ogrodowe to chyba trzeba już sprzątnąć ... Aby do wiosny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.11.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 A skąd Ty sie Retrofood tu wziąłeś ??? Co Cie do nas zagnało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 12.11.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 śnieg piękny....byl...bo topnieje, nawet balwana nie zdązyliśmy postawić ale może i dobrze bo i tak opożnienie w dachu mam murowane pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 13.11.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 śnieg piękny....byl...bo topnieje, nawet balwana nie zdązyliśmy postawić ale może i dobrze bo i tak opożnienie w dachu mam murowane pozdrowienia A u nas juz balwan jest .Co prawda nie kompletny,ale chyba mozna to zimowe zadanie zaliczyc w zwiazku z czym Pani Zimie w tym roku juz dziekujemy. Ps.Niech no tylko uslysza nas narciarze-dostanie sie nam .Choc,wlasciwie to podobno teraz sie u nas nie jezdzi,oj nie.Teraz to tylko w Alpy jedzcie (tam nie buduja to niech sniezy ). A u mnie koncza sie prace! Wiecie jak rowniutko ulozyli u mnie styropian pod podloga! R o w n i u s i e n k o ,w dwoch warstwach,dokladnie plyta n a d plyta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 13.11.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 R o w n i u s i e n k o ,w dwoch warstwach,dokladnie plyta n a d plyta! I to jest własnie to, czego nie można przewidzieć! U mnie (co nie jest az tak groźne) robiąc cokół z gresu w garażu) nie zadbano o to, by fugi z podłogi pokrywały sie z fugami na cokole. Albo: osadzając kwadratowy kanalizacyjny wpust w podsadzce w kotłowni, ustawiono go na ukos, tj. nie równolegle do ścian a tym samym do fug. I teraz jest na ukos! Musiałem to polubieć A Ty nie masz wyjścia: pogonić ekipę, niech przekładają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.11.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 śnieg piękny....byl...bo topnieje, nawet balwana nie zdązyliśmy postawić ale może i dobrze bo i tak opożnienie w dachu mam murowane pozdrowienia A u nas juz balwan jest .Co prawda nie kompletny,ale chyba mozna to zimowe zadanie zaliczyc w zwiazku z czym Pani Zimie w tym roku juz dziekujemy. Ps.Niech no tylko uslysza nas narciarze-dostanie sie nam .Choc,wlasciwie to podobno teraz sie u nas nie jezdzi,oj nie.Teraz to tylko w Alpy jedzcie (tam nie buduja to niech sniezy ). A u mnie koncza sie prace! Wiecie jak rowniutko ulozyli u mnie styropian pod podloga! R o w n i u s i e n k o ,w dwoch warstwach,dokladnie plyta n a d plyta! Zasadzić szpicora i won z chałupy !!! Musi byc na mijankę !!! Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 13.11.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Dzieki za wsparcie .Rozmawialam z ich wodzem jeszcze rano,niby byl oburzony tym co zrobili i niby kazac ma odklejac ta wlasciwa mate i poprawiac ulozenie tych plyt.A czy tak zrobi...Chwilowo jestem uziemiona wiec nie moge pojechac nadzorowac przebiegu dzialan..Niestety,my Matki Polki nie zawsze mamy mozliwosc tkwienia na froncie.Pozostaje nam wiara w slowa .( Na czym bezlitosnie zeruja inni ).Trudne czasy.Mam wrazenie,i to juz pisalam chyba,ze wykonawcy nie czuja potrzeby bycia szanowanymi.Coraz wiecej (nie tylko w budowlance ) ludzi nie wie co to honor i takie tam.Ale moza ja nie dzisiejsza jestem i nalezy moja uwage zignorowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 13.11.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 R o w n i u s i e n k o ,w dwoch warstwach,dokladnie plyta n a d plyta! I to jest własnie to, czego nie można przewidzieć! ...................... No niestety.Wypadalo by siedziec nad nimi poprostu caly czas.jednak poczatkujacy inwestor,taka "świerzynka" nie jest chyba wstanie wylapac wszystkiego i czasem nie ma fizycznej mozliwosci tam siedziec.No a u mnie: ja po nocach nie moge juz spac,bo sie zastanawiam,czy oni te wszystkie rurki,skrzynki i kabelki ukladaja jak trzeba,jak juz zasne to koszmary budowlane mam ,a oni sie na takiej doslownie pierdołce ciachli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 13.11.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 trzymaj się farida ja jeszcze budowy nie zacząłem a juz mi się fundamenty śniły ,ze niby majster biurka stare poukładał i betonem zalał i super szeroki fundament mu wyszedł ..no i kominy też mi się już śniły chyba zacznę w senniki zaglądać a tak po za tym stemple odkupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts