sebo8877 04.12.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Baru- Szkoła rodzenia tak -bo w planach jest rodzenie z moją żonką Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.12.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Sebastian! No to już powinniście zaczynać! Zajęcia z reguły trwają 3 miechy to dla was najwyższy czas. Farida! To mię ćwieka zabiłaś Nie mam pojęcia czym się różnią kurtki - spodnie mają na 100% wzmocnienaia na tylnej części ciała narażonej na częsty kontakt z podłożem , natomiast kurtki - przyznaję ze wstydem - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.12.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 czy ktos z Was ma jakąś opinie na temat paneli Eurofloor ?chętnie poznam /wyszukiwarka niewiele mi pomogła .../ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 04.12.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Witam nie wiem jak to będzie z tą moją nauką jazdy na nartach, bo śnieg stopniał ale i tak dzięki za rady. a może jeszcze sypnie śniegiem do piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.12.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Witam nie wiem jak to będzie z tą moją nauką jazdy na nartach, bo śnieg stopniał ale i tak dzięki za rady. a może jeszcze sypnie śniegiem do piątku. tfu tfu tfu -wypluc te słowa prosze - wiosna ma być do marca Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 04.12.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 a może jeszcze sypnie śniegiem do piątku. Jeżdżę na nartach ale w tym roku muszę napisać tak: NIE KRACZ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 04.12.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Przecież ja tylko powątpiewam na najbliższe kilka dni. Później to już pewnie czasu mieć nie będę na takie wyjazdy, więc śnieg na pewno będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 04.12.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ..................................... natomiast kurtki - przyznaję ze wstydem - nie wiem No ja tez nie wiem .Mam okazje kupic taka kurtke zamiast narciarskiej i teraz nie wiem .Moze najistotniejsza roznica jest to,ze jedna jest NARCIARSKA a druga SNOWBORDOWA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.12.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Moze najistotniejsza roznica jest to,ze jedna jest NARCIARSKA a druga SNOWBORDOWA . Oooooooooooooo taaaak!! Zdecydowanie tak!! Że też ja na to nie wpadłam, że własnie tym się różnią I proszę mi tu nie mówić, że zimy czyli śniegu w tym roku znowu nie będzie!! Ja się nie zgadzam!! Ja chcę pojeździć na nartach!! Pedzelito! No dobra - idę ci na rękę - niech będzie biało od świąt. Może być?? A tak w ogóle to pozostałym Barbarom w naszej grupie - i nie tylko w naszej o ile inne tu zaglądają - życzę wszystkiego naj... duuużo zdrówka przede wszystkim i kasiurki bo skoro tu są to chcą budować/budują/wykańczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 04.12.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Pedzelito! No dobra - idę ci na rękę - niech będzie biało od świąt. Może być?? Oczywiście że tak, do tego czasu to nawet okna zafoliuję! A tak na serio to ekipa w tym tygodniu kończy murowanie działówek i będę się musiał z nimi pożegnać. Jakoś związałem się z nimi emocjonalnie i ciężko mi się żegnać. Sprawdzili się w 99,5 %. Baru, a po Świętach, jak już będzie DUUUŻO śniegu, jedziemy Grupą Podkarpacką na Wierchomlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.12.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Baru, a po Świętach, jak już będzie DUUUŻO śniegu, jedziemy Grupą Podkarpacką na Wierchomlę. Jedziemy!! Kto jeszcze chętny?? My w tym roku zamierzamy nasze bliźniaczki czegoś nauczyć... Nartki i butki juz zakupione - czekają - młode dostaną pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 04.12.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 A tak w ogóle to pozostałym Barbarom w naszej grupie - i nie tylko w naszej o ile inne tu zaglądają - życzę wszystkiego naj... duuużo zdrówka przede wszystkim i kasiurki bo skoro tu są to chcą budować/budują/wykańczają Bardzo dziękuje i tak mi właśnie dziś też 31 lat minęło jak jeden dzień... och.. starość nie radość... dobrze że choć domek postawiony i dzis oblany... znaczy sie juz .. wczoraj to bylo.. Całusy dla Baś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.12.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 wszystkiego najlepszego dla Wszystkich Baś, Basiek i Barbar ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 05.12.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 wszystkiego najlepszego dla Wszystkich Baś, Basiek i Barbar ! ja też tak cichutko dołączam do życzeń (troszkę spóźniona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.12.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ale mi wstyd że wczorajszym solenizantkom nie złozyłem życzeń. Troche tych Baś tu mamy tak więc proszę Was o wybaczenie W ramach mojego niedopatrzenia malutki prezencik (tylko dla Was kochane Basie) Wczorajszy zapomniany bukiet http://zerwanakartkazkalendarza.blox.pl/resource/bukiet_milosny.jpg Do kawy na dobry humor http://www.strykowski.net/ciasto/Ciasto_z_serem,_sernikowe,_galeria_sernik,_wypieki_domowe_1459.jpg TO po kawie:) http://www.bartendernetwork.nl/cmsimages/johnniewalkerfles.jpg A wieczorem w razie nieobecności męża, chłopaka czy kochanka mam tego Anioła dla Was:) http://bp0.blogger.com/_hcrf8YWPX18/RsWIUWJk-6I/AAAAAAAAACg/tVyS5eVQl98/s400/faceci-nago-geje.jpg Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.12.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Noszszsz Sebastian! Ale poszłeś z tym janiołkiem (poszłeś - forma użyta specjalnie, zeby nie było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 05.12.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Noszszsz Sebastian! Ale poszłeś z tym janiołkiem (poszłeś - forma użyta specjalnie, zeby nie było ) Rozumiem,ze to nie dla mnie ten aniol,ale podyskutowac mozna .Myslisz,Baru,ze te zameczki sie odsowaja??Jak myslicie Basie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.12.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Myslisz,Baru,ze te zameczki sie odsowaja??Jak myslicie Basie?? Ty wiesz, że ja wcześniej nie zauważyłam tych zameczków?! Ja myślę, że to zmyła i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.12.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Wiedziałem; wiedzialem; wiedzałem - że o kwiatach, ciastkach i gorzalce nikt mówił nie będzie Wam to tylko sex we głowach Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.12.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 ... Wam to tylko sex we głowach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts