DAFIT 03.01.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 witam brzoza u mnie to jeszcze budową nie ma co nazywac bo narazie jest tylko dzialka i pustaki na niej, dzis probowalem je przykryc plandeka ale silny wiatr mi to uniemozliwił, no i z dzialki zniknely juz prawie wszystkie drzewa z korzeniami zostalo jeszcze 3 ale to dopiero jak mrozy puszcza pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 03.01.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 sebo,mozesz mi podeslac na majelka aktualna cene Twojego posia?Byc moze bede potrzebowala papierkow do pokazania pani urzedniczce.Da sie zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 wczoraj wiatrowało nieźle ale juz od niedzieli zapowiadaja wzrost temperatur i opady sniegu ...czym usuwałeś drzewa Dawid, duzą koparką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.01.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 sebo,mozesz mi podeslac na majelka aktualna cene Twojego posia?Byc moze bede potrzebowala papierkow do pokazania pani urzedniczce.Da sie zrobic? Farida - paierki mogę Ci podesłac - doradzić ale ze sprzedazy tych posiów zrezygnowałem - nie mam już poprostu czasu tym się zajmować. Podpowiem ewentulanie gdzie takiego kupić sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 04.01.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 brzoza drzewa zabiera sobie sąsiad mojej dzialki i z tego co wiem to najpierw je obkopuja potem skracaja i obcinaja a korzeń wyrywają traktorem, drzewa nie sa duze wiec i korzenie nie sa jakies pokazne wiec nie ma problemu, z jednym byl problem ale poprosilem goscia od koparki ktory ostatnio rozladowywal mi pustaki i bez problemu je wydarl pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 04.01.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 sebo,mozesz mi podeslac na majelka aktualna cene Twojego posia?Byc moze bede potrzebowala papierkow do pokazania pani urzedniczce.Da sie zrobic? Farida - paierki mogę Ci podesłac - doradzić ale ze sprzedazy tych posiów zrezygnowałem - nie mam już poprostu czasu tym się zajmować. Podpowiem ewentulanie gdzie takiego kupić sebo8877 Sebo,to zapodaj mi te namiarki.Slyszalam,ze jest ktos w Sanoku?Moze mi udostepni papierki,to nie bede Ci zawracac. A to moze te posie podłe sa ,ze juz nie sprzedajesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.01.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 http://www.ekoprogres.eu/kontakt.htm http://www.bioeko.net.pl/kontakt.php http://www.bioires.pl/index.php?menu=kontakt Widzisz jaka jest w tej dziedzinie Końkurencja?? - to tylko trzy firmy które sie tym zajmuja - tak więc ja w pojedynke mialem małe szanse. zająłem sie kotłami C.O. ale teraz (zmieniam pracę zawodową) chyba i kotly porzucic będę musiał) - bo poprostu nie będzie na to czasu. A co do Posia bezdrenażowego - polecam- jestem zadowolony bardzo- rzadnych problemów nie mam. Obecnie jest nowy typ - SBR pracujący sekwncyjnie (czytaj oszczędzający energie) Firm oferujących bezdrenażowki na rynku jest juz SPORO !!. Roth, Poliplast - tak iwęc jest w czym wybierać Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 ... teraz (zmieniam pracę zawodową) ... Sebo ... ale podkarpacia nie opuszczasz ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.01.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 ... teraz (zmieniam pracę zawodową) ... Sebo ... ale podkarpacia nie opuszczasz ?! A jak myślisz ????... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 mam nadzieje, że nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 04.01.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 no My WSZYSCY mamy nadzieję że nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.01.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Czy to ma znaczyc iż mnie troszkę lubicie?? - Zostaje na podkarkapciu Liczę także że teraz nie zabraknie mi czasu na to forum . Wierzę że poszerzając swoje horyzonty służbowe - będę mógł pomóc Wam jeszcze nie raz. Z dróg - "przewalutowuje" się na dachy (membrany) i konstrukcje stalowe - tak więc... trzymajcie kciuki bo będzie cięzko na początku... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Czy to ma znaczyc iż mnie troszkę lubicie?? ... noooo powodzenia w nowym miejscu pracy Sebo ! i nie znikaj z forum ! mężczyzna operowany na wyrostek robaczkowy w pewnej chwili słyszy głos chirurga: - dostaniesz jak będziesz grzeczny ... - do kogo pan mówił ? - pyta operowany - do kota, który siedzi w rogu sali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 04.01.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam serdecznie w Nowym Roku, oby był lepszy od poprzedniego i by spełnialy sie nasze marzenia - nawet te malutkie - jak np. ladna pogoda do budowania, bo ja w zeszłym roku mialam strasznego pecha. Jak mieli przyjsc murowac to albo grzalo (37 stopni) albo lało. Brzoza nie strasz mnie śniegiem, bo własnie mi zafoliowali dach i jesli sypnie to z dachoweczki na dachu nici. A i jeszcze jedno chciałam ostrzec wszystkich nowych z okolic Rzeszowa poszukujacych dekarzy przed p. Sowa. Byle juz zobaczyc ta dachowke na dachu i szukac gosci od pradu, tynkow itd. Ekipe od wod-kan i centralnego mam, wełna i styropian kupione, okna MS termo tytanowe rowniez Czeka wszystko na dach i chudziaka (ale nie moze byc mrozow bo sie boje ze popeka) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 05.01.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 WITAJCIE,dopisujemy się do tego wątku jako zaczynający na wiosnę 2008.Nasz etap: adaptacja i papierkowe załatwienia.Trzymajcie kciuki!!!! Ps. Poszukuję gruzu Może ktoś ma nadmiar w okolicach Rzeszowa.Kupię resztki materiałów budowlanych (dobrych) "po cenie..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 05.01.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 B@ha napisał: ooo... jakbys o poczcie w Chmielniku pisał... Genialność Pana listonosza mnie dziś poraziła.. ------------------------------------------------ chyba mamy tego samego listonosza. Chmielnik Zawodzie się kłania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merdol 06.01.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 macie namiary na jakąś uczciwą ekipe docieplającą???czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy 10 wełny na docieplenie domu to w sam raz przy pojedyńczym maxie??czy 60pln netto za wełne albo 117 za zestaw na gotowe to duzo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.01.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ... z jednym byl problem ale poprosilem goscia od koparki ktory ostatnio rozladowywal mi pustaki i bez problemu je wydarl pozdrawiam DAFIT Dawid tak podejrzewałem hunk1 a co ten Pan Sowa potrafi spsocić ? witaj Zuzolka szary dziś mamy krajobraz, przydała by sie rada architekta krajobrazu jak go podrasować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.01.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 A Photoshop - to by nie styknył Sebo887 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.01.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 no. byłoby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts