maciejon 07.01.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Nie wiem czy wiecie, że 2 stycznia rozpoczęła sie sprzedaż Photoshop'a CS3 PL dla uczniów i studentów po 175 zł. Szczegóły na stonie firmy VOBIS lub w dobrychprogramach. Normalnie kosztuje on ponad 4 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 07.01.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 B@ha napisał: ooo... jakbys o poczcie w Chmielniku pisał... Genialność Pana listonosza mnie dziś poraziła.. ------------------------------------------------ chyba mamy tego samego listonosza. Chmielnik Zawodzie się kłania... och.. współczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 07.01.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Chmielnik Zawodzie się kłania... Witamy!!!! nowych forumowiczów z Chmielnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.01.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 aldio jak sie chowa mały szkrab - już ma miesiąc tak więc daje się we znaki czy jeszcze narazie spokój ?? Pozdrawiam wszystkich w ten brzydki dzień Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.01.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 dzień zaiste brzydki dla rozchmurzenia dnia : jak widzą swiat amerykanie ... http://pl.altermedia.info/images/mapa.gif acha, nie wiem czy wiecie ale dzis obchodzimy Światowy Dzień Sprzatania Biurka ... warto to jakoś uczcic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 08.01.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Brzoza opisalam w dzienniku ale przytocze jeszcze raz. Mial mi robic dach. Zamowilam go w kwietniu na wrzesien pazdziernik. Potem byl poogladal, powiedzial co kupic. Po wielkich trudach z terminami przyjechali na 1 dzien i zrobili krokwie koszowe i murlate zeby mozna bylo podmurowac scianki i zrobic kominy. I tyle. Potem przez miesiac mnie zwodzil po czym wcale przestal odbierac i oddzwaniac. I tak zmarnowalam 1.5 miesiaca. Teraz robi mi inna ekipa, jest drozsza ale robia i to sie dla mnie liczy najbardziej, bo mam ambitny plan wprowadzic sie w grudniu. Dodam ze zawalilam bo nie mialam z nim umowy (znajomy znajomego wiec myslalam ze mi nic nie wywinie, a tu ) Bede miala do sprzedania ok. 2.5 palety Maxa. jedna palete połowek Maxa, troche drutu i stemple 2,6 - 3 m ok 160 sztuk Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.01.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 aaa, czyli niesłowny jest Pan Sowa mam pytanie co do stempli, czy sa okorowane ? i jaka cena za 1 szt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 08.01.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ano niesłowny dekarz, jeszcze sie okazalo ze nie wyliczyl sobie krokwi (moje koszowe i rogowe byly na 22cm a zwykle na 16 i za malo podcial rogowki. Nie dalo rady ich ruszyc po 1.5 miesiacu stania i trzebabylo nabic na murlaty jetki zeby podciac krokwie - porazka ale trzyma sie. Co do stempli to maja kore, tzn wiekszosc ma. Cena 4 pln szt. (ale mozemy sie dogadac). A to dobrze ze maja czy nie bo nie wiedzialam ze jest jakas roznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 08.01.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Nie wiem czy wiecie, że 2 stycznia rozpoczęła sie sprzedaż Photoshop'a CS3 PL dla uczniów i studentów po 175 zł. Szczegóły na stonie firmy VOBIS lub w dobrychprogramach. Normalnie kosztuje on ponad 4 tys. Dzięki za info! Zaskakujecie mnie coraz bardziej.......pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 09.01.2008 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam wszystkich!Mam pytanie, czy moze ktos slyszal cos na temat pustaka TERMO-RAPIDhttp://www.allegro.pl/item285941494_pustak_cegla_thermo_rapid_duze_ilosci_z_transport.htmlNigdzie nie moge znalesc informacji na temat tego pustaka, a cena jest podejrzanie niskadzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 09.01.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Pozwólcie że się pochwalę ,dziś po 7 miesiącach odebrałem warunki zabudowy szkoda że jak kupowałem działkę to nie miałem świadomości że tyle może to trwać w gminie w której nie planu zagospodarowania przestrzennego .trzymajcie kciuki coby z PnB poszło znaczne szybciej pozdrowienia w piekny słoneczny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 09.01.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 wojtek I gratulacje ale to nic ja na swoje czekalem około 6 miesiecy , teraz czekam az koles zrobi mi mapke do celow projektowych a w miedzyczasie musze znalezc jakiegos architekta ktory mi zrobi adaptacje i naniesie projekt na mape, a moze polecicie mi jakiegos dobrego architekta ?? pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 09.01.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 No to ja miałem w Przeworsku równo 60 dni na WZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 09.01.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 aldio jak sie chowa mały szkrab - już ma miesiąc tak więc daje się we znaki czy jeszcze narazie spokój ?? Pozdrawiam wszystkich w ten brzydki dzień Sebo8877 W pierwszej chwili chciałam wstawić tu zdjęcie Małej z Wigilii, ale na karteczce z życzeniami świątecznymi jest przecież dzień przed wigilią, więc bardzo się nie zmieniła. Mały szkrab - już nie taki mały, w ciągu miesiąca przytyła ponad kilogram i i widać to na "papulach", już nie śpi przez całą dobę, ale w nocy śpi pięknie, dziś jadła o 21-szej, po 3-ciej i o 7-mej rano, wiec daje się wyspać Uśmiecha się zwłaszcza do taty promiennie, dlatego przewijanie (nawet w nocy) trwa czasem godzinę, bo muszą się na siebie napatrzeć. Poza tym zaczyna gadać - gaworzyć, już nie jest to kwilenie królewny, ale nadal ma zwyczaj patrzeć na wszystko z góry. Dziwne, trzymasz ją na rękach, a ona patrzy na Ciebie "z góry". Dziś byłyśmy na I-szym szczepieniu i była bardzo dzielna. Po pierwszym ukłuciu tylko miauknęła, a po drugim zajęła się z zapałem cycusiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daw13 10.01.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 witam wszytkich muszę was prosić jeśli ktoś zna namiary na ekipę od dachu kompletny dach krokwie i takietam i położenie blachodachówki okolice sanoka bedę wdzęczny gg 2791667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 10.01.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Gdzie kupujecie blachodachówkę? Macie może jakiś skład, który możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 11.01.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 daw13,poszlo na mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.01.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ano niesłowny dekarz, jeszcze sie okazalo ze nie wyliczyl sobie krokwi (moje koszowe i rogowe byly na 22cm a zwykle na 16 i za malo podcial rogowki. Nie dalo rady ich ruszyc po 1.5 miesiacu stania i trzebabylo nabic na murlaty jetki zeby podciac krokwie - porazka ale trzyma sie. Co do stempli to maja kore, tzn wiekszosc ma. Cena 4 pln szt. (ale mozemy sie dogadac). A to dobrze ze maja czy nie bo nie wiedzialam ze jest jakas roznica. Hunk jest różnica - te nieokorowane szybko atakuje robak i szybciej zaczynaja butwieć okorowane służą na kilka conajmniej budów przymierzam sie do domku gospodarczego ale jeszcze nie mam koncepcji stropu (byc moze zrobie taki strop który nie wymaga stemplowania ) - dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 12.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ok. dzieki za wyjasnienia Moi dekarze zaczeli wczoraj klasc dachowke. Mam juz okno w łazience i tu pytanko. Bo cały czas sie zastanawiamy czy na dobrej wysokosci? Na jakiej najlepiej? Ja mam poczatek na ok. 120 od posadzki juz wykonczonej. Dobrze bedzie czy nie?? Bo teraz mozna jeszcze podniesc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.01.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ok. dzieki za wyjasnienia Moi dekarze zaczeli wczoraj klasc dachowke. Mam juz okno w łazience i tu pytanko. Bo cały czas sie zastanawiamy czy na dobrej wysokosci? Na jakiej najlepiej? Ja mam poczatek na ok. 120 od posadzki juz wykonczonej. Dobrze bedzie czy nie?? Bo teraz mozna jeszcze podniesc. Pozdrawiam nie wiem na jakiej wysokosci najlepiej ale ja umieściłem okno dość wysoko tj. 1,70 od posadzki dzięki temu mam w łazience swiatło naturalne, moge wietrzyć a nikt z zewnatrz do łazienki mi nie zaglada (tzn. moze zobaczyć tylko sufit ) Oba też nie odpowiem Ci czy to dobra cena - moge napisac ile ja płaciłem mianowicie płaciłem ~ 80 zł/punkt czyli centralne i woda to ok 2500 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts