listek 21.01.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witam. Jeśli ktos z Was ma namiary na tani/dobry skład/tartak to prosze o namiary. Podobnie ze stalą. Za info dziekuje juz: hunk1, brzozie, donano, grzesiek_LA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 ... place od m3 wylanego betonu a nie na dniowki i sadze ze tu jest caly pies pogrzebany. pozdrawiam yes, yess, yesss - tu jest pogrzebany pies ... tak spiewa kabaret Rak ze Śląska i jesli nie wiadomo o co chodzi - to prawdopodobnie chodzi o pieniadze to prawda, ze ekipy odkryły starą maksyme "minimum wysiłku - maksimum kasy" z okazji Dnia Babci - wszystkim babciom, wszystkiego najlepszego ! Brzoza, czekam, aż mi złożysz życzenia z okazji Dnia Dziadka to dopiero jutro, Maćku duzo masz wnuków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 21.01.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 listek:jesli chodzi o stal to kupowalem w dobrej cenie w RESTALU w rzeszowieul. Baczynskiego 9tel. 8538240 / 8507393mozna negocjowac cene , transport w cenie, przytrzymaja zakupiony towar na placu. acha, podaj im metry biezace i niech ci przelicza na kg. bo z przelicznikami na skladach bywa roznie.inny sklad z dobrymi cenami i obsluga to gor-hut na sieminskiego w rzeszowie, mialem z nimi wielokrotnie kontakt i zawsze bylo oki.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 21.01.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 to prawda, ze ekipy odkryły starą maksyme "minimum wysiłku - maksimum kasy" niestety, tak jest, jednak znajomy budowlaniec mawia: to inwestor rzadzi bo on ma kase dla mnie , ja dodaje :poki ma kase pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 21.01.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 OOOO Zuzolka witaj -jak mi sie ułozy kostka to poproszę Cię o pare podpowiedzi - wierzę że będziesz stale na naszej grupie. I co? "Układa się?" Do Borku mamy blisko! Ale służę tez na Forum podpowiedziami. ...A my wciąż Walczymy z adaptacją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 21.01.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Maćku duzo masz wnuków ? Dwóch (7 i 2 lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Maćku duzo masz wnuków ? Dwóch (7 i 2 lata) Maćku gratulacje u mnie wnuków niet', ale ... jak sypnie to moge mieć i to bardzo duzo ... bo warunki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.01.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Jak juz ktoś wpadnie do Gór-Hutu to zapraszam do siebie na mała czarną Vis-a vis jest firma BJS - tam teraz pracuję - może sie dogadamy na tej kawie w kwestii jakiś robót Tworze własnie ekipy do prac budowlanych tak wiec zapraszam - może coś z tego wypali Przepraszam Was za tak parszywą reklamę - ale chyba mi wybaczycie:) Jakby co mail do mnie w sprawch służbowych to [email protected] Pozdrawiam z nowego miejsca pracy - narazie jest cool Sebo8877 Zuzolka nie omieszkam skorzystać z Twoich porad osobiście - niech tylko się ociepli - juz Cię zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 gratulacje Sebo ciesze sie ze jest cool staromiescie i bjs ... może Ci podesle sezonowych trzymam kciuki abys sie zadomowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 21.01.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Listek nie ma sprawy daj znac jaka cene dostałeś na więżbe. Ja płaciłam o 100 drozej niz za deski 32. Co do stali to jak kupowałam i obdzwoniłam składy to najtaniej mieli w firmie Promat - na Wetlińskiej. Cena razem z transportem. A ja potrzebuję jeszcze 4 dni pogody zeby skończyc dach. A najsmieszniejsze jest to ze juz wybieramy płytki - maja w marcu iść w góę o 15 % więc chyba już kupimy. Juz nawet z wykonawca rozmiawiałam, żeby zobaczył ile ma do roboty. A z elektrykiem jestem ugadana na piatek, a chudziaka jeszcze nie mam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 21.01.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 sebo8877 bywam czasami w firmie BJS, czyli mozna cie znalezc w plytkach a nie tam na koncu na mat. bud? tam na koncu czesciej bywalem. pozdrawiam i milego i owocnego pracowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.01.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 ...juz wybieramy płytki - maja w marcu iść w góę o 15 % ... Hunk, wszstkie (hiszpańskie , włoskie, tureckie itd) czy tylko polskie ? o pogode (ładną) bedzie cięzko - jak widac za oknem ... z okazji Dnia Dziadka - wszystkim dziadkom wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eadok 22.01.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Po długiej i walce zbliżam się do końca papierologii (po 7 miesiącach pozostało złożenie dokumentacji do urzędu powiatowego i czekanie na pozwolenie). Mam nadzieję, że tu już nie będzie niespodzianek. Ale chciałem o czym innym, szukam mianowicie teraz ekipy do wykonania stanu surowego otwartego (Fenix z dobredomy.pl). I tu dopiero jest ciekawie. Miałem namiary (dzięki uprzejmości jednego z forumowiczów) na solidnego wykonawcę za rozsądne (jak sądzę) pieniądze, ale ten chciał zaczynać jesienią (bo w sezonie ma już pełny kalendarz) kiedy jeszcze nie miałem żadnych dokumentów . Rozmawiam też z innymi wykonawcami i ci albo są chętni, ale za dużo więcej niż pierwsza oferta, albo kręcą w stylu nie "odmawiam i nie potwierdzam" (widocznie czekają na większe roboty, ale chcą też mieć coś na wszelki wypadek). Jak wy dotarliście do swoich ekip? A może jeszcze ktoś podzieli się jakimiś namiarami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 22.01.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 eadok my dotarlismy z przypadku do ekipy, choc musimy jeszcze dograc pare szczegolow:zajechalismy na nowo powstajace osiedle domkow i zapytalismy okazalo sie ze taki , ktory udezyl nas schludnoscia wykonanych prac nalezy do ludzi z ktorymi znamy sie z widzenia i oni dali nam namiar na te ekipe...czy sa dobrzy bede mogl powiedziec jak zakoncza robote, czy tani ? sa tansi, jedna tylko oferte mialem drozsza.trza sie wybrac i pojezdzic, ja troche km lansu na to poswiecilempozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eadok 22.01.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Tak to jest dobra metoda, sam też próbowałem. Puki co jednak mieszkam 50 km od Rzeszowa i na takie regularne objeżdzanie okolic Rzeszowa zostają mi tylko weekendy, a wtedy wiadomo rodzina itp. Niniejszym próbuję więc innych sposobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 22.01.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Brzoza,nie wiem czy zagraniczne płytki ida do góry, wiem ze polskie. Mnie interesuje Plich i Tubadzin. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.01.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Brzoza, nie wiem czy zagraniczne płytki ida do góry, wiem ze polskie. Mnie interesuje Plich i Tubadzin. Pozdrawiam achaaa - dzieki Hunk moze więc wszystkie nie zdrożeja kładłem opoczno i paradyz i włoskie i hiszpańskie i made in nie wiadomo skąd najlepsze zdanie mam o hiszpańskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 22.01.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 okazji Dnia Dziadka - wszystkim dziadkom wszystkiego najlepszego ! W imieniu dziadków z Podkarpackiej Grupy: DZIĘKUJĘ (Ciekawe, czy ilość tych dziadków > 1? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.01.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 ...(Ciekawe, czy ilość tych dziadków > 1? ) chyba więcej - ale pozwólmy im byc inkoguto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 23.01.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 witam dzis wlasnie odebralem mape do celów projektowych, teraz zaczynam szukac architekta ktory mi to wszystko przygotuje i wykona, i mam do was takie pytanie, czy lepiej znalezc architekta ktory osobno naniesie projekt a inny media czy szukac kogos kto zrobi wszystko odrazu za jednym razem ?? myslalem ze to jedna osoba robi wszystko a tu dzis sie dowiedzialem ze niekoniecznie tak musi byc pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts