Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Do Aniki

Przepraszam teraz dopiero zauważyłem jak nam urosłaś (na spotkaniu roboczym :wink: przecież dzieckiem jeszcze byłaś).

Spóźnione ale szczere gratulacje za FORUMOWICZA

do Baru

Trzeba pytać Wojtka naszego :lol: który tak chętnie daje się wykorzystywać (wirtualnie) bo on się na tym zna.

Zdecydowanie jednofunkcyjny a jak duży zasobnik to zależy też od typu tego zasobnika.

Pozdrawiam

Sławku

my tu sobie gratulujemy a Anika płacze :cry: bo nie wie jaki kocioł, gdzie bidecik, jak wnęki wykonać, a wiosna tuż tuż i sezon budowlany czas zacząć. (panika w oczach :o )

Baru

przy tzw. normalnym profilu tj zużycie 180 l/dzień ciepłej wody

wystarczy taki zasobnik (150) na 6 osób

ale wiesz z babami :-?

o tu jest zdecydowanie większy problem, jak te 5 bab na raz to cho cho

ja tak myśle że jakieś 200l na babę to i tak może być mało

:D :p :D :p :lol:

biedy jest u Was ten jeden chłop :wink:

rozpoczełem nową strone :lol:

Januszek! Dzięki za namiary wylewkowe, będę dzwonić.

A z tymi 200l na jedną babę to chiba przesadziłeś z lekka??

Wojtku nasz drogi! Odezwijże się i pomóż niedoświadczonej kobiecie (w materii pieca i innych takich :D ) Bo inni to se tylko jaja ze mnie robią!!

Sławku

my tu sobie gratulujemy a Anika płacze :cry: bo nie wie jaki kocioł, gdzie bidecik, jak wnęki wykonać, a wiosna tuż tuż i sezon budowlany czas zacząć. (panika w oczach :o )

Januszek akurat o Anikę to ja bym się niemartwił :wink:

Zauważyłem że ma bardzo MOCNĄ głowę. :lol: :lol:

A tak na serio, to inteligentna i świadoma inwestorka, która pyta z czystej kokieterii :wink: :D

Januszek! Dzięki za namiary wylewkowe, będę dzwonić.

A z tymi 200l na jedną babę to chiba przesadziłeś z lekka??

Wojtku nasz drogi! Odezwijże się i pomóż niedoświadczonej kobiecie (w materii pieca i innych takich :D ) Bo inni to se tylko jaja ze mnie robią!!

Masz bakałażu za swoją naukę... :wink: :lol:

januszek wyobraź sobie, że moja inspekcja wczoraj chciała zrezygnować z tej ścianki, którą już trzeci raz przestawiam......

tak się ucieszyłem, z wrażenia pojemnik z pianką eksplodowała mi w rękach

8)

RS

Gratuluję zdecydowania Twojej Inspekcji :wink: :D ...a Tobie świętej cierpliwości. :D

Baru

sory

słoneczko świeci więc mam swietny nastrój

masz rację przesadziłem z tymi 200l na babę :oops: :oops:

na babę trzeba 400 :lol: :lol: :lol: :lol:

co innego na osobę jakieś 50-60l

czekamy na Wojtka to autorytet i powie Ci ile na osobę a ile na babę :D

Anika

przyznaj się ile wirusów (moze caly system padł) na pohybel billowi :evil:

i jak to jest z twoją głową rozbijałaś coś nią na imprezie?

Sławku

mysle że dobrze że się pyta bo wielu jest takich ( na forum) co wiedzą najlepiej i robia po swojemu a później ja pierdzu dlaczego tak drogo.

Janon

wita cię wysoki brunet :wink: i śle pozdrowienia do Ciechanowa (co ty tam robisz)

cholera zwolnijcie

nie zdążam z odpowiedzimi

RS

rozumiem że pianka eksplodowała na brzuszek a ty szybciutko założyłeś na to spdenki, a czy wcześniej spryskałeś wodą (szybciej się utwardza)

pianka oczywiście świntuchy :oops: :oops: :oops:

:p :p :p :p :p

w końcu to dla kogo budujemy te domy jak nie dla szanownej inspekcji :wink:

RS

ja tak cichutko powiem że nie lubię kotów i dla mnie można by go całego w imadło. :D :) :)

cholera zwolnijcie

RS

ja tak cichutko powiem że nie lubię kotów i dla mnie można by go całego w imadło. :D :) :)

januszku zapomniałem dzisiaj okularów i nie bardzo mogę odczytać ten fragmencik tekstu.

Chyba poproszę o pomoc Renie .... :wink:

Pomysł chyba trafiony :wink: :o a tak na marginesie to Reniu gdzie jestes?

Jestem ciekawy jak poszły rozmowy z wykonawcami. Zawsze można sie dowiedzieć czegoś nowego :wink: :)

Januszek: lufa w krzokach. Nie dochodzi. Wirusów nie było. Musisz mnie mieć jakoś zablokowaną. Zaraz przestawię się na prywatną skrzynkę. Może pomoże :cry:

A z tymi litrami na babę: coś w tym jest. Dlatego chciałam piec dwufunkcyjny, coby połówka mi nie dziamała, że ciepła woda się skończyła :p

RS: budowanie - jedna wielka przygoda. To Ci się utwardzi nie wiadomo kiedy i nie wiadomo, co z tym zrobić, to kot się przyciągnie z towarzystwem i nie wiadomo co z nim zrobić . A tak gwoli wyjaśnienia: wiesz, że całą rodzinę też trzeba odrobaczyć? :wink: A co to jest za ścianka, którą przestawiasz? Może ona faktycznie nie jest potrzebna? :wink:

Świetny pomysł z Brzozą. Mam nadzieję, że się zgodzi. Wiesz, w ogóle możeby go wybrać nadwornym pisarzem i grafikiem grupy. Wtedy nie będzie miał wyboru. Jednostka przeciw masom, HA!

Sławek: tom się dowiedziała. Obiecuję już nie pytać. Postaram się tylko czytać. Zresztą, zawsze mogę się wygłupić jako gość, prawda? :wink:

Baru: ale macie przewagę :D . Wszystko przeforsujecie :wink:

Kłaniam się nisko za gratulacje :D

Cześć Wam wszystkim.

KIEDY SKOŃCZY SIĘ TA CH....... ZIMA? :evil:

Nie mam już siły patrzeć w okno, tyle roboty na budowie. Jak pomyślę, że w połowie marca miałam robić tynki wewnętrzne to mnie zgroza ogarnia. Przez tę pogodę nie zdąże wprowadzić się na wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!

Wrrrrrrrrrrrrrrrrr. :evil:

Pozdrawiam Paty.

Witajcie ! Przejęłam juz zmianę :lol:

Jak czytam te Wasze dywagacje na tematy techniczne to wszystko mi sie wywraca - no nie bebechy oczywiscie -tylko moje przymiarki. Miał być piec kondensacyjny okazuje sie, że gra nie warta świeczki :lol: ,Miało nie być komina bo piec kondensacyjny teraz znowu nie wiem może zrobić ten komin :-? a jak komin to gdzie wpakować spizarkę. Miał byc piec dwufunkcyjny okazuje sie ze lepszy jednofunkcyjny i zasobnik. Łomatko :lol: niech już się wreszcie zacznie ta wiosna i niech już wreszcie sie coś dzieje bo zwarjuję z tym wszystkim. Ale i tak jestem w dobrym humorze czego i Wam życzę.

Ale ożywienie wiosenne już widzę :lol: u wszystkich ,sypiecie postami jak z rękawa.A te Wasze pościki hmmmmmmm co jeden to bardziej śmieszny.

Lubię Was za to :oops:

http://jarnet2.opalnet.pl/images/love_008.gif

Januszek jak tak średnio kochasz kotki, to ci kiedyś opowiem jak się robi koktail z kota :lol: :cry: :lol:

przynajmniej jest wtedy jakiś pożytek, a nie tak odrazu w imadło

RS myślałem jak cię pocieszyć w temacie śniegu;

jest w Rzeszówku pani adwokat mająca podgrzewany elektrycznie podjazd i parking / zero śniegu / a teraz pocieszenie - płaci za energie pare tyś zł/mc :lol: :D :lol: .... to chyba najlepsza jest łopatologia :roll:

a może by tak ścianka na kółeczkach i z dyszlem, żeby Inspekcji w najróżniejszych miejscach pokazywać :lol: :lol: :lol:

kochani budowlani niezależnie od ilości zużywanej wody,stanu owłosienia i z pianką czy bez :D :) :D

bywam na obczyznie taka robota :( jestem jak latający holender , ale dzięki temu moge wam wysyłać pozdrowionka z różnych miejsc