Janon 03.03.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Anika gratulacje za przekroczenie setki, tylko patrzec a będzie 1000 Januszek pozdrowienia dla bruneta wieczorową porą RS a może tak; złapac myszkę nakarnić ją pastą i dać koteczkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Winiarski 03.03.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Do Aniki Przepraszam teraz dopiero zauważyłem jak nam urosłaś (na spotkaniu roboczym przecież dzieckiem jeszcze byłaś). Spóźnione ale szczere gratulacje za FORUMOWICZA do Baru Trzeba pytać Wojtka naszego który tak chętnie daje się wykorzystywać (wirtualnie) bo on się na tym zna. Zdecydowanie jednofunkcyjny a jak duży zasobnik to zależy też od typu tego zasobnika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babis 03.03.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Gratulacje Anika!! Wreszcie załapałem o co biega, jak to wszystko przeczytałem Dzięki Janon za pozdrowienia , ale Cie wygnało kawał świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Winiarski 03.03.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 RS a może tak; złapac myszkę nakarnić ją pastą i dać koteczkowi Janon Gratuluję pomysłu świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 03.03.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Sławku my tu sobie gratulujemy a Anika płacze bo nie wie jaki kocioł, gdzie bidecik, jak wnęki wykonać, a wiosna tuż tuż i sezon budowlany czas zacząć. (panika w oczach ) Baru przy tzw. normalnym profilu tj zużycie 180 l/dzień ciepłej wody wystarczy taki zasobnik (150) na 6 osób ale wiesz z babami o tu jest zdecydowanie większy problem, jak te 5 bab na raz to cho cho ja tak myśle że jakieś 200l na babę to i tak może być mało biedy jest u Was ten jeden chłop rozpoczełem nową strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.03.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Januszek! Dzięki za namiary wylewkowe, będę dzwonić. A z tymi 200l na jedną babę to chiba przesadziłeś z lekka?? Wojtku nasz drogi! Odezwijże się i pomóż niedoświadczonej kobiecie (w materii pieca i innych takich ) Bo inni to se tylko jaja ze mnie robią!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Winiarski 03.03.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Sławku my tu sobie gratulujemy a Anika płacze bo nie wie jaki kocioł, gdzie bidecik, jak wnęki wykonać, a wiosna tuż tuż i sezon budowlany czas zacząć. (panika w oczach ) Januszek akurat o Anikę to ja bym się niemartwił Zauważyłem że ma bardzo MOCNĄ głowę. A tak na serio, to inteligentna i świadoma inwestorka, która pyta z czystej kokieterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Winiarski 03.03.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Januszek! Dzięki za namiary wylewkowe, będę dzwonić. A z tymi 200l na jedną babę to chiba przesadziłeś z lekka?? Wojtku nasz drogi! Odezwijże się i pomóż niedoświadczonej kobiecie (w materii pieca i innych takich ) Bo inni to se tylko jaja ze mnie robią!! Masz bakałażu za swoją naukę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Winiarski 03.03.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 januszek wyobraź sobie, że moja inspekcja wczoraj chciała zrezygnować z tej ścianki, którą już trzeci raz przestawiam...... tak się ucieszyłem, z wrażenia pojemnik z pianką eksplodowała mi w rękach RS Gratuluję zdecydowania Twojej Inspekcji ...a Tobie świętej cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 03.03.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Sławek, ot po prostu tzw. łańcuch pokarmowy który wymyśliła natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babis 03.03.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 RS a co było potem?tzn ztą pianką?depilacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 03.03.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Baru sory słoneczko świeci więc mam swietny nastrój masz rację przesadziłem z tymi 200l na babę na babę trzeba 400 co innego na osobę jakieś 50-60l czekamy na Wojtka to autorytet i powie Ci ile na osobę a ile na babę Anika przyznaj się ile wirusów (moze caly system padł) na pohybel billowi i jak to jest z twoją głową rozbijałaś coś nią na imprezie? Sławku mysle że dobrze że się pyta bo wielu jest takich ( na forum) co wiedzą najlepiej i robia po swojemu a później ja pierdzu dlaczego tak drogo. Janon wita cię wysoki brunet i śle pozdrowienia do Ciechanowa (co ty tam robisz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 03.03.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 cholera zwolnijcie nie zdążam z odpowiedzimi RS rozumiem że pianka eksplodowała na brzuszek a ty szybciutko założyłeś na to spdenki, a czy wcześniej spryskałeś wodą (szybciej się utwardza) pianka oczywiście świntuchy w końcu to dla kogo budujemy te domy jak nie dla szanownej inspekcji RS ja tak cichutko powiem że nie lubię kotów i dla mnie można by go całego w imadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Winiarski 03.03.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 cholera zwolnijcie RS ja tak cichutko powiem że nie lubię kotów i dla mnie można by go całego w imadło. januszku zapomniałem dzisiaj okularów i nie bardzo mogę odczytać ten fragmencik tekstu. Chyba poproszę o pomoc Renie .... Pomysł chyba trafiony a tak na marginesie to Reniu gdzie jestes? Jestem ciekawy jak poszły rozmowy z wykonawcami. Zawsze można sie dowiedzieć czegoś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 03.03.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Januszek: lufa w krzokach. Nie dochodzi. Wirusów nie było. Musisz mnie mieć jakoś zablokowaną. Zaraz przestawię się na prywatną skrzynkę. Może pomoże A z tymi litrami na babę: coś w tym jest. Dlatego chciałam piec dwufunkcyjny, coby połówka mi nie dziamała, że ciepła woda się skończyła RS: budowanie - jedna wielka przygoda. To Ci się utwardzi nie wiadomo kiedy i nie wiadomo, co z tym zrobić, to kot się przyciągnie z towarzystwem i nie wiadomo co z nim zrobić . A tak gwoli wyjaśnienia: wiesz, że całą rodzinę też trzeba odrobaczyć? A co to jest za ścianka, którą przestawiasz? Może ona faktycznie nie jest potrzebna? Świetny pomysł z Brzozą. Mam nadzieję, że się zgodzi. Wiesz, w ogóle możeby go wybrać nadwornym pisarzem i grafikiem grupy. Wtedy nie będzie miał wyboru. Jednostka przeciw masom, HA! Sławek: tom się dowiedziała. Obiecuję już nie pytać. Postaram się tylko czytać. Zresztą, zawsze mogę się wygłupić jako gość, prawda? Baru: ale macie przewagę . Wszystko przeforsujecie Kłaniam się nisko za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Winiarski 03.03.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 do ANIKI i JanuszkaJa mam chyba jakąś zdolność do niejasnego wyrażania poglądów.Nie miałem zamiaru napisać (i chyba nienapisałem) że masz niepytaćChciałem tylko dac do zrozumienia że dobrze sama kombinujesz i wybierasz.Od teraz piszę tylko w sprawach ogólnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 03.03.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 RS - no to faktycznie na diaska ta ściana Sławek - bez przesady. Januszek - dotarło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 03.03.2004 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Cześć Wam wszystkim. KIEDY SKOŃCZY SIĘ TA CH....... ZIMA? Nie mam już siły patrzeć w okno, tyle roboty na budowie. Jak pomyślę, że w połowie marca miałam robić tynki wewnętrzne to mnie zgroza ogarnia. Przez tę pogodę nie zdąże wprowadzić się na wakacje!!!!!!!!!!!!!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrr. Pozdrawiam Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 03.03.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Witajcie ! Przejęłam juz zmianę Jak czytam te Wasze dywagacje na tematy techniczne to wszystko mi sie wywraca - no nie bebechy oczywiscie -tylko moje przymiarki. Miał być piec kondensacyjny okazuje sie, że gra nie warta świeczki ,Miało nie być komina bo piec kondensacyjny teraz znowu nie wiem może zrobić ten komin a jak komin to gdzie wpakować spizarkę. Miał byc piec dwufunkcyjny okazuje sie ze lepszy jednofunkcyjny i zasobnik. Łomatko niech już się wreszcie zacznie ta wiosna i niech już wreszcie sie coś dzieje bo zwarjuję z tym wszystkim. Ale i tak jestem w dobrym humorze czego i Wam życzę. Ale ożywienie wiosenne już widzę u wszystkich ,sypiecie postami jak z rękawa.A te Wasze pościki hmmmmmmm co jeden to bardziej śmieszny. Lubię Was za to http://jarnet2.opalnet.pl/images/love_008.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 03.03.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Januszek jak tak średnio kochasz kotki, to ci kiedyś opowiem jak się robi koktail z kota przynajmniej jest wtedy jakiś pożytek, a nie tak odrazu w imadło RS myślałem jak cię pocieszyć w temacie śniegu; jest w Rzeszówku pani adwokat mająca podgrzewany elektrycznie podjazd i parking / zero śniegu / a teraz pocieszenie - płaci za energie pare tyś zł/mc .... to chyba najlepsza jest łopatologia a może by tak ścianka na kółeczkach i z dyszlem, żeby Inspekcji w najróżniejszych miejscach pokazywać kochani budowlani niezależnie od ilości zużywanej wody,stanu owłosienia i z pianką czy bez bywam na obczyznie taka robota jestem jak latający holender , ale dzięki temu moge wam wysyłać pozdrowionka z różnych miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts