Baru 17.02.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Sebastian!!No i co u Was???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.02.2008 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam Was. Jeśli ktoś przejeżdża lub ma namiar na żwirownie w okolicach Dynowa, to bardzo bym prosił o numer telefonu. PS. Szukam żwiru/otoczaków (nie tłuczeń) o granulacji ok 30-60mm. Dzieki i Pozdrawiam Może gdzieś tu jest? http://katalog.pf.pl/Podkarpackie/%C5%BCwir-W9P0R10C-m10.html albo tu? http://szukaj.pkt.pl/search Żwirownia Wysock SC. Zakład wydobywania, uszlachetniania i sprzedaży kruszywa 0 16 628 33 90 37-543 (p-ta Laszki), Wysocko Elbud. Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo prefabrykatów elektroenergetycznych. Żwirownia 0 16 671 95 67 37-743 (p-ta Nowosiółki Dydyńskie), Nowe Sady Przedsiębiorstwo Produkcji Materiałów Drogowych. Sp. z o.o. Żwirownia 0 16 628 38 40 - telefon/fax 37-500 (p-ta Radymno), Grabowiec http://img156.imageshack.us/img156/3412/umieszekzamylonyok9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 18.02.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam Was. Jeśli ktoś przejeżdża lub ma namiar na żwirownie w okolicach Dynowa, to bardzo bym prosił o numer telefonu. PS. Szukam żwiru/otoczaków (nie tłuczeń) o granulacji ok 30-60mm. Dzieki i Pozdrawiam Może gdzieś tu jest? http://katalog.pf.pl/Podkarpackie/%C5%BCwir-W9P0R10C-m10.html albo tu? http://szukaj.pkt.pl/search Żwirownia Wysock SC. Zakład wydobywania, uszlachetniania i sprzedaży kruszywa 0 16 628 33 90 37-543 (p-ta Laszki), Wysocko Elbud. Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo prefabrykatów elektroenergetycznych. Żwirownia 0 16 671 95 67 37-743 (p-ta Nowosiółki Dydyńskie), Nowe Sady Przedsiębiorstwo Produkcji Materiałów Drogowych. Sp. z o.o. Żwirownia 0 16 628 38 40 - telefon/fax 37-500 (p-ta Radymno), Grabowiec http://img156.imageshack.us/img156/3412/umieszekzamylonyok9.gif Dzięki. Na goglarce sprawdzałem ,ale nie znalazłem. W środe wybieram sie osobiście, ale wczesniej chciałem zadzwonić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 18.02.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ............... Na goglarce sprawdzałem ,ale nie znalazłem. W środe wybieram sie osobiście, ale wczesniej chciałem zadzwonić Pozdrawiam Wiesz co,Listek,masz na mysli konkretna zwirownie?Moze zrob tak:zadzwon na poczte w Dynowie,polacz sie z listonoszami i popros,ze szukasz tego a tego i nie mozesz znalesc.Powinni Cie poratowac.Nie wszystko jest na googlach i w ksiazkach tel a listonosze to cenne zrodlo informacji .Podadza Ci jakis namiar a w tym "namiarze "popytaj,jesli nie maja niech podpowiedza Ci kto ma.Konkurencja to tez kopalnia wiedzy.Powodzenia. Ps.internet internetem a z ludzmi trzeba rozmawiac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 18.02.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dzieki. Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 18.02.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Sebo, jak Twoje Walentynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.02.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 JUż relacjonuję Walentynki minęły mi bardzo sympatycznie Minął już nawet termin porodu - jest sympatycznie:) Żonka czuje się dobrze - jest sympatycznie :) Mały waży ponoć 4300 - 4400 - wg komputra- no sympatycznie :) 9 dni czasu ma - by się zdecydować (wg Szklarczyka) - to juz mniej sympatycznie Wcale ale wcale mu się nie spieszy na ten świat Baru dzięki za troske - jesteś naprawdę najlepsza Wielki buziak od Nas Sympatycznei sobie czekamy na naszego maluszka Jeżłei tylko cos się rozwinie zaraz dam Wam znać Co doż wirowni Jest dobra zwirownia w Uluczu (dobre kruszywo z Sanu) nadaje sie wysmienicie do wszelakich spraw ma obniżoną nasiąkliwość Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 18.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam wszyskich i pozdraiwam z Sędziszowa Młp. Czy ktośz Podkarpacia buduje D08 Przestronny???? Chetnie wymieniłabym się wrażeniami. Magdziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eadok 19.02.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Zdaje się że kiedyś widziałem tu czyjś post z ofertą odstąpienia blaszaka, ale nie mogę go jakoś znaleźć Stąd pytanie do ew. nadawcy tego postu: Czy ta oferta jeszcze jest aktualna ? A przy okazji może mi podpowiecie jak wyszukiwać na forum wiadomości z określonym słowem (słowami) ale tylko z grupy Podkarpackiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 19.02.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dobrze Sebo, więc czekamy nadal Liczyłam, że właśnie w okolicy Walentynek pochwalisz się i ta długa cisza... Trzymamy kciuki i nie poganiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 19.02.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Musze sie zabrac za ugadanie tynków i wylewek. Macie namiary na jakies sprawdzone ekipy - chodzi mi o tynki maszynowe i wylewki miksokretem. Po raz kolejny dzieki za pomoc. A ja nadal czekam na dachówki. Moze beda w tym tygodniu Pozdrawiam. Seba - moj mały w usg wazył 4500 - urodził sie z waga 3600. Ja na tydzien przed terminem gralam jeszcze w kręgle do 3 nad ranem. W dzien terminu musiałam sie wyprowadzic z mieszkania - mycie, sprzatanie, pakowanie przez ok. tydzien i nic. Urodziłam 12 dni po terminie. Podobno jak juz Ci tu radzili jest sposób na wywołanie. A ja nastepnym razem sprobuje bo nikomu nie zycze lezec na sali przyporodowej przez 5 dni i czekac wysłuchujac innych kobietek. Jak sie rodzi pierwszy raz to tragedia. Zycze powodzenia i cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Sebo! Dzięki i czekam na sms-a (jakby co ) Jak sie rodzi pierwszy raz to tragedia. To fakt!! Za drugim razem człek jest już mondrzejszy A o trzecim już nie wspomnę ale u mnie "zabruździł" fakt, że to były bliźniaki... PS. zabruździł czyli nie było mowy o porodzie naturalnym ze względu na ułożenie dziewczyn PS2. Czy niektórzy jeszcze pamiętają jak się daawno daawno temu chwaliłam, że moje bliźniaczki roczek skończyły?? za 2 tygodne skończą 5 lat!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 19.02.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witam wszystkich!!! sebo8877 Nie tylko Panie myślą o Tobie, żonce i młodym. Chłopy też tylko są mniej wylewni. Młodemu nie śpieszno na Świat bo... zimno i plucha!!! Po co teraz? Nie lepiej jak będzie cieplej??? A teraz zaskoczę troszkę tematem ale myślę że nie powinniśmy go pominąć. Resovia (siatkówka) wygrała dwumecz w Challenge Cup z mistrzem Holandii - Ortec Rotterdam i zakwalifikowała się do Final Four!!! Dzisiaj miałem bardzo udany dzień. Pozdrawiam, Pedzelito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 20.02.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Gdzie najkorzystniej kupić dachówkę? Mam wycene z Dach systemu w Rzeszowie i RCMB, taniej w Systemie. Szukać dalej czy te dwa sklepy maja najatrakcyjniejsze ceny(tak słyszałam). Gdzie kupowaliście pokrycie na dach?????? Pozdr, magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 20.02.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 BARU pamiętam to był początek mojej bytności na forum. Sebo ja również wam kibicuję i czekam na nowe wiadomości pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 20.02.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Gdzie najkorzystniej kupić dachówkę? Mam wycene z Dach systemu w Rzeszowie i RCMB, taniej w Systemie. Szukać dalej czy te dwa sklepy maja najatrakcyjniejsze ceny(tak słyszałam). Gdzie kupowaliście pokrycie na dach?????? Pozdr, magda w krasnym w centrum po prawej stronie jadąc od rzeszowa jest jakiś odłam dachsystemu ja kupowałem w dach systemie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona i Daniel 20.02.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 i my w Dach-Systemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszew 20.02.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 w krasnym w centrum po prawej stronie jadąc od rzeszowa jest jakiś odłam dachsystemu , Można prosić o namiary na tą firmę (nazwa, tel.) Mam wycenę z Dach-systemu, dla porównania dobrze by było mieć z innej firmy. pozdrawiam grupę budujących z podkarpacia kszew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 20.02.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Ja kupowałam w Instalatorze Przeworsk, polecam. Transport gratis. Wracam do mojego pytania - macie namiary na tykni maszynowe i wylewki? Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 20.02.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 ....Wracam do mojego pytania - macie namiary na tykni maszynowe i wylewki?... na priv poszlo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts