eadok 23.02.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 No Sebo ... gratulacje dla ciebie i oczywiście dla mamusi ! PS. Cały tatuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 23.02.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Ja tez się dołączam z gratulacjami. Faktycznie, dziecko to najwiekszy skarb na ziemi, co tam domy które budujemy. Teraz Seba czekaja Cie inne dylematy, typu dlaczego nie spi, albo dlaczego tak długo śpi i taki tam inne. Dla takich maluszków to chce się żyć. Życze powodzenia i do pierwszego 'tata' a zobaczysz jak to szybko minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.02.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Sebo, gratulacje ! I wszystkiego najlepszego dla całej RODZINKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 23.02.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 ..........rekordzista dnia ......tonach wydawanego z siebie okrzyku:) ........ No,teraz to Cie czeka dopiero jazda!! . gratulacje i pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 23.02.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 GRATULUJE ! teraz to życzę tylko dużo zdrowia dla dzidziusia i dla was Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 23.02.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Dzieki wszystkim Tak jak mówicie - taki BYK to dla mamy chyba lepiej że cesarka- a włosy ma po mnie:) Nieukrywam ze jestem dzisiaj najszczęsliwszym człowiekim na Ziemi - a Wy w tym jeszcze mnie bardziej utrzymujecie. Dziękuję wszystkim z całego serca - jak zawsze powtarzam - jesteście WIELCY Sebo8877 WIELKIE gratulacje dla Mamy i Taty i zyczenia duzo zdrowia! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 24.02.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Gratulacje i oczywiście zdrowia dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.02.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Jutro ich przywoże do domciu Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dzieki wszystkim Tak się Brzoza zastnawiam (bo tys tu chyba najstarszy stażem) który to juz forumowy osesek... długo pisywał januszek - i doczekał sie pociechy w okresie pobytu na forum pisywali Greg i Storotka (małzeństwo forumowe) - i w tym okresie spodziewali sie dziecka ostatnio gratulowalismy Aldio i Tobie ile dzieciaków było "pomiedzy" - trzeba by dobrego buchaltera ... ja juz nie pomnę ... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.02.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Seba, gratulacje dla Rodziców z powodu tak dorodnego synusia :) http://img507.imageshack.us/img507/1895/bobaszbutelkwx0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 25.02.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Sebo! Serdeczne gratulacje dla Rodziców i dużo dużo zdrowia dla Synka! Jest wspaniały, najwspanialszy skarb na świecie! Teraz tylko chuchać dmuchać i niech wam rośnie Zuch. Żonkę masz bardzo dzielną i trzeba o nią dbać. I pamiętaj pierwszy tydzień szybko mija, a dzidziuś się bardzo zmienia, potem nie da się tego wrócić. Nie trać czasu przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.02.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 wspaniała wiadomośc z rana ! mamy dwa Oskary ... jednego dostał Piotruś, a drugiego Wilk Wajda dostał nagrode pocieszenia - wize do USA, aby móc sobie obejrzec ceremonie wręczenia nagród .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 25.02.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Dzieki wszystkim Tak się Brzoza zastnawiam (bo tys tu chyba najstarszy stażem) który to juz forumowy osesek... długo pisywał januszek - i doczekał sie pociechy w okresie pobytu na forum pisywali Greg i Storotka (małzeństwo forumowe) - i w tym okresie spodziewali sie dziecka ostatnio gratulowalismy Aldio i Tobie ile dzieciaków było "pomiedzy" - trzeba by dobrego buchaltera ... ja juz nie pomnę ... niestety Jeszcze Bachy Majeczka, która ma już całe 2 tygodnie! I była wczoraj u cioci na 5 minutowym spacerze. No i chyba jeszcze bliźnięta. Baru jak wołasz Twoje pięciolatki? Czy one też forumowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 25.02.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Sebo!.... I pamiętaj pierwszy tydzień szybko mija, a dzidziuś się bardzo zmienia,...... Kiedys brat zaproponowal,zeby robic dzieciakowi codziennie fotke,w miare tak samo ustawionemu,a potem poogladac je wszystkie w przyspieszonym tepie.Mialo to byc ciekawe doswiadczenie .U nas spalilo na panewce,ale moze Wam sie taki pomysl spodoba? Tak przyziemnie zapytam:czy ma ktos namiar na szkolke w ktorej mozna nabyc juz duuuzze drzewa? takie na 2-3 metry?I wogle przy okazji na dobra z dobrymi cenami. Zycze milego tygodnia Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.02.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Farida w Resgalu w Rzeszowie na zamówienie - możesz takie drzewka dostać. Pomysł z fotkami całkiem fajny Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 25.02.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 W Bratkowicach/rzeszowa jest szkółka z duuużyni krzaczkami, niewiem czy sprzedaje w detalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 25.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Farida w Resgalu w Rzeszowie na zamówienie - możesz takie drzewka dostać. Pomysł z fotkami całkiem fajny Sebo8877 a co ty chłopie robisz przy komputerze, jak mi się pierwsze urodziło, przemalowałem i przemeblowałem całe (36m2) mieszkanie na powitanie moich dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 25.02.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 ................... Sebo8877 a co ty chłopie robisz przy komputerze, jak mi się pierwsze urodziło, przemalowałem i przemeblowałem całe (36m2) mieszkanie na powitanie moich dziewczyn Ta daj mu spokoj,Tomasz,toz chlop od lat na pedzlu siedzi. Dzieki za namiarki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.02.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ta daj mu spokoj,Tomasz,toz chlop od lat na pedzlu siedzi. Akurat. Sugerujesz, że Żonka jest wiatropylna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 25.02.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ta daj mu spokoj,Tomasz,toz chlop od lat na pedzlu siedzi. Akurat. Sugerujesz, że Żonka jest wiatropylna? Sugeruje,ze Sebo to od lat remontuje i maluje i gniazdko dla rodziny dopieszcza,to go ten dzien malowania nie zbawi.Lepiej niech se przed kompem posiedzi bo potem to tylko kolory na pieluchach bedzie ogladal . A Ty ,Sloneczko,co sugerujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts