Baru 10.03.2004 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Witojcie ludeckowie mili! Ja w temacie kredyciku. Otóż oprocentowali nas na 3,7% w szwajcarach, płaci się 2% prowizji i do momentu ustanowienia hipoteki trza zapłacić ubezpieczonko owego kredyciku. Za cały rok z góry niestety, ale potem oddają niewykorzystaną część. A formalności trwały moooże ze dwa tygodnie ale Święta BN i Nowy Rok po drodze był.pozdrówka i powodzenia w ganianiu po bankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 11.03.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 RS: to Dzień Panów nie jest 30 września??? To ja bardzo, bardzo Was Panowie moi przepraszam. Sama nie wiem, jak ewentualnie mogłabym naprawić to moje straszne faux pas. Pomyślę... Najlepsze życzenia więc, duuuużo wytrwałości i cudownych, wyrozumiałych inspektorów nadzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 11.03.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Paty: napisy pod zdjęciami? A to już trzeba się domyśleć Było przyjść na spotkanie? Myśmy musieli zgadywać Ale tak serio, poczekaj trochę, ta stronka się wygładzi i zostanie pouzupełniana, wtedy wszystko będzie wiadomo. Brzoza na razie chciał tylko szybciutko pokazać zdjęcia tym, którzy byli, a ich jeszcze nie mają. Cierpliwości... Będzie co oglądać i czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 11.03.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Patrz RS nawet nie wiedzą kiedy jest nasze świeto, każą cioroć cały czas Anika nasze święto jest oczywiście 30 wrzesnia i 10 marca i 7 lipca i......... i cały rok oprócz 8 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 11.03.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 To, że cały rok z wyjątkiem 8 marca, to wszyscy wiedzą Ale 30 września zawsze wręczam kwiatka moim panom. I znajome dookoła również. Może macie dwa święta?? Takie do otrzymywania kwiatka, oczywiście. A tak w ogóle, to strasznie rozwydrzyłyśmy Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 11.03.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Ja piredziu jeszcze nigdy nie dostałem kwiatka chhhhhmmmmmm chociaż czy kukurydza to kwiatek czy owoc ? bo jesli kwiatek to i owszem pamiętasz Anika jakoś nie czuję się rozwydrzony no chyba że: popraw kontakt, krzywo plytka, sciana nie tu, dom za mały, czego tak mało zarabiasz, gdzie moje futerko. tak tak kochanie już robię. ryflowany powiadasz zapytaj w ntb lub wepa a może w nowym hipersuperextra markecie RCMB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 11.03.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Miałam na myśli wyjątkowe czczenie przez 2 dni w roku A styropian w NTB (cena 195 zł/m3), tel. 864 22 92. I jeszcze w Boguchwale na ul. Technicznej - ceny nie pamiętam, tel. 87 114 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 11.03.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Januszek: oczywiście, że kukurydza to taki szczególny kwiatek, wręczany przy wyjątkowych okazjach! Biedny jesteś, rzeczywiście. To możesz obchodzić swój dzień 2 x w roku. Tylko dlaczego nie robisz od razu PORZĄDNIE Nie musiałbyś poprawiać Widzę, że masz w domu ostatnie zdanie: Masz rację, kochanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 11.03.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Aaaaaa, 40 męczenników. Rozumiem już wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 11.03.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 RS ja nie mówię że kolba kukurydzy tylko miseczka a moje szczęście dozgonne daje mi nie tylko papu ale i tak coś do rymu dobra skoro tego Wszyscy chcą to mozemy ustalić że 10 marca będzie dniem januszka (przyjmuję prezenty spóźnione) zawsze robię porządnie i ngdy nie poprawiam tylko małżel raz chce tak a raz inaczej (zresztą gdyby zawszebyło tak samo byłoby nudnie ) RS na co ci styropian ryflowany, fundamenty już masz? czy moze inspekcja kazała przestawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 11.03.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Januszek, Rafał po prostu ociepla domeczek i chce, żeby mu ściany odychały, a kropelki wody miały którędy uciekać. A co Ty dajesz zwykły styropian? Chcesz sobie termosik zrobić? A dzień januszka, hmmm, można pomyśleć. To kiedy imprezka z wręczniem prezentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 11.03.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Anika nie strasz ja juz dałem styropian i to zwykły czyli co mówisz że będę miał termosik i zapewne moje ściany nie będą oddychać kompletna załamka dobrze że przynajmniej dzień januszka ustalony już impreza w głowie a pociorać trochę trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 11.03.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 i Ty Brutusie przeciwko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 11.03.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Jasne, myślałby kto, robota Ci tylko w głowie Uhm. A co, nie można połączyć jednego z drugim? Jaki problem zresztą? Ty będziesz cioroł, a my poimprezujemy u Ciebie na budowie. A i jeszcze pokażemy Ci (mam na myśli damską część) co od razu zmienić, bo inspekcja Ci nie odbierze. A poza tym, kto wymyślił dzień januszka?? Ja nie mam czasu na głupoty A wracając do styropianu: fachowcy polecają go również do ocieplenia ścian. A dlaczego fundamenty ociepla się nim, natomiast ściany niby nie? Odrzucając oczywiście różnicę cenową, całkiem to rozsądnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 11.03.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 ooooo Anika teraz sie tak wstydam że nic z tego nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 11.03.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 RS: pomyśl, co ten januszek zrobiłby bez nas? Teraz po prostu rozwali to ocieplenie, położy nowe i spoko. Nie będzie denerwował się do końca życia. Przed wylewem i zawałem ustrzegliśmy go! Tacy jesteśmy jego przyjaciele! Januszek: myślę, że jak się postarasz, to coś na pewno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 11.03.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Uff no ulżyło mi ala ale to Anika ma Ci pokazać damską część ja nie chcę opowieści ja też chcę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 11.03.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 No nie... Panowie, Panowie Pisząc o damskiej części miałam na myśli damską część naszej grupy! Znaczy nas, Wasze drogie kobiety forumowe (podkarpackie dodam, coby niejasności nie było!!!). I właśnie my kobiety pokażemy Januszkowi na imprezie z okazji dnia januszka, jak ma robić (no bo on musi ciorać ), żeby inspekcja była zadowolona jak w niedzielę przyjedzie odebrać robotę. Na zasadzie: kobieta kobietę rozumie. Poniali czaczu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 11.03.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 my też myśleliśmy o damskiej cześci naszej grupy a tobie to tylo w głowie ej Anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 11.03.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 CZEŚĆ WSZYSTKIM ! JANUSZEK - aleś sobie świeto zainterpretował - nie za dużo świąt w Polsce jest a ty jeszcze własne dni chciałbyś mieć haha. ANIKA - coś piszesz, że poza zdjęciami będzie można coś czytać - ktoś może nagrywał na imprezie słowa i czyny? Poza tym pozdrawiam wszystkich pozostałych Podkarpackich Budowlańców - nie ustawajcie w boju wiosna tuż tuż, ja kończę bo jeszcze troszkę muszę się pobawić w pracy nad ofertami słonecznymi i ciepłymi. Ostatnio w lesie głogowskim szła ładna dziewczyna i strach ją przeleciał - PROSZĘ WSZYSTKICH O UWAGĘ W LESIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts