januszek 11.03.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Wojtku to nie ja wymyśliłem to swieto tylko Anika (ja bardzo chetnie) poza tym to nie było w lesie tylko na niwie i nie strach tylko stach i wcale ne była taka ładna ale uważać w lesie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 11.03.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 dobra skoro tego Wszyscy chcą to mozemy ustalić że 10 marca będzie dniem januszka (przyjmuję prezenty spóźnione) a tu Ci Januszku mój miły udowodniłam, że to Ty wymyśliłeś!!!!! HA!! Wy do domków, a ja pracować znowu muszę!!! Znowu 12 godzin buchnie, jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 11.03.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Biedny jesteś, rzeczywiście. To możesz obchodzić swój dzień 2 x w roku. Ha to jest twój cytat i na dodatek każesz mi dwa razy w roku za karę cioroj po 12 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 11.03.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 No, faktycznie, pozostaje mi się tylko przyznać, że jedno mi w głowie . Ale cóż z tego??? Nie ma innego wyjścia (Januszek, nie zauważyłam Twojego wcześniejszego postu, tego przed Wojtkiem). Wojtku: dokładnie to chcę powiedzieć. Mój aparat nagrywa również filmiki RS: Ty pomyśl lepiej o ociepleniu tego wieńca wełną. I wygodniej Ci będzie, i ekonomiczniej. Januszek - rychtuj lepiej ogród (huśtawka!) na czczenie dnia januszka. Bo faktycznie dzień szakala z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 11.03.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Dobra - niech będzie, że to mój pomysł: dzień 40 męczenników = dzień januszka. Oki, oki. Na biedną kobietę, to jak na pochyłe drzewo. I to ma być grupa wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 11.03.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 ANIKA - no pewnie że cię wesprzemy w potyczce z silnym Wikingiem Januszkiem, który chce motać biedne Białogłowy i siłą zmusza do zmiany wypowiedzi haha JANUSZEK - puść kobietę przodem ....... Trzymajcie się bo skrecam teraz na forum żuzlowe bo nic nie wiem co się dzieje bo rabotajem . Dla wszystkich lubiących dobre seriale - dzisiaj na TVN 23.50 polecam " 6 i pół stopy pod ziemią " - saga rodziny grabarzy w moim prywatnym rankingu na równi z Tonym Soprano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 11.03.2004 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 moi drodzy serdecznie prosze o zajrzenie do tej ankiety http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=23208&highlight=jakie+rurki+mied%BC+pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 11.03.2004 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Januszek ja te duże futerka to tak dla zmyłki , wiadomo przecież od dawna że małe futerko jest piękne mała rzecz a cieszy Tampiko gratuluje autka niech ci długo służy i sprawnie po budowach jeździ Anika Tampiko sypialnia niestety nie moja , nawiasem mówiąc to się zastanawiam ile się w takim futrze moli zalęgnie po paru latach, trzeba by było systematycznie niezłe charce i figle na nim uskuteczniać aby do tego nie dopuścić tak wygląda qrde molhttp://users.interblock.pl/~dimat/gify/gify/zwierzeta/owadki/10.gif Baru nie bałaś się ATS, ja chyba wezmę zł, czy tak ogólnie Multibank jest OK. Panowie dziś nie jest 8 marca no to cyk nasze kawaleryjskie ... i niech żyją nam http://www.bardimex.com.pl/czyste/butelka_absolut.jpg Wypijmy za to, aby nam zawsze się kochać chciało i pieniędzy nie brakowało! Wypijmy więc, bracia - Słowianie! Nie dla pijaństwa, lecz jedynie żeby nie odwyknąć. i niech życiodajny trunek rozleje się po peryferiach cielesnych. http://www.polmoslancut.com.pl/nowa/i_produkty/bialadama.gif Wypijmy za to, byśmy mieli tyle zmartwień, ile kropli pozostanie w naszych kieliszkach a tu zapasik na pozostałe dni roku... http://www.bardimex.com.pl/data/firma01.jpg RS oświeć mnie z tym styropianem bo ja pierwsze słyszę a za tydzień podpisuję umowę z wykonawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 12.03.2004 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Janon: ta sypialnia to Twoja???? Rany! Futro super!! Przytargam moją lepszą połowę do kompa i pokażę mu, jak żony się kocha!! A Wy Panowie, co? Boicie się pokazać swoim paniom, jak romantycznie może być? Wolicie ściany burzyć? .. Panowie odstawić kielnie pędzle wiertarki betoniarki, ścian nie burzyć, nie ciorać http://www.nev.pl/grafika/gify/postacie/rycerz.gif na polowanie trza się sposobić, na niedźwiedzia iść trzeba, http://users.interblock.pl/~dimat/gify/gify/zwierzeta/misie/19.gif brać dubeltówki dzidy łuki scyzoryki wnyki zwierza jakowegoś wytropić ukatrupić wypatroszyć skóre wyprawić i bez ociągania Inspekcyji futro przytargać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 12.03.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Janon: coś mi się wydaje, że wszyscy panowie wybiorą burzenie ścianek niż Twój sposób zdobywania futra Tampiko, popatrz: naobiecywał, a jak przyszło co do czego, to się wycofuje A tak w ogóle, gdzie jesteś? Dopada Cię przedwiosenna depresja? Na pohybel jej! Padam na twarz. Bardzo ciężko wczoraj pracowałam, a jeszcze musiałam zaliczyć wizytę na budowie (sama nie wiem po co, nic nie było widać ). No i okazało się, że zrujnowali mi najładniejszą część działki Taki śliczny trawniczek miałam (właściwie łąkę - ukwieconą przez całe lato), a teraz wszystko jest zjeżdżone, rozkopane rzekę mi regulują qrde! Zobaczcie, jakie piękne słoneczko Może to już wiosna? Miłego dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 12.03.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 RS ty tak na poważnie z tym styropianem ryflowanym na ściany czy dla jaj Janonie wiem wiem że małe jest piekne i to wszystko małe, a mówie Ci to jako Wysoki brunet a i wolę ścianki rozwalać niż na polowania. tatanko,reniu, aneto,tampiko,brzozo,sławku,gregu,babiśiu żyw kto z Was dajcie choć znak ręką tatanko jeśli chodzi o wodę pitną to optowałbym za tworzywem z przewagą poliolefin niż PVC Aniko do zamieszkania to jeszcze trawka urośnie aTy tę rzekę masz na własność po długości czy po szerokości RS ja aniki nie będę przepraszał za to że na nią wsakujemy, mogła taka wysoka nie rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 12.03.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Wskakujcie sobie, wskakujcie, a Wojtek i tak mi pomoże, HA! A Wy mnie wcale nie musicie przepraszać, ponieważ się nie obraziłam. Trochę humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a wręcz, z tego co wiem, działa dobroczynnie. Więc śmiejmy się, śmiejmy Godzina śmiechu dziennie, to godzina życia dłużej Januszku: RS mówił całkiem poważnie o tym styropianie i co Ty się tak dopytujesz? Poczytaj "Mutarora" RS: najgorsze jest to, że zrujnowano mi moją kwietną łąkę, a nie drogę dojazdową. A ścianek działowych mam trzy, więc nie mam pojęcia, co ewentualnie - w razie czego - wyburzyć. Pewno coś dostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 12.03.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 RS: nie mam problemów z wylewami, bo: primo – rzeka to po prostu potok, który ma baaardzo głębokie koryto i mało wody, secundo – jest od mojego domu oddalony o 50 – 70 m, tertio – domek stoi wyżej terenu (podnosiliśmy go o 1,5 m). Wałów nie ma, choć w tajemnicy powiem Ci, że paru takich (nie p.powodziowych) kręciło mi się po posesji . Jak zburzę te ścianki, to nie będę miała albo sypialni, albo łazienki, albo buduaru. Są nieruszalne! Jak ja mam chłopie drzewka sadzić, kiedy po mojej działce jeszcze wykopy będą szaleć: sieć gazowa i kanalizacyjna. To znaczy, parę drzewek posadzę (w tzw. międzyczasie, czyli między rurami) ale nie mam czasu ruszyć się za nimi (a to już przecież ostatni dzwonek). Chciałabym posadzić jedną lipę (marzy mi się taka z podwójnym pniem – jak wsadzę dwie, wyjdzie mi?), kasztanowca, platana (o ile zdobędę), koniecznie ze dwie akacje, no i dąb też musi być. A nad rzekę najchętniej przeniosłabym kawałek lasu: z mchem, pnączami, zawilcami… Ech, marzenia ściętej głowy. No i róże, róże. Ale to chyba dopiero albo jesienią, albo w przyszłym roku. Okna jakie masz? I z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 12.03.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Witam wszystkich i daję oznakę życia. Ja troszkę przystopowałam. Nie próbuję już przyśpieszać decyzji na pozwolenie na budowę. Sprawdzam ceny i zastanawiam się czy po 1 maja pójdą bardzo w górę.Nie mam gdzie tego składować, a boję się zostawiać tak na polu, a jak komuś się spodobają to nie bedę miała ani materiałów ani pieniędzy. A większość materiałów już poszła w górę. Widzieliście jak pięknie słoneczko świeci http://www.skovron.akcja.pl/gifland/gify/pogoda/15.gifwiosna jest bliskohttp://www.skovron.akcja.pl/gifland/gify/kwiaty/20.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 12.03.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 RS: wiesz, chętnie sadziłabym tak samo (chociaż płaczę nad każdym wyciętym drzewkiem) ale to dość drogi interes, stąd przemyśliwać muszę wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 12.03.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 miło że jeszcze dychacie i oddzywacie się jest taaaaaaaaaka wiosna że juz nie moge wysiedzieć już by coś pociorał chwalimy się tak proszę bardzo mam okna drewniane bo lubie malować (jeszcze tego nie robiłem) ale bez żadnych słupków i jest suuuuuuper tylko rama i widok na pięknie porośnięty las, przed nim ukwiecona łąka, i mam brzozę taką do której mogę się przytulić (to takie ciepłe drzewo) i co i co jak wypadłem RS co z tym styropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 12.03.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Anika jakaś ty śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 12.03.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 12.03.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Wygląda całkiem nieżle jak tłumaczysz, ale ni cholery tego nie widzę, jakiś gzyms troche wełną, trochę ryflowany ale jest jeszcze grafitowy (ponoć lepsze właściwości termiczne) masz po prostu mostek termiczny tak gdzies na wysokości stropu tak, a boczne ścianki (szczytowe) czym chcesz wykończyć moze ocieplenie metoda lekką suchą i szalówka z drewna a co tam można doradzić jak się nie widzi prawda że Anika jest taka promienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts