grzesiek_LA 31.10.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Czy ktoś ma jakieś namiary na miejsca gdzie można kupić bloczki betonowe (na fundamenty), okolice Łańcuta lub Leżajska. Ja znalazłem firmę CJ BLOK (Łańcut). Czy są jakieś inne? Wg mnie CJ Blok są bardzo dobre. CJ BLok to producent z Rudnej Małej. Ja kupowałem w Dom Bud w Żołyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 01.11.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 witam szanownych forumowiczów, nie mogłam znaleźć czarnej listy wykonawców z Podkarpacia, więc wpisuję na forum grupy podkarpackiej ostrzeżenie przez firmą" perfekt", której właścicielem jest Wiesław Papucin z Bojanowa, firma działa w okolicach Stalowej Woli, ale robiła u mnie tynki w Warszawie i wiem, że budowali dom w Krakowie, którego nie skończyli, pewnego dnia spakowali się i odjechali tak samo było u mnie z tynkami, robili tynki tradycyjne cementowo-wapienne zewnętrzne i wewnętrzne, po 6 tygodniach ociągania się z robotą nie dokończyli tynkować spiżarni i garażu i jeszcze jednego technicznego pomieszczenia i stwierdzili, że już jadą do domu, i skończą jak wrócą do nas za miesiąc robić gładzie i ocieplenie poddasza, oczywiście nigdy juz nie wrócili, nam przez to wykończeniówka domu opóźniła się o 3 miesiące, dla tych co maja kredyt to wiedzą co to znaczy facet zwodził nas do ostatniej chwil przekładał termin przyjazdu o dwa miesiące i oczywiście nie zadzwonił, że nie ma zamiaru przyjeżdżać, do tego tynki wykonane przez niego wołają o pomstę do nieba, kafelkarze powiedzieli, że tak wykonanych tynków to już kilka lat nie widzieli, część „krzywizn” była widoczna gołym okiem i na nasze upomnienie, ze tutaj jest krzywo majster wzruszał ramionami przestrzegam przed Wieśkiem Papucinem i jego firmą perfekt, dla mnie nazwa tej firmy kojarzy się z jednym PERFEKCYJNIE POTRAFIA SPI…… dla przykładu jedno zdjęcie "prosto otynkowanego sufitu" http://images29.fotosik.pl/273/e46f1e9cb530531e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.11.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 ... czym najlepiej zagruntować świeże tynki? czy emulsją z wapnem, czy też lepiej czymś innym? ale była dzisiaj burza! taka typowo letnia...u mnie tez grzmiało i błyskało ... jestem zwolennikiem białkowania natychmiast po zakończeniu tynków (kiedy sa jeszcze w miare swierze) pędzlem strąca sie luźny /osypujacy sie / piasek a wapno ładnie zaciąga drobne nierówności zaczyn rzadki /mała ilośc wapna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 01.11.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 brzoza! mała ilość wapna oki, jednak mam jeszcze jedno pytanie czy dodać emulsji do wapna, czy jak zagruntuję samym wapnem to potem nie bedzie mi odchodzić emulsja a nie chciałbym później malować z dodawaniem wapna do emulsji. dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.11.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Boguś jestem zwolennikiem niemieszania wapna z emulsją /owszem dawniej kiedy wapno było stosunkowo tanie a emulsja stosunkowo droga dodawano do wapna 20 % emulsji - po to aby wapno mniej sie scierało ze scian/ aby wapno było bardziej "płynnie", łatwiej sie rozprowadzało można dodac 100 gram pokostu lnianego na wiadro wapna i dobrze wymieszac natomiast drugie malowanie wykonac rozwodniona emulsja /50 % - 50 %/ z wodą - jako grunt pod własciwe malowanie tą emulsją która bedziemy malowac ostatecznie czyli jak dekoral to do końca a jak tikurilla to do końca tikurilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 02.11.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 witam Grupę! brzoza !dzięki , teraz już wiem o co chodzi. ale mamy śliczną pogodę! nic tylko spacerować!pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 02.11.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Powitać, ma ktoś z Was namiar na zduna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOMAN 03.11.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Ja znam zduna - Derengowscy z Rzeszowa - polecani przez FNNapisałam do nich maila w zeszłym tygodniu, ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 03.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzięki,to ci sami od kominków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.11.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Cześć i czołem wpadam tu na chwilę z dwoma ogłoszeniami. Zarobiony jestem to i czasu mi brakuje na forum - ale jak się zima zacznie to posiedzę trochę 1. Jest kostka 10 cm gr holand szary (czyli prostokąt) w dobrej cenie do odebrania w Bachórzu. Jak coś to prosze pisać 2. Potrzebna mi (może komuś została) dachówka robena średzka brązowa - zwykła połaciówka ok 10 sztuk - jak ma ktos na zbyciu tez piszcie. Dzięki sliczne pozdrawiam całe towarzystwo te stare i te nowe. Pozdrowienia Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 03.11.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Cześć i czołem wpadam tu na chwilę z dwoma ogłoszeniami. Zarobiony jestem to i czasu mi brakuje na forum - ale jak się zima zacznie to posiedzę trochę 1. Jest kostka 10 cm gr holand szary (czyli prostokąt) w dobrej cenie do odebrania w Bachórzu. Jak coś to prosze pisać 2. Potrzebna mi (może komuś została) dachówka robena średzka brązowa - zwykła połaciówka ok 10 sztuk - jak ma ktos na zbyciu tez piszcie. Dzięki sliczne pozdrawiam całe towarzystwo te stare i te nowe. Pozdrowienia Sebo8877 no i tyle go było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOMAN 04.11.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dzięki, to ci sami od kominków ? Ci sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.11.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no i tyle go było w zimie będzie a amerykanie wybierają dziś elektorów Ci zaś wybiora sobie prezydenta cos jak u nas za komuny ... za komuny lud pił szampana ... ale ustami swoich przedstawicieli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 04.11.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 witam czy ktos wie gdzie kupie rure do drenacji i geowłókline w rzeszowie, zeby nie bylo za drogo ??? pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOMAN 04.11.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Potrzebuję kupić przyczepę kempingową koniecznie z brodzikiem na budowę na przyszły rok oraz garaż blaszak. Budowa w Wetlinie. Malgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 04.11.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witam wszystkich serdecznie, Nie mam nawet czasu pisac ale cmzytam Waszeu wypowiedzi co kilka dni. Ostatnio ktos polecał Deregowskich od kominka - to dobrze bo maja mi robic kominek za ok tygodnia. Wcmzoraj wjechali do nas z kostka - dzis byla niwelacja terenu - jak dobrze ze świeci słonko Pozdrawiam goraco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 04.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Potrzebuję kupić przyczepę kempingową koniecznie z brodzikiem na budowę na przyszły rok oraz garaż blaszak. Budowa w Wetlinie. Malgosia A kiedy ten blaszak chcesz kupować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.11.2008 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dzień dobry wszystkim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOMAN 05.11.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Potrzebuję kupić przyczepę kempingową koniecznie z brodzikiem na budowę na przyszły rok oraz garaż blaszak. Budowa w Wetlinie. Malgosia A kiedy ten blaszak chcesz kupować ?[/quote Blaszak i przyczepa będą potrzebne na wiosnę, ale kupić mogę już teraz. Tzn zapłacę za nie teraz, a zabiorę w maju Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 06.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Kto się orientuje w kosztach wymurowania kominów ?Jeden ok 8 m wysokości, 5 kanałów, w tym 1 dymowy, a drugi ok 9 m wysokości, dwa kanały, jeden dymowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts