maciejon 19.01.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witaj na Forum Gdyby Ktoś z Was znał osoby, które zdecydowały się na jakikolwiek projekt z serii Domów ciepłych będę wdzięczna za informację.Wybudowaliśmy i mieszkamy w domu LMB-24 z pracowni Lipińskich. Pytaj, jeżeli coś Cię interesuje. Sporo szczegółów z budowy znajdziesz na zdjeciach z naszej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzyskikr 19.01.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witam wszytskich forumowiczow pisze do was w takiej nietypowej prosbie, zupelnie nie mam rozeznania w najtanszych skaldach budowlanych w okolicach rzeszowa, tyczyny czy budziwoja a czlonek rodziny wlasnie rozpoczyna budowe w budziwoju, mozecie mi podac jakies namiary na najtansze hurtownie i po ile u was chodzi teraz max i stal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 19.01.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dziękuję za słowa otuchy - targować się zamierzam, bo jak mówi rodzina mojego męża - "węża mam w kieszeni" , a osobiście sama udzielałam rabatów tym, którzy prosili, albo przynajmniej zagadnęli o nie. Brzoza - wyjście z kuchni jest przez pomieszczenie gospodarcze, w razie czego będę miała bliżej do grządek A tak dla ścisłości - oto link do naszego wymarzonego domku: http://www.lipinscy.pl/project.xml?id=61612 POzdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joszka77 19.01.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witam.Na wstępie zaznaczam, ze jestem tu nowy a więc proszę na mnie nie krzyczeć .Poszukuję ekipy do wybudowania domku jednorodzinnego. Powierzchnia użytkowa ok 160 m2. Dach dwuspadowy z jedną "jaskółką" nad balkonem kryty blachodachówką.Fundament lany w ziemię. Ściany z pustaka pianowego 24 cm kładziony na klej.Ogólnie prosty domek, bez garażu i piwnicy. Teraz pytanie.Czy Szanowne Grono ma do polecenia kogoś z okolicy kto oczywiście tanio i solidnie wykona powyższe prace. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 19.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 brzyskikr! witam,jeśli chodzi o składy godne polecenia to polecam BOZ i PCMB jeśli chodzi o "grubą" budowlankę, jeśli chodzi o stal to RESTAL - mam jak najlepsze doświadczenia z tymi składami, polecam też GOR-HUT - też solidnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 20.01.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Dzień Dobry, witam wszystkich i tych zaczynających zabawę z budową również. Co do ekip to różnie to bywa u nas budował wymieniany już kilka stron wcześniej P. Zygmunt, polecana ekipa już kilka razy ale ja osobiście miałem kilka zastrzeżeń, np. murowane z z cegły kominy pozostawiały wiele do życzenia..Ogólnie za tą cenę spodziewałem się lepszych wyników. Jakby Ktoś chciał namiar to piszcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro850 20.01.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam wszystki budujemy domek z żonka i jestesmy na etapie okien czy ktos z was jeset z okolic jasa i mógłby cos niecos w tym temacie(opinie ipt)Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ifka13 20.01.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Oferują na swojej stronie i na allegro w dobrej cenie pustaki SOLBET BK w konkurencyjnej cenie (7,4brutto) oraz zapewniaja, ze mogą opóźnić dostawę pustaków- na telefon- ale trzeba zaplacić wczesniej- dla mnie na rekę bo cena teraz z uwagi na zimę dobra a pustaki bede potrzebowal najwczesniej za cztery miesiące.Proszę o wszelkie uwagi osoby które mialy zn imi do czynienia. Określają sie jako autoryzowany przedstawiciel SOLBET KOlbuszowa, niestety niestety Ci drudzy nie zamieszczają na www informacji o dystrybutorach autoryzowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 witajcie jaro850 i joszka77 niestety nie znam nikogo w okolicy Zagórza któ mógłby te prace wykonac ... Brzoza - wyjście z kuchni jest przez pomieszczenie gospodarcze, w razie czego będę miała bliżej do grządek ... no tak, teraz rozumiem błyskawicznie mozna skoczyc po koperek do młodych ziemniaczków z masełkiem na obiad czy szczypior do serka na kolacje czy rzodkiewki na sniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 21.01.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Oferują na swojej stronie i na allegro w dobrej cenie pustaki SOLBET BK w konkurencyjnej cenie (7,4brutto) oraz zapewniaja, ze mogą opóźnić dostawę pustaków- na telefon- ale trzeba zaplacić wczesniej- dla mnie na rekę bo cena teraz z uwagi na zimę dobra a pustaki bede potrzebowal najwczesniej za cztery miesiące. Proszę o wszelkie uwagi osoby które mialy zn imi do czynienia. Określają sie jako autoryzowany przedstawiciel SOLBET KOlbuszowa, niestety niestety Ci drudzy nie zamieszczają na www informacji o dystrybutorach autoryzowanych. Firmy nie znam. Zadzwoń sobie do BJSu albo BOZa i popytaj o cenę. Może wyjdzie korzystniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 21.01.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dzień DobryRzeszów jest jednak bardzo mały wychodzi na, że dzieciaczki hunk 1 ,Wójcikowie oraz moja pociech nie tylko są z tego samego rocznika ale i chodzą do jednego żłobka i na jedną grupę .Pozdrawiam mamy.HUNK Będziecie się wkrótce przeprowadzać nasz zamiar zmienić synkowi żłobek.Gdzieś bliżej nowego domu ?. U nas do przeprowadzki jeszcze z roku ale już teraz się nad tym zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 21.01.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 No to zaskoczyłaś mnie śnieżynka bo ja Ciebie kojarze wprawdzie z piaskownicy z z Żłobka ale z hunk 1 to chodziłam do liceum i jesteśmy z tego samego rocznika ) Ależ ten świat mały !! Ja zapisuje Wikiego do przedszkola będącego za żłobkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 no to i ja będę sobie musiał przypomniec czy za młodu z którąś z Was nie chodziłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 21.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Właśnie, właśnie BRZOZA służysz nam tu wszystkim wiedzą i doświadczeniem chwała ci za to, ale... strasznie tajemniczy jesteś a to niestety kobiety strasznie intryguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 21.01.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Właśnie, właśnie BRZOZA służysz nam tu wszystkim wiedzą i doświadczeniem chwała ci za to, ale... strasznie tajemniczy jesteś a to niestety kobiety strasznie intryguje. Popieram przedmówczynię ! Dajesz Brzoza nam do myślenia )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.01.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 no to i ja będę sobie musiał przypomniec czy za młodu z którąś z Was nie chodziłem ... Ooojjjj Brzoooozaaa!! Chyba poszedłeś po bandzie!! Taż owe laski jeszcze młodsze ode mnie są!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 21.01.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Drodzy forumowicze -rodacy , kto z Was instalował rekuperator? lub też ma zaprojektowany już ? Opiszcie koszta jakie ponieśliście na zakup i instalacje tego systemu, kiedy i na jaką kubaturę??My zdecydowaliśmy się na to coś (w tym dobry to jest mój małżonek) i najprawdopodobniej skorzystamy z oferty rekuperatory.pl a dokładnie o ComfoAir 350Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje lub sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 no to i ja będę sobie musiał przypomniec czy za młodu z którąś z Was nie chodziłem ... Ooojjjj Brzoooozaaa!! Chyba poszedłeś po bandzie!! Taż owe laski jeszcze młodsze ode mnie są!! Baru ! ja z róznymi laskami chodziłem ... Śnieżynka, Wójcikowie dawniej forumowicze z grupy podkarpackiej spotykali sie przy róznych okazjach - a to karnawał a to parapetówa u kogoś kto własnie sie wprowadził a to ostatki - z tej okazji opisano kazdego z nas i obfotografowano wielokrotnie te opisy i zdjęcia były równiez na forum - myslałem, ze mnie skojarzycie/ lub nieskojarzycie - o ile nie chodziłem z Wami ) potem na forum nastąpiła panika bo jakąś forumowiczke okradziono a ona z lubościa wklejała zdjęcia swojego obejścia i ta forumowiczka /nazwijmy ja umownie "zielona"/ - drogą dedukcji of course - doszła do wniosku ze pewnie te zdjecia zobaczył złodziej ... i te podejrzenia opisała na forum no i zaczeło sie ... zaczał sie wtedy amok kasowania zdjęc potem okazało sie ze forumowiczke okradziono normalnie - nie za pomoca forum - ale mase zdjęc /opisów / znikneło ja mysle ze w zasobach archiwalnych ORGANIZACJI zachowały sie archiwa ale czy ORANIZACJA zechce je udostepnic - to juz inna sprawa ... /tu moze uchyle rąbka tajemnicy - w grupie podkarpackiej nad wszystkim czuwa ORGANIZACJA ... i to ona decyduje czy ktos moze sie m.in. ujawnic .../ co do rekuperatora coś takiego montował u siebie januszek i robił to "tymi recami" czyli sam widzieli rekuperator wszyscy Ci którzy byli na parapetówie u januszka - przy okazji pozdrawiam serdecznie gospodarza na forum powinny byc poza tym posty januszka z opisem rekuperatora - mysle ze warto je poczytac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 21.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dzięki bardzo za odpowiedź - zaraz szukam opowieści Januszka i może znajdę coś więcej.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 22.01.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dzięki bardzo za odpowiedź - zaraz szukam opowieści Januszka i może znajdę coś więcej.............. Jest jeszcze Pedzelito i Piczman, ale nie widziałem ich na GP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts