wojcikowie 23.01.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dzięki listek za cenne namiary - wczoraj przeczytałam ich dzienniki budowy i muszę przyznać iż znaleźliśmy wiele odpowiedzi na nasze pytania - choć nie na wszystkie - ale to jz cos !1Gdy znalazła się jeszcze jakaś osoba która ma czas, ochote i wiedzę i może z nami porozmawiać na temat rekuperacji to jesteśmy zwarci i gotowi na spotkanie Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 24.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Zaraz zaraz, chwilke mnie nie bylo a tu o mnie pisza. Wojcikowie - Anka - serio chodzilismy do jedego liceum? Ujawnij sie na priv i do tego jeszcze macie dziecko w tym samym złobku. Wow! Śnieżynka miło mi bylo poznac męża - szkoda ze nie mogłaś przyjechac na budowe razem z nim. Ale wszystko jeszcze przed nami. Moj synus w przyszłym roku pojdzie do przedszkola niedaleko naszego nowego domku. A z wiesci budowlanych - parkiety skonczone, polakierowane i do poniedzialku mam nie wchodzic na budowe. W poniedzialek zaczynaja robic schody, konczyc szpachle i zaczyna sie wielkie malowanie. Potem tylko montaz kuchni i garderoby, meble i zwozimy graty. Huuurraaa! Juz sie nie moge doczekac. Nasz domek noca http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/s/7/2/8/41917923_d.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 24.01.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 hunk1 tylko pozazdrościć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 24.01.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 witam Grupę! no i co , tydzień minął - w sumie to owocny był; podpisana umowa z ZG na przyłącz, zamówiony kocioł c.o , kupione grzejniki (ale nie mieliśmy odwagi zawieść ich na budowę, rozpoczęte docieplenie garażu od wewnątrz.czekamy na hydraulika niech robi to c.o, i na stabilniejszą pogodę bo wylewki czekają. dziś słyszałem że podobno cement w górę idzie- wiecie coś na ten temat? już po mrozach pierwszych większych i okazało się że moje odprowadzenie deszczówki mimo, że niebezpiecznie płytkie działa jak należy- dziś kożystałem pierwszy raz z wody ze studni na deszczówkę, bo z kranu na okres zimy nie mamy.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Boguścement moze zdrozec bo prą do tego rózne opcjea) urzędnicy unijni - enegochłonnośćb) ekolodzy - dym z cementowni c)tzw. dupowłazizm amerykański czyli dywersyfikacja żródeł tzn nie wazne za ile coś /cement/ wyprodukujemy ale pokażemy Rosji ze jesteśmy dumny naród /Stanisław Grzesiuk napisał kiedys taka książka "Boso, ale w ostrogach" .../do tego dochodzi ograniczenie produkcji u sąsiadów ale sa i pozytywy ewntualnej podwyzki moze przestaniemy czytac pisane na forum posty typu "w projekcie miałem chudziak, ale co mi tam, dałem B20 bo to tylko pare zł drozej a cementu w betonie więcej, nie było sensu oszczędzac " a jak u Was kochana grupo z grypką ?jesteście w trakcie? kończycie chorowac? czy sie dopiero przymierzacie ? Hunk fajne oswietlenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 25.01.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a jak u Was kochana grupo z grypką ? jesteście w trakcie? kończycie chorowac? czy sie dopiero przymierzacie ? Ja na razie się dzielnie opiera, grypce. Hunk oświetlanie pierwsza klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 25.01.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dzieki za komplementy na żywo to oświetlenie wyglada jeszcze lepiej. Powiem tyle - zakochałam sie w naszym domku.Co do grypy to powaliła u mnie meza (tak od srody), syna od soboty rano a mojego tate od soboty wieczorem. Niezłe żniwa. Tylk ja sie trzymam.Udanej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 25.01.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 WITAM WSZYSTKICH czy ktos sie orjetuje jakie sa ceny wykonania ogrodzenia z siatki powlekanej bez podmorowki ok 80 m robocizna + material w okolicy rzeszowa z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 25.01.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a jak u Was kochana grupo z grypką ? jesteście w trakcie? kończycie chorowac? czy sie dopiero przymierzacie ? Hej Właśnie wydobyłam się z łóżka po tygodniowej chorobie. Było jednak ciężko. Jak mąż zobaczył, że umieszczam sobie w nosie dwa korki zrobione ze zwiniętych chusteczek higienicznych, żeby mi katar nie leciał, to zaproponował, że łatwiej mi będzie zainstalować w nim kran. Popłakałam się ze śmiechu. Rozchorowali się jeszcze moi synkowie, ale mąż się trzyma. Za to ja przeczytałam w tym czasie 7 książek - i to same romanse żadne tam Muratory. Jak wypoczynek, to wypoczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 25.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Hunk Domek pierwsza klasa i z zewnątrz i wewnątrz również, choć sama nie widziałam mąż wrócił oczarowany A przeprowadzki to Ci strasznie zazdroszczę Co do grypy ,ciężko było ale my już po miejmy nadzieje ze nic więcej się do nas nie przyplącze ,choć o wirusie żołądkowym już słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 25.01.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 A mój syn skończyl dzisiaj 10 lat!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.01.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 a jak u Was kochana grupo z grypką ? jesteście w trakcie? kończycie chorowac? czy sie dopiero przymierzacie ? Hej Właśnie wydobyłam się z łóżka po tygodniowej chorobie. Było jednak ciężko. ... dokładnie trzyma i nie puszcza mimo to szacuje, ze jestem gdzies w okolicy połmetka u mnie raczej wysuszony nosek, gorączka i suchy kaszel /wczesniej troche przeszarżowałem z ... pewnymi czynnosciami na zewnatrz - pomagając sie zagnieździć wirusowi WITAM WSZYSTKICH czy ktos sie orjetuje jakie sa ceny wykonania ogrodzenia z siatki powlekanej bez podmorowki ok 80 m robocizna + material w okolicy rzeszowa z gory dzieki Oba w mojej okolicy tego typu prace łatwiej wykonac w dniówce /tzn. panowie z doskoku wolą nie wchodzic w układ ze ładują sie w "temat" gdzie trzeba tydzień czy miesiąc zapieprzac bez kasy i ryzykowac na końcu, ze inwestor i tak na koniec cos wynajdzie i z umówionej kwoty obetnie jakas część .../ wiec umawiaja sie na mniejsze pieniądze ale płatne co dzień nie znam ceny za całość - ale mysle ze powinienes jednak dopowiedziec o jakie słupki chodzi inna bowiem będzie cena za wsadzenie w ziemie słupka drewnianego a inna za metalowego oblanego betonem ... A mój syn skończyl dzisiaj 10 lat!!!!!! gratulacje ! Koziorożec czy Wodnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 26.01.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Wczoraj podczas dyskusji rodzinnych cała rodzina zachęcał nas abyśmy już teraz kupowali materiały na budowę - tzn. POROTHERM 30Co radzicie czekać na wiosnę i kupić dopiero przed samą budową ?? Może macie jakieś namiary na tanią hurtownie z tymi pustakami?Ech......... jeszcze nie zaczęliśmy budowy a już mnie głowa boli na samą myśl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 26.01.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam Jestem tutaj nowy Szukam ekipy do wykonania tynków cementowo- wapiennych, maszynowych w moim domu. Mieszkam w Pilźnie, czyli rejony Dębicy, Tarnowa, Mielca i Jasła. Jeżeli możecie polecić jakieś dobre ekipy to byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.01.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 witaj waldi8321nie moge polecić ekipy ale moge polecic cos na poprawe humoru Pochód świętych http://pl.youtube.com/watch?v=VNgNxz2rcos&NR=1 p.s. ten pan z bębnem to Jacek Niezychowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolla25 27.01.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam wszystkich. W tym roku zaczynam budowę i na dzień dzisiejszy potrzebuję betoniarkę. Najlepsza byłaby taka o poj. 150-250l. Jeśli komuś jest już niepotrzeba to chętnie kupię.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 27.01.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Grupę. Siedze na delegacji i mi sie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.01.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Grupę. Siedze na delegacji i mi sie nudzi a mecz oglądałeś ? piłka ręczna z Norwegami pare sekund przed końcem remis 30 :30 i w ostatniej sekundzie bramka ! dla naszych jesteśmy w czwórce najlepszych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 27.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Grupę. Siedze na delegacji i mi sie nudzi a mecz oglądałeś ? piłka ręczna z Norwegami pare sekund przed końcem remis 30 :30 i w ostatniej sekundzie bramka ! dla naszych jesteśmy w czwórce najlepszych ! No ba oczywiście, że widziałem. Stałem z wrażenia przez te ostatnie 15 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 27.01.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam,chciałbym ostrzec wszystkich przed panem Grzegorzem Kosmalą z okolic Brzozowa ktory podaje się za osobę świadczącą usługi w zakresie studniarstwa.Otóż ten pan po wykopaniu kilku metrów dziury na mojej działce,pobraniu zadatku i sporej kwoty pieniedzy na kupno kręgów betonowych delikatnie mówiąc ulotnił się .Nie odpowiada na moje telefony a gdy uda mi się do niego dodzwonić z zastrzeżonego numeru zachowuje sie bardzo chamsko i wulgarnie.Dlatego przestrzegam wszystkich przed wdaniem się w jakąkolwiek współpracę z tym oto psedostudniarzem.Jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie się podzielę wiedzą na temat tego pana.Mój email [email protected] A tak swoją drogą czy ktoś miał jakąś przygodę z tym panem (niekoniecznie tak niemiłą jak ja)lub temu podobne przypadki i jak rozwiązaliście takie problemy.Czekam na opinie._________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts