Lgrzechu 23.02.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Koledzy i koleżanki gdzie mozna kupic w podkarpackim Perlit ekspandowany najlepiej EP150. Potrzebuję ok. 3,5m3. Witam zapracowanych i tych odpoczywających oraz wszystkich nowych forowiczów. czystego pelitu nie wiem, natomiast w zaprawach sprzedaje KABA, przy Torze 1. Kaba i PCMB odpada, sprawdzę jeszcze ten BOZ. Cholercia to nasze podkarpackie to jakieś zawsze na uboczu co nie standardowe to niby profesjonalni sprzedawcy odpowiadają...." a co to jest " albo " ...takich grzejników nie mamy..." Po tej ostatniej rozmowie nieźle się uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 23.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 no to pozostaje ci zakup wysyłkowy i na srodę masz u siebie,a co sie tyczy wiedzy naszych coniektórych sprzedawcow to masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derbi 23.02.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 no to pozostaje ci zakup wysyłkowy i na srodę masz u siebie, a co sie tyczy wiedzy naszych coniektórych sprzedawcow to masz rację. Witam właśnie skończyłam na dzisiaj pracować i popijam piwko w końcu kończy się karnawał Jak pogonić urzędników gminie co by szybciej działali??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam serdecznie Forumowiczów My jesteśmy właśnie na etapie poszukiwania Kierownika Budowy. Może ktoś z Was poleci jakiegoś godnego uwagi . Budujemy w okolicach Rzeszowa ... a w jakim kierunku od Rzeszowa ? zmarł Franciszek Starowieyski /ur w Bratkówce koło Krosna/ pochodzi z naszego regionu sporo słynnych osób takich jak - Beksiński z Sanoka, Mleczko z Kolbuszowej, Kantor z Wielopola, Nalepa z okolic Niechobrza itd. ale jakby unikali afiszowania sie ze sa stąd ... nie odnosicie takiego wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ... Jak pogonić urzędników gminie co by szybciej działali??????????? sporo urzedników w godzinach pracy klika tu na forum pewno czytają - napisz jaka gmina moze sie zawstydzą i przyspieszą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristal2 24.02.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ... Jak pogonić urzędników gminie co by szybciej działali??????????? sporo urzedników w godzinach pracy klika tu na forum pewno czytają - napisz jaka gmina moze sie zawstydzą i przyspieszą ... Mysle, że nie moja w której pracuje bo będzie mi wielki wstyd!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 24.02.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ... Jak pogonić urzędników gminie co by szybciej działali??????????? sporo urzedników w godzinach pracy klika tu na forum pewno czytają - napisz jaka gmina moze sie zawstydzą i przyspieszą ... albo jeszcze bardziej sie zbiurokratyzują Co jak co, ale odpukac "moi" urzędnicy sie bardzo starali pomagali i przyspieszali jak mogli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.02.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 24.02.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam serdecznie Forumowiczów My jesteśmy właśnie na etapie poszukiwania Kierownika Budowy. Może ktoś z Was poleci jakiegoś godnego uwagi . Budujemy w okolicach Rzeszowa ... a w jakim kierunku od Rzeszowa ? Witaj Brzoza Zaczynamy budowę w Budziwoju, będziemy Wam wdzięczni za każdy namiar. W zasadzie nawet nie wiem gdzie mam szukać tego Kierownika - i tu pytanie do Was - jak znaleźliście swoich?? Z polecenia, z ogłoszenia czy jeszcze jakimś innym sposobem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 24.02.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ja znam mojego Kierownika osobiście kilka lat - pracuje on zawodowo jako inspektor nadzoru i nie szukałam dalej bo miałam go pod nosem Mogę zapytać jeśli byś potrzebował - wiem że podpisuje umowę zlecenie z zamawiającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 24.02.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Justin napisał:Zaczynamy budowę w Budziwoju, będziemy Wam wdzięczni za każdy namiar. W zasadzie nawet nie wiem gdzie mam szukać tego Kierownika - i tu pytanie do Was - jak znaleźliście swoich?? Z polecenia, z ogłoszenia czy jeszcze jakimś innym sposobem? Pozdrawiam Witam kolejnego sąsiada z Budziwoja Namiar na kierownika budowy dostałem od mojego architekta, zapytaj swojego architekta moze wspolpracuje z jakims kierownikiem budowy pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 24.02.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Grupo szanowna Elektryka mi potrzeba, całą resztę jakoś udaje mi się, narazie przynajmniej, kompletować ale elektryka ciężko. Kogoś polecacie? (gdzieś jest lista polecanych podkarpackich wykonawców?) jakie są (orientacyjnie) ceny "za punkt"? Na koniec maja, ostatni tydzień, będzie mi kogoś trzeba do kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 24.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Grupo szanowna Elektryka mi potrzeba, całą resztę jakoś udaje mi się, narazie przynajmniej, kompletować ale elektryka ciężko. Kogoś polecacie? (gdzieś jest lista polecanych podkarpackich wykonawców?) jakie są (orientacyjnie) ceny "za punkt"? Na koniec maja, ostatni tydzień, będzie mi kogoś trzeba do kabli. Wysłałem Ci namiar, tylko zapomniałem dopisać, że ten elektryk nie lubi podawać ceny za punkt, woli się umawiać za całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zukow2 24.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 witam, szukam kierownika budowy w Przemyślu.proszę o jakieś propozycje:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 24.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Justin nie wiem na jakim etapie papierów już jesteś ale my na warunki zabudowy w Tyczynie czekaliśmy 9 miesięcy, potem PnB było już szybciej ( 3 miesiące)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 24.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Justin My na warunki zabudowy w Tyczynie czekaliśmy 11 miesięcy!! (dzwoniłam przynajmniej 1 w tygodniu i raz w miesiącu bywał tam mąż )!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 24.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 11 miesięcy...... Ja w Chmielniku na WZ czekałem 6 tygodni...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 24.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 11 miesięcy...... Ja w Chmielniku na WZ czekałem 6 tygodni...... Tak 11 miesięcy i krew mnie zalewa jak słyszę słowo GMINA TYCZYN !! - tak się składa że też pracuje w urzędzie- ale mnie zwolniono by już 11 razy jak bym tak pracowała i obsługiwała jak w TYCZYNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 24.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Na szczęście warunki zabudowy i PnB mamy już za sobą. Chwilę to trwało, no ale było minęło . Teraz do przodu. Tak jak pisałam wcześniej szukamy Kierownika Budowy, a potem .... byle do wiosny Pozdrawiam Justin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzyskikr 24.02.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam czy macie moze namiary na jakas firme w okolicach rzeszowa, jaroslawia, ktore maja zbiorniki na deszczowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts