Tomasz.W. 01.03.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 w Bieszczadach zaś inwersja czyli górą powietrze cieplejsze o kilka /kilkanascie stopni/ od tego przy ziemi ze szczytów widac okolice az po Tatry i Warszawe ciekawe zjawisko ehhh aż szkoda że nie ma możliwości "wyskoczyć" na spacer jakiś ale na miejscu, za brudnawym oknem http://i131.photobucket.com/albums/p316/TomekWnek/canonboard/IMG_7718.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 zdaje sie, ze spacer nieodbyty dziś ciezko będzie nadrobic w przyszłym tygodniu ...szykuje sie przekropna pogoda Tomasz na jakim etapie masz budowe ? /jesli to nie tajemnica/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor_t 01.03.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Witam szanownych forumowiczów! Zamierzam budować dom jednorodzinny w Zagórzu i dlatego poszukuję zbiornika na wodę i garażu blaszaka. Ciekaw jestem też waszych opini gdzie kupić najtańsze pustaki białe 24x24x59 i stal na zbrojenia. pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.03.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ciekaw jestem też waszych opini gdzie kupić najtańsze pustaki białe 24x24x59 Myśmy sprowadzali z Kolbuszowej: http://www.solbet-kolbuszowa.com.pl/ Mąż skutecznie negocjował cenę przez telefon, a bloczki były wykonane bardzo solidnie. Murarze nie mogli się nadziwić, że takie równe Ale to było 1,5 roku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor_t 01.03.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Dzieki! Tez sie nad solbetem zastanawiam. I zobaczę co powiedzą na na składzie jezeli chodzi o ostateczną cenę, może warto rzeczywiście z producentem bezpośrednio. to zalezy tez od ilości. Pozdr Ciekaw jestem też waszych opini gdzie kupić najtańsze pustaki białe 24x24x59 Myśmy sprowadzali z Kolbuszowej: http://www.solbet-kolbuszowa.com.pl/ Mąż skutecznie negocjował cenę przez telefon, a bloczki były wykonane bardzo solidnie. Murarze nie mogli się nadziwić, że takie równe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 02.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Tomasz na jakim etapie masz budowe ? /jesli to nie tajemnica/Właśnie murują ściany parteru, także pogoda jak najbardziej wskazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.03.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 oj, wskazana niestety prognozy są deszczowe do mnie przyleciały juz szpaki ! witaj doctor_t - materiały scienne kupowałem juz dośc dawno dlatego nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 02.03.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Właśnie widzę deszczowe chmurki w prognozach ale ciepło przynajmniej Dziś rano odmrażałem zawór w ogrodzie żeby na budowie (sąsiednia działka) była woda. Ja pustaki, nie białe, ceramikę - maxy, kupowałem w Boz'ie - Harasiuki. Stal kupuje przez firmę która stawia stan surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 02.03.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzięki za odzew w sprawie styropianu. Dziś zamówiliśmy Austrotherm EPS 70- 040 15 cm. PO 106 ZŁ brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 02.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 witam grupę!szczególnie doctor_t! powodzenia! no pogoda dziś piękna, niestety na razie budowa stoi i czeka na mocny plus- przed nami zalewanie co i potem wylewki więc czekać musmy, bo nie chce mi się jeździć i palić w kotle żeby ścianom było ciepło. śnieżynka!czy kupowałaś w bozie? my miesiąc niecały temu płaciliśmy NTB po niecałe 100pln z transportem i odroczeniem dostawy do - sam nie wiem. tyle że my niefelcowany. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 03.03.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Wczoraj NTB 70-040 po 95 zł z przetrzymaniem 2 mies. i dostawą. Mają rewelacyjną 80-tkę z parametrem cieplnym 034 !!! ale nie tną na płyty tylko do wyrobów warstwowych Ponawiam prośbę do Was o namiary na solidną/fachową ekipę do fundamentów, ścian i stropu. Termin kwiecień/maj, miejsce Łańcut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 03.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 witaj grupo! co się stało ? przez 12 godzin nikogo tu nie było? ostatnio wszyscy tacy aktywni a tu grozi spadkiem na następną stronę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 03.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 witaj grupo! co się stało ? przez 12 godzin nikogo tu nie było? ostatnio wszyscy tacy aktywni a tu grozi spadkiem na następną stronę pozdrawiam psi temat tak aktywizował... Pół kotłowni wykafelkowane - jak na pierwszy raz to chyba wychodzi nieźle. Robota czasochłonna ale satysfakcji kupa. Decyzja podjęta: płytki w łazienkach położę samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 03.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ... i drzwi wejściowe zamontowane a przy tym piękna pogoda. Po prostu fajny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 03.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 no to gratuluję nowego fachu sam się zastanawiam czy się nie naumieć kładzenia płytek...zwłaszcza , że będzie tego ponad 100m2 . na razie mam zamiar od przyszłego tygodnia zabrać się za robotę konkretnie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 03.03.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 no to gratuluję nowego fachu sam się zastanawiam czy się nie naumieć kładzenia płytek...zwłaszcza , że będzie tego ponad 100m2 . na razie mam zamiar od przyszłego tygodnia zabrać się za robotę konkretnie pozdro kryzys ojcem nowego fachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.03.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Grzesiu, co to za projekt? Jeśli kiedykolwiek zbuduję drugi dom, będzie właśnie taki Prześliczne są te zakamarkowe tarasy i w ogóle cała bryła domu, nie wspominając już o super urokliwej działce. Gdzie jest tak pięknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 03.03.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Grzesiu, co to za projekt? Jeśli kiedykolwiek zbuduję drugi dom, będzie właśnie taki Prześliczne są te zakamarkowe tarasy i w ogóle cała bryła domu, nie wspominając już o super urokliwej działce. Gdzie jest tak pięknie? Dzięki za miłe słowa nie dość że fajny dzień to i jeszcze dobre słowo na koniec Projekt jest z kolekcji muratora: C149 - "Dom w zaciszu". Wybrany ze względu na układ wnętrz ale z zewnątrz też się nam podoba. Dom stoi oczywiście w naszym pięknym podkarpaciu mniej więcej pomiędzy Leżajskiem i Przeworskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.03.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dzięki za miłe słowa nie dość że fajny dzień to i jeszcze dobre słowo na koniec O, dzięki za błyskawiczną odpowiedź. Dam sobie projekt do ulubionych, a nuż się kiedyś przyda? Co do końca, ja idę tylko spać (jakby to powiedzieć... do "Leżajska" znaczy ) i jeszcze nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.03.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 nad rzeczką, opodal krzaczka siedziała kaczka dziwaczka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts