listek 12.03.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 najtaniej było jak kupowałem w alfa elektro na reja i elektro-pomiarze na boja od strony przemysłowej. pozdro Dzieki za namiar. Najtaniej znalazłem własnie w elektrosystemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 12.03.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witam Grupe!! pytanie : gdzie najlepiej(tzn.szybko sprawnie i tanio) kupic drewno na wiezbe dachowa? pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 12.03.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witam Grupe!! pytanie : gdzie najlepiej(tzn.szybko sprawnie i tanio) kupic drewno na wiezbe dachowa? pozdrawiam... A jaki rejon Podkarpacia cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek.rzeszow1808 12.03.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witam szukam dobrej ekipy do tynków (tradycyjny) może ktoś miał już taką sprawdzoną ekipę u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.03.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ludeckowie mili!! Czy ktoś ostatnio robił tynki zewnętrzne? Interesuje mnie cena m kw - robocizna od gołego muru do tynku. Znajomi będą robić i szukają wykonawcy, ale najpierw chcą znać cenę, żeby nie przegiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 12.03.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 witam a mi dzis panowe z energetyka chceli zalozyc licznik ale sie nie udalo bo wykonawca ktory wygral przetarg na przylacz zamontowal w skrzynce "Esa no name " i okazalo sie dzis ze nie dziala, szybko zakupilem odpowiednie czesci jutro robimy drugie podejscie pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 12.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 witamdafit gratulacje śliczna dziewczyna urośnie . Co do tynków zewnętrznych ja pytałem i umówiłem się z z gościem na koniec kwietnia po 30 -35 zł za metr kw robocizna wszystkiego. Tynki wewnętrzne dziś zacząłem kurcze mam nadzieje ze wielkich mrozów już nie będzie ,płace 12 mkw cementowo - wapienne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimber 20 12.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Do danbeat, Jesli interesuje Cie drewno na wiezba,zo okolic Dynowa,to napisz do mnie,dam Ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 12.03.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dafit, ja tez gratuluje ślicznej córeczki. Jak ma na imie? Z moich wiesci budowlanych. Wprowadzamy sie w sobote NIby sie ciesze a niby jakos tak dziwnie, od poltora roku zajmowalam sie budowa, nawet syn mowi na nasz przyszly dom 'budowa'. Trzeba sie teraz przestawic. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 13.03.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 A jaki rejon Podkarpacia cię interesuje? Przemysl-Jaroslaw pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 i znów nasypało sniegu ! WojtekB jak Twoje sciany ?Hunk - udanej przeprowadzki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 13.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 i znów nasypało sniegu ! emm...u mnie sloneczko swieci piekniutko....i sniegu nie ma ...dziwne , zapomniec chce o bialym puszku..marzylem ze w kwietniu bede kryl a tu jeszcze nawet pierwszej lopaty nie wbilem przez ta "cudowna"pore roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 snieg po wczorajszej popołudniowej śniezycy /w nocy tez chyba troszke dopruszyło/ teraz topnieje w promieniach słonecznych ale Andrzej Zalewski z ekoradia twierdzi, ze w przyszłym tygodniu zima znów pokaze pazur - sypnie sniegiem i troszke przymrozi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 13.03.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dafit, ja tez gratuluje ślicznej córeczki. Jak ma na imie? Pozdrawiam. witam Oliwia Izabela a mnie rozebrała choroba i na kilka dni zanim sie wykuruje przenioslem sie dorodzicow zeby młodej nie zarazić czymś, dzis maja przyjechac poprawic elektryke i mam nadzieje ze wkoncu bedzie wszystko ok no i naprawione nareszcie mam wlasny prad, po ponad roku zalatwiania udalo sie, p;ozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elka83 13.03.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witam wszystkich potrzebujemy namiarów na bloczki fundamentowe i na stal za jakąś fajną cenę. czekam na sygnały. Będziemy wdzięczni za namiary. pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 13.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witam wszystkich potrzebujemy namiarów na bloczki fundamentowe i na stal za jakąś fajną cenę. czekam na sygnały. Będziemy wdzięczni za namiary. pozdrawiam cieplutko. Witam Jeśli chodzi o stal to bardzo polecam firmę Promat z Rzeszowa, ostatnio kupowałem tam po 2000 zł z transportem. Pozdrawiam serdecznie Vickey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 13.03.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dafit śliczne imiona. Ja tez kupowałam stal w Promat na Wetlinskiej. fiu... kiedy to bylo.Do 22 czyscilismy fugi mam ich juz dosyc. Pewnie ich nie zaimpregnujemy. Moze na wakacjach sie uda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 14.03.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Witam A u nas już kanalizacja na działce, woda na działce, prąd się robi , teraz zabieramy się za rozprowadzanie tego wszystkiego w fundamentach. Może macie namiar na jakąś firmę, która zajmuje się takimi sprawami - chodzi nam głównie o kanalizację . Sezon się zaczyna, a dla nas zapowiada się wyjątkowo gorąco - chcemy w tym roku zrobić przynajmniej stan surowy zamknięty, zobaczymy czy się uda, a na wakacjach czeka nas jeszcze jedno ważne wydarzenie . Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie Vickey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 14.03.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Witajcie Na razie mamy działkę , mapkę do celów projektowych i powoli zaczynamy się rozpędzać ... Ogladamy te tysiące projektów w sieci i nie powiem - mętlik w głowie niezły. Za to forum to kopalnia wiedzy budowlanej - tylko czytać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.03.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 witaj wojan mała podpowiedz co do projektu szukaj taki, który bedzie miał kuchnie od wschodu / aby np. poźniej nie zadawc pytań typu "czy kuchnia moze byc od południa" / jak niektóre Panie z tego forum, które juz kupiły projekt a poźniej konstatuja ze projekt niby dobry tylko strony świata wypadałoby przestawic ... albo droge zamiast od południa przeniść na połnoc, itp. p.s. jestes rodzaj meski czy zeński - bo nie wiem jak sie zwracac ... ?... a na wakacjach czeka nas jeszcze jedno ważne wydarzenie . Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie Vickey domyslam sie ze chodzi o poród ...? z jakiego znaku zodiaku będzie przyszła latorośl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts