Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witam

a mi dzis panowe z energetyka chceli zalozyc licznik ale sie nie udalo bo wykonawca ktory wygral przetarg na przylacz zamontowal w skrzynce "Esa no name " i okazalo sie dzis ze nie dziala, szybko zakupilem odpowiednie czesci jutro robimy drugie podejscie :D

pozdrawiam

DAFIT

witam

dafit gratulacje śliczna dziewczyna urośnie .

Co do tynków zewnętrznych ja pytałem i umówiłem się z z gościem na koniec kwietnia po 30 -35 zł za metr kw robocizna wszystkiego.

Tynki wewnętrzne dziś zacząłem kurcze mam nadzieje ze wielkich mrozów już nie będzie ,płace 12 mkw cementowo - wapienne. pozdrawiam

snieg po wczorajszej popołudniowej śniezycy /w nocy tez chyba troszke dopruszyło/ teraz topnieje w promieniach słonecznych

ale Andrzej Zalewski z ekoradia twierdzi, ze w przyszłym tygodniu zima znów pokaze pazur - sypnie sniegiem i troszke przymrozi ...

Dafit, ja tez gratuluje ślicznej córeczki. Jak ma na imie?

Pozdrawiam.

witam

Oliwia Izabela :)

a mnie rozebrała choroba i na kilka dni zanim sie wykuruje przenioslem sie dorodzicow zeby młodej nie zarazić czymś,

dzis maja przyjechac poprawic elektryke i mam nadzieje ze wkoncu bedzie wszystko ok

no i naprawione :) nareszcie mam wlasny prad, po ponad roku zalatwiania udalo sie,

p;ozdrawiam

DAFIT

Witam wszystkich potrzebujemy namiarów na bloczki fundamentowe i na stal za jakąś fajną cenę. czekam na sygnały. Będziemy wdzięczni za namiary. pozdrawiam cieplutko.

Witam

Jeśli chodzi o stal to bardzo polecam firmę Promat z Rzeszowa, ostatnio kupowałem tam po 2000 zł z transportem.

Pozdrawiam serdecznie :)

Vickey

Witam

A u nas już kanalizacja na działce, woda na działce, prąd się robi :), teraz zabieramy się za rozprowadzanie tego wszystkiego w fundamentach. Może macie namiar na jakąś firmę, która zajmuje się takimi sprawami - chodzi nam głównie o kanalizację :).

Sezon się zaczyna, a dla nas zapowiada się wyjątkowo gorąco - chcemy w tym roku zrobić przynajmniej stan surowy zamknięty, zobaczymy czy się uda, a na wakacjach czeka nas jeszcze jedno ważne wydarzenie :D .

Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie

Vickey :)

witaj wojan

mała podpowiedz co do projektu

szukaj taki, który bedzie miał kuchnie od wschodu / aby np. poźniej nie zadawc pytań typu "czy kuchnia moze byc od południa" / jak niektóre Panie z tego forum, które juz kupiły projekt a poźniej konstatuja ze projekt niby dobry tylko strony świata wypadałoby przestawic ... albo droge zamiast od południa przeniść na połnoc, itp.

p.s.

jestes rodzaj meski czy zeński - bo nie wiem jak sie zwracac ... ?

... a na wakacjach czeka nas jeszcze jedno ważne wydarzenie :D .

Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie

Vickey :)

domyslam sie ze chodzi o poród ...?

z jakiego znaku zodiaku będzie przyszła latorośl ?