DAFIT 25.03.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 witam poszukuje firmy ktora podlaczy mi kanalizacje i wode do budynku ?? oraz kogos kto mi rozprowadzi wode i kanalizacje w domu pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 25.03.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 a ile kolego Aylin zapłacisz za metr murów ??chodzi mi o robociznę za murowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 25.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam Grupę! Dość długo mnie nie było ale wróciłem, jestem i będę. Wszystkim nowym budującym gratuluję decyzji a starym budującym wytrwałości. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derbi 25.03.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wojan widziisz Twój dom ma już etykietkę "pokręcony"cha chaChodziło mi raczej o to wojan- gratuluję odwagi- ciekawy dom. i okazały. no i kosztowny w budowie. A zimą już nie mogę wytrzymać [/quote wszystkim nam o to chodziło po co się tłumaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 25.03.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Pedzelito - mieszkasz juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 25.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witajcie budujący Widzę, że czekających na prawdziwą wiosnę jest coraz więcej. My nie możemy wejść na działkę, bo nie dość, że jest mokro, to nawet śnieg nie zdążył stopnieć - KOSZMAR! A jeśli komuś marzą się brzózki to akurat mamy na zbyciu jakieś 200 sztuk Tylko, że trzeba je sobie przyjechać i wykopać (mają od 3- 7 lat). Bo w przyszłym tygodniu już nieodwołalnie je wycinamy - co za dużo to nie zdrowo. Jak je jesienią wycinaliśmy wydawało się, że takie spustoszenie zrobiliśmy, a tu jak przyszło co do czego to trzeba jeszcze raz tyle wyciąć (ale takie są skutki pozostawienia samosiejki brzozowej na 40 arach przylegających do lasu przez jakieś 10 lat). A w końcu kolektory muszą mieć dostęp do światła, a dach też nie powinien być zbyt zacieniony, bo się zazieleni A mam jeszcze prośbę, jakby ktoś miał namiar na dobra ekipę do układania dachówki ceramicznej to proszę o namiary. POzdrawiam wszystkich i życzę anielskiej cierpliwości dla tej kapryśnej pogody K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 25.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Muszę zacytować klasyka : " i cały misterny plan w p....u " Pokręconej Wiery nie będzie.Dlaczego ? Po szczegółowej analizie mapki działki okazało się,że w jej pobliżu biegnie gazociąg ,który ma piętnastometrową strefę buforową i w związku z tym 9,5 metrowy pas mojej działki praktycznie nie jest mój bo nic tam nie mogę wybudować Sprzedawca gruntu - czyli miasto - olał kupującego - czyli mnie i nic na ten temat nawet nie pisnął przy przetargu Na Wierę brakuje miejsca. Całe szczęście został mi jeszcze pas ziemi, na którym coś sensownego się zmieści Tak że zasuwam w net przeglądać projekty .... Tyle wiadomości na dziś Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.03.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 z rana było u mnie - 10 *C , siarczysty mróz czy widzieliście juz jakieś zwiastuny wiosny ?jakis kwitnacy złotokap, czy inne kwiatki ? Pedzelito, a gdzieś Ty był- jak Cie nie było ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 26.03.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Pedzelito - mieszkasz juz? Jeszcze nie - walka trwa. Obecnie malują dół i kończą układanie płytek w przedpokoju i wiatrołapie. Mam nadzieję w kwietniu się przeprowadzić ale co z tego wyjdzie to zobaczym. Pedzelito, a gdzieś Ty był- jak Cie nie było ... ? Forum przeglądałem ale na pisanie nie było czasu - wykończeniówka to ciężki fizycznie i kasowo okres w życiu inwestora. Zresztą komu ja to piszę. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.03.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 zgadza się - miałem kilkaset metrów do przeszpachlowania jenyyy jak to sie wlokło ... szpaki jednak nie odleciały ... siedza w stadku ale jakie zmarznięteee ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derbi 26.03.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Muszę zacytować klasyka : " i cały misterny plan w p....u " Pokręconej Wiery nie będzie.Dlaczego ? Po szczegółowej analizie mapki działki okazało się,że w jej pobliżu biegnie gazociąg ,który ma piętnastometrową strefę buforową i w związku z tym 9,5 metrowy pas mojej działki praktycznie nie jest mój bo nic tam nie mogę wybudować Sprzedawca gruntu - czyli miasto - olał kupującego - czyli mnie i nic na ten temat nawet nie pisnął przy przetargu Na Wierę brakuje miejsca. Całe szczęście został mi jeszcze pas ziemi, na którym coś sensownego się zmieści Tak że zasuwam w net przeglądać projekty .... Tyle wiadomości na dziś Pozdrawiam. Witaj Wojan a po co Ci jakaś Wiera ? Nie ma jakiejś Anki albo Dorotki? Ja mam dom w tamaryszkach chociaż tamaryszki mi się nie podobają a dom i owszem. Życzę udanego wyboru Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 26.03.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 moja córka to Tamaryszka (Tamarka) i jest bardzo ładną dziewczynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 26.03.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 a ile kolego Aylin zapłacisz za metr murów ??chodzi mi o robociznę za murowanie Koleżanko Nie mam wyceny za metr a za całość. W zależności od ekipy od 7 do 12 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 27.03.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam! Na naszej Grupie mało jest o sporcie, czasem przewijają się tematy żużlowe ale ja z innej beczki - po wczorajszym zwycięstwie Asseco Resovii nad AZS Częstochowa siatkarze Resovii awansowali do strefy medalowej Plus Ligi!!! To duży sukces dyscypliny zespołowej z Podkarpacia. Mam nadzieje że ta batalia zakończy się medalem. Rzeszowska siatkówka wraca na solony. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 27.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 rafalr82 napisał: a ile kolego Aylin zapłacisz za metr murów ??chodzi mi o robociznę za murowanie aj przepraszam przepraszam,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 27.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 a co do meczu to oglądałem oglądałem. już myślałem po pierwszych dwóch setach że będzie po meczu a tu proszę 3;2 no piękny winik. wciąż amy szanse na drugie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 27.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 a co do meczu to oglądałem oglądałem. już myślałem po pierwszych dwóch setach że będzie po meczu a tu proszę 3;2 no piękny winik. wciąż amy szanse na drugie miejsce A myślałem że żadnego odzewu nie będzie. rafalr82 witaj w "klubie"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.03.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Resovia - klub budowlany ... trzeba im kibicowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 27.03.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Rzeszowska siatkówka wraca na solony. Pozdrawiam, Pedzelito Resovia - klub budowlany ... trzba im kibicowac Tak, tak, Klub bardzo długo związany z rzeszowskim Resbudem stąd używana często nazwa - Malta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristal2 27.03.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Wysłany: Pią, 27 Marzec 2009 08:42 Temat postu: No i się udało!!! Przegrać dwa sety w fatalnym stylu i... podnieść się wygrywając mecz z drużyną nadzwyczaj zmobilizowaną - BEZCENNE. Czewa pokazała że jest z drużyną z charakterem i zwycięstwo z nimi w trzech meczach play-off zasługuje na uwagę. _________________ Buduję Niewielki M05aL - wykończeniówka Niewielki Pedzelito - dziennik budowy Komentarze do Niewielki Pedzelito - dziennik budowy No Pedzelito pięknie to napisałeś. Osobiście uważam, że dopiero teraz zaczną się schody. Oglądałem też wczorajszy mecz i jeśli Sovia będzie dalej tak nierówno grala to z ZAKS-ą bedzie bardzo ciężko. Ale optymistą jestem i licze na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts