Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

my tu o zlocie gadu gadu

a roboty ani śladu ... :-?

fajny rym :) dołączę do ulubionych

mnie z tym gadu gadu to mnie zawsze przypomina się historia znajomego, gdy kupował bilet na stacji PKP zaraz po wprowadzeniu komputerów ... czuł, że będzie problem i pół godziny wcześniej do kasy przyszedł, ... razem z kasjerem rozszyfrowywali program... nagle kasjer rozbrajająco mówi: "my tu gadu gadu a pociąg na stacji" :)

witam.

Właśnie rozpoczynam pracę na nowej działeczce i w związku z tym potrzebuje jakiegoś pomieszczenia na narzadzia, grilla, krzesła...

Czy może ktoś z szanownych forumowiczów ma na "zbyciu" za rozsądną cenę jakiś baraczek, małą szopę czy starą przyczepę kampingową....?????

Chętnie podejmę temat.

Pozdrawiam!!!

Nie wszyscy budują...

Zacząć nie mogę.

Ekipa została wyłoniona z castingu, nawet poszliśmy dalej i mamy już umówionego Pana Elewacje i Pana Podłogówkę.

Tylko, kurka, pozwolenia na budowę brak.

Poza tym stodoła stoi na miejscu mojego przyszłego domu i nie mam chętnych do jej rozebrania.

Wrrrrr a poza tym jest pięknie.

Pedzelito - w grudniu będę miała kogoś kto te nieszczęsne Świadectwa robi - na razie się kształci w tym zakresie

My jeździmy po składach budowlanych i próbujemy wybrać dlachodachówkę i z dnia na dzień jestem głupsza :)

Wycenę robilismy z Balex Metal, Plannja-Regent lub Royal, Ruuki i każdy chwali to czym handluje - a my w głowę zachodzimy kto tu ma racje :-? Z dnia na dzień głupsi jesteśmy :roll:

Może jakieś rady sugestie ukierunkowania ????

witam wszystkich.

troszkę mnie nie było ostatnio ale to przez brak neta.. we wtorek idę składać papiery o pozwolenie...jak dostanę to od razu startuje mocno..

a ktoś tam pisał o zlocie w warszawie forumowiczów, ja proponuje zrobić na Podkarpaciu jakiś zlot taki mały ,pogadać wymienić doświadczenia, wypić piwko :D i poznać się w realu

a kto byłby za????

taki malutki grill :-?

witam wszystkich.

troszkę mnie nie było ostatnio ale to przez brak neta.. we wtorek idę składać papiery o pozwolenie...jak dostanę to od razu startuje mocno..

a ktoś tam pisał o zlocie w warszawie forumowiczów, ja proponuje zrobić na Podkarpaciu jakiś zlot taki mały ,pogadać wymienić doświadczenia, wypić piwko :D i poznać się w realu

a kto byłby za????

taki malutki grill :-?