wojcikowie 20.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 witaj igaigi Widoki na działce macie wspaniałe - tylko pozazdrościć U nas robota ruszyła - baaaaaaaaaaaaaa nawet dziennik budowy załozyliśmy aby tylko czas był na jego uzupełnianie http://dommelodia.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.04.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Heeeej!!Pytałam Was o zlot muratorowy!Czy komuś chce się ruszyć do stolycy gdziesik w czerwcu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 21.04.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Niewykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 21.04.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Heeeej!! Pytałam Was o zlot muratorowy! Czy komuś chce się ruszyć do stolycy gdziesik w czerwcu?? do stolicy Podkarpacia ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.04.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Niestety mówię tu o zlocie ogólnopolskim. Czyli najprawdopodobniej Warszawa lub jej okilice. Ale nasz tutejszy... why not?? Organizacjo!! Wróć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.04.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 my tu o zlocie gadu gadu a roboty ani śladu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 22.04.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 my tu o zlocie gadu gadu a roboty ani śladu ... fajny rym dołączę do ulubionych mnie z tym gadu gadu to mnie zawsze przypomina się historia znajomego, gdy kupował bilet na stacji PKP zaraz po wprowadzeniu komputerów ... czuł, że będzie problem i pół godziny wcześniej do kasy przyszedł, ... razem z kasjerem rozszyfrowywali program... nagle kasjer rozbrajająco mówi: "my tu gadu gadu a pociąg na stacji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.04.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaly 22.04.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 witam.Właśnie rozpoczynam pracę na nowej działeczce i w związku z tym potrzebuje jakiegoś pomieszczenia na narzadzia, grilla, krzesła... Czy może ktoś z szanownych forumowiczów ma na "zbyciu" za rozsądną cenę jakiś baraczek, małą szopę czy starą przyczepę kampingową....????? Chętnie podejmę temat. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.04.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Jaki tu spokój, na na na Nic sie nie dzieje, na na na na Nikt sie nie bawi, na na na Wszyscy sie nudza, na na na na może Stauros grupe rozrusza http://makelele.wrzuta.pl/audio/9VrpeHc9xH4/stauros_-_jaki_tu_spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 23.04.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Może wszyscy zapracowani na budowie Szkoda bo lubiałam do kawki poczytać sobie nasze forum a teraz co cisza.......... a kawę pić muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 23.04.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Wszyscy budują. Macie może jakiś namiar na kogoś kto robi ŚWIADECTWA ENERGETYCZNE w Rzeszowie i okolicach? Niestety muszę je zrobić zanim złoże papiery o odbiór budynku. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 23.04.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Nie wszyscy budują...Zacząć nie mogę.Ekipa została wyłoniona z castingu, nawet poszliśmy dalej i mamy już umówionego Pana Elewacje i Pana Podłogówkę.Tylko, kurka, pozwolenia na budowę brak.Poza tym stodoła stoi na miejscu mojego przyszłego domu i nie mam chętnych do jej rozebrania.Wrrrrr a poza tym jest pięknie. Pedzelito - w grudniu będę miała kogoś kto te nieszczęsne Świadectwa robi - na razie się kształci w tym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 23.04.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Pedzelito - w grudniu będę miała kogoś kto te nieszczęsne Świadectwa robi - na razie się kształci w tym zakresie "Trochę" późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 23.04.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 My jeździmy po składach budowlanych i próbujemy wybrać dlachodachówkę i z dnia na dzień jestem głupsza Wycenę robilismy z Balex Metal, Plannja-Regent lub Royal, Ruuki i każdy chwali to czym handluje - a my w głowę zachodzimy kto tu ma racje Z dnia na dzień głupsi jesteśmy Może jakieś rady sugestie ukierunkowania ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 23.04.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Czy ktoś z kolegów/koleżanek ma na zbyciu 100 stępli ( wys. ok. 3 metry ). Potrzebuję w Łańcucie poczatek czerwca. Ewentualnie wchodzi w grę pożyczka na czerwiec, w lipcu w rewanżu moge pożyczyć lub odsprzedać 140 szt. swoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eadok 23.04.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Setki nie mam, ale z 80 pewnie leży jeszcze na placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 23.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Proszę o namiary na glazurnika Oczywiście solidnie i niedrogo Ile placicie za m2 ścianki z kartongipsu i sufitu podwieszanego.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 24.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 witam wszystkich. troszkę mnie nie było ostatnio ale to przez brak neta.. we wtorek idę składać papiery o pozwolenie...jak dostanę to od razu startuje mocno.. a ktoś tam pisał o zlocie w warszawie forumowiczów, ja proponuje zrobić na Podkarpaciu jakiś zlot taki mały ,pogadać wymienić doświadczenia, wypić piwko i poznać się w realu a kto byłby za???? taki malutki grill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 24.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 witam wszystkich. troszkę mnie nie było ostatnio ale to przez brak neta.. we wtorek idę składać papiery o pozwolenie...jak dostanę to od razu startuje mocno.. a ktoś tam pisał o zlocie w warszawie forumowiczów, ja proponuje zrobić na Podkarpaciu jakiś zlot taki mały ,pogadać wymienić doświadczenia, wypić piwko i poznać się w realu a kto byłby za???? taki malutki grill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts