forum_user 25.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 w RCMB nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 25.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 witam Grupę! no to masz jeszcze wczoraj śliczny biały domek znowu się zmienia, zaczyna być gliniasto szary- ekipa chowa w tych szarościach siatkę... w środku też się dzieje, mamy już zabudowane oba okna dachowe...straszne kominy wyszły z tych okien: ok. 50cm głębokości, dobrze że tylko 2 szt. takich mamy. co do składów z klinkierem: BOZ, RCMB, PCMB. w tym ostatnim najlepiej pytać bo może nie być widać a mają i jeszcze okazyjną cene zaproponują. nie wiedziałem że nie każdy skład czy market prowadzi sopro. a właśnie taki klej preferuje nasz pan glazurnik. w dobrej cenie jakby ktoś pytał jest w RCMB: 373 - 20pln, 450- 45pln. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 25.05.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 w RCMB nie ma ? Oj, niby jest. Ale gdy parę miesięcy temu szukałem klinkieru na kominy w innego niż czerwony i u nich akurat coś mieli - to się okazało że maja tylko na wystawie i nie ma możliwości zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.05.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 witam Grupę! no to masz jeszcze wczoraj śliczny biały domek znowu się zmienia, zaczyna być gliniasto szary- ekipa chowa w tych szarościach siatkę... w środku też się dzieje, mamy już zabudowane oba okna dachowe...straszne kominy wyszły z tych okien: ok. 50cm głębokości, dobrze że tylko 2 szt. takich mamy. co do składów z klinkierem: BOZ, RCMB, PCMB. w tym ostatnim najlepiej pytać bo może nie być widać a mają i jeszcze okazyjną cene zaproponują. nie wiedziałem że nie każdy skład czy market prowadzi sopro. a właśnie taki klej preferuje nasz pan glazurnik. w dobrej cenie jakby ktoś pytał jest w RCMB: 373 - 20pln, 450- 45pln. pozdrawiam! Sopro = DANEX Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.05.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ... maja tylko na wystawie i nie ma możliwości zamówić. schodzą na psy ... fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 26.05.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 W PCMB nie byłem (gdzie to jest ) a do RCMB sie wybieram. Szukałem w Danexie, Bozie. Są płytki, ale nie takie jakie kce. Chce z wiekszym okapem ale brąz mat, a są tylko z połyskiem. np. http://allegro.pl/item641633196_parapet_parapety_klinkier_plytki_najwyzsza_jakosc.html takie były u Ciebie Sebo (brązowe ryflowane, idealne, ale gdyby były w macie) http://allegro.pl/item621561949_plytki_ksztalki_na_parapet_parapety_z_klinkieru.html MOże gdzieś Wam się takie płytki w oczy Jak nic nie znajde to bedzie to brąz natura http://www.klinkierprzysucha.pl/?page[0]=parapety MOże gdzieś Wam się takie płytki w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 26.05.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Potrzebuje pilnie ziemi na budowę - każda ilość (ok 15 Manów) wie ktos coś może gdzie można dostać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 26.05.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nooooo... mi w sumie też przydałby się jakiś namiar na ziemię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 26.05.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no ja tez potrzebuje ziemi. Jesli ktos ma w okolicach Przeworska to prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr00 26.05.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 prosze o namiar do ludzi ktorzy chce odsprzedac steple bac pozyczyc bac miejsc gdzie moge kupic takowe dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 27.05.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam Grupę! A ja dzisiaj odebrałem postanowienie ze Starostwa o odebraniu mojego domu i niezwłocznie udałem się do gminy (Boguchwała) z wnioskiem o nadanie numeru. Ma to trwać 14 dni. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 27.05.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Najserdeczniejsze gratulacje Kiedy parapetówka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 27.05.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Najserdeczniejsze gratulacje Kiedy parapetówka ?? A dziękuję!!! A co do parapetówek to weekendami trwają non-stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 27.05.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam Grupę! A ja dzisiaj odebrałem postanowienie ze Starostwa o odebraniu mojego domu i niezwłocznie udałem się do gminy (Boguchwała) z wnioskiem o nadanie numeru. Ma to trwać 14 dni. Pozdrawiam, Pedzelito no i co Ty teraz bedziesz robił, jak skończyłeś budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 27.05.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 no i co Ty teraz bedziesz robił, jak skończyłeś budowe Taaa, skończyłem... Tam mam jeszcze roboty na następne dziesięciolecie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 27.05.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 prosze o namiar do ludzi ktorzy chce odsprzedac steple bac pozyczyc bac miejsc gdzie moge kupic takowe dziekuje np. http://rzeszowiak.pl/400883/sprzedam-steple-120-szt-cena-za-sztuke-3.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 27.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Strasznie rzadko tu zaglądam ale staram się wiele rzeczy na budowie zrobić sam.Nasz przygoda z budową powolutku zbliża się ku końcowi.Mimo wszystko myślę ,że najgorsze przed mani szybkie wybory i szybkie zakupy.Ale odkąd wstawiliśmy drzwi wejściowe na budowie zrobiło się już bardzo przytulnie. Dziś rozpocząłem zmagania z obróbkami blacharskimi bo po niedzieli ma zjawić się ekipa montująca rynny ale niestety wiatr skutecznie mi w tym przeszkadzał. pedzelito gratulacje nie muszę wspominać ze chciałbym być na Twoim miejscu. Gdyby ktoś potrzebował mam namiary na solidne firmy od elewacji i kartonogipsów również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 27.05.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 witam Grupę no a ja dziś osobiście nie robiłem nic na budowie,ekipa od elewacji i owszem. żona zdecydowała się na konkretny kolor elewacji pedzelito! ja nadanie nr domu w gminie trzebownisko załatwiłem w 10 min..., mimo ż dom jeszcze przed odbiorami... a PCMB jest w rzeszowie na reja...(skład opałowy) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 28.05.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 pedzelito gratulacje nie muszę wspominać ze chciałbym być na Twoim miejscu. Jeszcze chwilę i będziesz, zleci strasznie szybko choć nawet przy odbiorze trzeba się nałazić. pedzelito! ja nadanie nr domu w gminie trzebownisko załatwiłem w 10 min..., mimo ż dom jeszcze przed odbiorami W Boguchwale jest taki sekretariat z młodymi kobitkami gdzie z nimi to nawet o tej sprawie szkoda gadać - ksero odbioru domu, wniosek, opłata i wpis do dziennika podawczego. Zanim te papiery trafią do kompetentnej osoby to właśnie mija te dwa tygodnie a ona numer nadaje w 10 minut. Pamiętajcie aby podczas budowy domu składać w jednym miejscu wszystkie protokoły odbioru instalacji!!! Prąd, wod-kan, gaz, wentylacja-kominiarz! Ja tego nie zrobiłem i miałem sporo dodatkowego załatwiania kopii. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.05.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 ... żona zdecydowała się na konkretny kolor elewacji ... pedzelito! ja nadanie nr domu w gminie trzebownisko załatwiłem w 10 min..., mimo ż dom jeszcze przed odbiorami... u mnie podobnie - 5 min /kilka lat przed tzw odbiorem ... bo oczywiście nikt tego nie "odbiera" a wyłacznie sprawdza czy ilośc szt załączników sie zgadza i mogła by takie czynności wykonywac sprzataczka albo nawet tresowana małpa - podejrzewam, bo dobrze bpłacani urzędnicy PINB gubią i sa z tym kłopoty - jak mozna sie zorientowac po powyższym poscie .../ Pedzelito - gratulacje z finiszu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts