januszek 23.03.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 RSmajówka jak najbardziej podaj namiary na swoją budowę i już w maju masz inspekcję całą grupa podkarpacką.bardzo intrygujące są te "takie tam inne atrakcje"Czyżby też masz kąpiele błotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 23.03.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Januszek: takie tam inne atrakcje majówkowe Cię interesują? Podaję kilka możliwości:1) uroczyste wręczanie kota, imieniem ??? Januszkowi,2) taniec na stole w wykonaniu tatanki - ewentualnie te takie z Małżelem obiecane przez nią jeszcze na spotkanie w Polonii,3) uroczyste zaręczyny... z udziałem m. in. pierścionka,4) sprawdzanie drożności komina... od 5) proszę uzupełniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 23.03.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 RS: tośmy się minęli. Punkt 5) mamy uzupełniony. A poza tym, wysłałam Ci znowu maila. Ciekawa jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 23.03.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 No coś Ty. Nie będzie kotecków????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 23.03.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Ciao RS Pokazalibyscie ten projekt a nie tak chowacie dla siebie Januszek wyslij plan pomieszczenia i odesle ci kilka propozycji A tu slonko swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 23.03.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Aniko masz gotowe rozwiązanie na błoto musisz wywalić kilka ścianek działowych póżniej postawisz je na nowo (mogą być w tym samym miejscu) RS ma doświadczenie i służy pomocą jak chcesz mogę podesłać inspekcję wtedy na pewno przestawisz scianki. Filips w jakim formacie chcesz ten zarys a tu też swieci słoneczko niektóre dziewczynysię porozbierały upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 23.03.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Januszek Ja nie chcę takiego rozwiązania na błoto. Tam ma być tylko ziemia i trawniczek Żadnych kamieni. To lepiej wykorzystam to błoto jako panaceum na wsio i dla wszystkich. Prędzej zniknie A poza tym, myślisz, że ja sama nie jestem gorsza od Twojej inspekcji? Chłopie! I zobacz: filips wykona Ci projekcik, a nie jakiś tam odręczny rysuneczek, utworzony w trakcie czytania postu. No i koszty - prawie żadne A tak w ogóle, filips, to co Ty tu robisz o tej porze? I jak dojedziesz na majówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 23.03.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 aniko aleś mnie obrzucała błotem pewnie tym z działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 23.03.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 No nie!! protestuję! Ja? Ciebie? Błotem? W którym momencie? i dlaczego mnie tam nie było???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 23.03.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Halo witajcie wszyscy z podkarpacia jak milo ze istnieje takie forum ze sobie mozna poczytac i porozmawiac z ludzmi o tym i o tamtym. Bardzo ale to bardzo podoba mi sie wasz styl, Januszek zadziwia mnie kazdym postem Anika, Janon, Filips i wszyscy sa wspaniali, pytan mam co nie miara poniewaz buduje na odleglosc jak filips, lecz pytania zadam pozniej bo teraz musze cos ugotowac dla zoneczki ktora zaraz przyjdzie z pracy. A ta majoweczka to wspanialy pomysl Anika pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filips 23.03.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Ciao Witaj Gregor i wszyscy inni, sloneczko juz zaszlo i jest ciemno ale jest przyjemnie, na majowke sie na pewno nie zalapie bo ja niestety jestem za daleko ale jezeli uda sie zalatwic wszystkie dokumenty (i nie jest to latwe, brakuje mi konkretnych ludzi - np.architekt) to w Lipcu jak zaczniemy budowe zapraszam wszystkich do Rudnej albo do Swilczy (zalezy gdzie znajdziemy beczke z piwem) Januszek jest mi obojetne w jakim formacie (dotyczy rowniez kominka) moze byc tez fax (nr +39062757463) - odbierze moje kochanie (jezeli nie bedzie zajeta ) Dobranoc wszystkim - ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.03.2004 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Januszek! Imprezy nie było, więc nie masz czego żałować! Wiesz, tyle świeczek nie wlazłoby na torta!Ale kto powiedział, że musi być z okazji?? Podobno tylko alkoholicy szukają okazji. Anika! Przyjmuję i bez bukietów... dzięki wielkie. Projekty od Tampiko dostałam, ale obawiam się, że nie zastosuję niestety Przyznajcie się, ci, którzy już to macie za sobą: jakie macie grzejniki? I drzwi wejściowe mnie jeszcze interesują. paaa, dobrej nocki wszystkim Jeszcze jakby mi ktoś wyłożył jasno, prosto i wyraźnie jak się to robi, to może w końcu bym se ten mój zaoknowany dom wkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 23.03.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Witam wszystkich. Chwilkę nie pisałam, ale już nadrabiam. Za kilka dni odbieram upragniony dokument – POZWOLENIE NA BUDOWĘ Cieszę się bardzo. Przed Świętami geodeta wytyczy domek a zaraz po Świętach – fundamenty i dalej „niech się mury pną do góry” Filips domki na mapce wyglądają przepięknie, od razu wiadomo gdzie kogo szukać. Tylko RS gdzieś się zgubił i jak trafimy na majówkę? Baru spóźnione ale szczere życzenia z okazji urodzin. http://i.wp.pl/a/i/kartki2/wariant1/kartka375.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka26 23.03.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Cześć zmiano nocna i dzienna, Pomału nadążam czytanie forum, a to znaczy, że wszyscy są zapracowani , sorki zaciorani. Ale wiosna swoje robi, mysli sie o majówce, co? Ja tez cioram ) Czekam na uprawomocnienie i zaczynam ) A w związku z tym potrzebuje namiar na pożądnych fachowców od przyłącza wody. Ale jestem prozaiczna, jak trwoga to na forum na dodatek pewnie bede robic to jeszcze wiele razy Wiosenne, cieplutkie pozdrówka dla wszystkich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 23.03.2004 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Witajcie rodacy, ślę pozdrowienia ja czyli korespondent terenowy i mój łaptop z Bielska B. Anika nie martw się jeszcze Ci się trawka na podwórku zazieleni Baru w sprawie wklejania popełniłem jakiś czas temu / parę stron do tyłu / instrukcje wklejania krok po kroku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 23.03.2004 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Janon łopaty w dłoń (acha musisz sobie kupić na prawą rękę) ahaaaaa... ma być na prawą rękę i lewą nogę a czy przedsiębierna zasięrzutna się do czegoś przyda czy lepsza by była typu ziemia powietrze słyszałem, że piłka też jest dobra do kopania aaaaa pokopane to wszystko , promocja goni promocję ma być obniżka w Tesco na łopaty to se cztery do śniegu kupię , a co jak szaleć to szaleć RS majówka to by było to, najwyższa pora aby jakąś karkóweczkę zgrilowac co tam u kotecka, może coś poradzić bo w temacie łopat dałem z siebie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 24.03.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Bardzo cieplutkie Dzień Dobry Gregor 456 witaj w Grupie. Ładna ta Twoja maksyma. A jaka prawdziwa I na dodatek gotuje dla żoneczki... No nie! Baru: tu nic Ci nie pomogę. Drzwi wejściowe na razie firmy ZróbToSam. Anetko: gratulacje. Zaczyna się coś dziać, prawda? Tatanka: nie chcesz Pana Kroka do wody? Dlaczego. Qrcze, bo ja już się z nim ugadałam. Z kanalizacji jestem baaardzo zadowolona, u znajomych dookoła robił wodę - też są zadowoleni Janon: myślisz, że się zazieleni? Wszędzie się zieleni, tylko nie przed moim domem. Tam to prędzej rzęsa wodna się zazieleni Słuchajcie: miejsce na majówkę już mamy. Rzucać terminy... Miłego dnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 24.03.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Witajcie w piękny, słoneczny dzień Zaczyna się dziać. Jutro na działce postawią mi garaż metalowy, który mam być zapleczem pod budowę. Anika, czy ja również mogę dostać namiar na Pana Kroka, mam do przesunięcie ok 70 m wodociągu, przepięcia i wykonanie przyłącza. Jeszcze nie zdecydowałam kto to będzie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 24.03.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Aneta: Pan Krok - tel. 8714815. Ja widzę, że Ty już pierwszy budynek budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 24.03.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Anika dziękuję zadzwonię do niego. W najbliższych dniach powstanie drugi - WC A jako trzeci będzie ten właściwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts