danbeat 05.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Danbeat - domek rzeczywiscie ma fajny plan - daj wielkosci pomieszczen. Cos nie moge uwierzyc ze to tylko 140 mkw. prosze bardzo : http://www.galeriadomow.pl/projekt,upb228-dom-przy-hiacyntowej,169.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata353 05.06.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 fajny ten projekt,domek powinien być dobrze ustawny, gratuluję "będzie pan zadowolony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 05.06.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 witam Grupę! no to kolejne postępy... kuchnia ściany kafelkowanie skończone, dziś trawa posiana, mam nadzieję że wzejdzie... pedzelito! prawie wszystko jest lekko poniżej kosztorysu u nas; czasem się zastanawiam czy aby nie przeszacowałem kosztorysu. staramy się używać lepszch materiałów i solidnych wykonawców, tak jakoś wychodzi. pozdrawiam i życzę pracowitej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 07.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 fajny ten projekt,domek powinien być dobrze ustawny, gratuluję "będzie pan zadowolony" Ale do dachu weź dobrych fachowców i przygotuj się na głęboki drenaż kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 08.06.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Danbeat - Super projekt. Jak zaczęłam ogladac to maz zapytał 'czy chce juz budowac nowy dom?" A w naszym mieszkamy 3 miesiace. Ale popieram - dach to cenowo chyba bedzie wieksza połowa stanu surowego. A u mnie trawka sie zieleni - fajny widok z rana w ten słoneczny dzień. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 08.06.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ale do dachu weź dobrych fachowców i przygotuj się na głęboki drenaż kieszeni taaa...50,00zl-m2 od calosci z orynnowaniem i wykonaniem podbitki...czy duzo - ocencie sami (ja - place i placze)... btw..-ekipa jest solidna,nie najwspanialsza ale fuszerek nie robia...narzekaja na wszystko jednak bo nie kupilem blachy przez nich i biedactwa nie dostali odsypu z hurtowni wiec teraz padaja codziennie teksty:"gospodarzu..patrz jakie krzywe laty,jaka ta blacha jakas taka slaba,a ta wiezba to taka popekana,a to orynnowanie to sie gnie"...hihi -blacha - "szwed" oryginalna a nie przemetkowana...rynny Lindab...a tu Panie "slabizna"...istna niespodzianka coz...tu sie przeplaci ,tam sie zaoszczedzi...czas pokaze acha ...zaczynam lubic kryzys...jakos wszyscy dostawco-producento-wykonawcy sa "elastyczniejsi" hunk1 - dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.06.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ...-blacha - "szwed" oryginalna a nie przemetkowana... to faktycznie sukces ! sporo ludzi ma na dachach przemetkowaną chińszczyzne, myśląc ze ma blachy szwedzkie czy japońskie ... w firmach handlujących blachą podmiana metek to "normalny" preceder cieszą mnie wyniki wyborów, egzotyka poza burtą - spadochroniarze typu piekny Maryan czy przechrzta Janowski out /mimo, ze to "jedynki" na listach/ wygrali wreszcie normalni - Elżbieta Łukaciejewska /Jasło/ i Tomasz Poręba/Grybów/ gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 08.06.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 witam w ten słoneczny poranek Grupę! właśnie piję kawkę i wybieram sie na budowę...u nas trawa się jeszcze nie zieleni- końcem zeszłego tygodnia siana. ciekawe czy wzejdzie, wszak junior pomagał danbeat! projekt zacny, konstrukcyjnie skomplikowany jakby moi betoniarze mieli go realizować to byłyby szanse na pałac kultury, albo i kino... lub cokolwiek innego. dach skomplikowany ale z kolei moi cieśle to byli fachowcy z krwi i kości. a kryzys...w sumie to i ja zauważam lekkie odchylenie w kierunku: "frontem do klienta"- coś drgnęło na lepsze. brzoza! widzisz? nie ma co tracić wiary w społeczeństwo: podkarpacie pokazało, że nie można nas wiecznie traktować jak bandę matołów co zagłosuje na każdego kolesia z teczki- mamy swoje zdanie i swoich ludzi. no to miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.06.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 sorry - przekręciłem nazwisko Łukacijewskiej /dlatego ze skopiowałem z innej strony/ Bogus - na szczęscie czarny scenariusz tym razem sie nie spełnił ... ale upał od rana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 09.06.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ale do dachu weź dobrych fachowców i przygotuj się na głęboki drenaż kieszeni taaa...50,00zl-m2 od calosci z orynnowaniem i wykonaniem podbitki...czy duzo - ocencie sami (ja - place i placze)... btw..-ekipa jest solidna,nie najwspanialsza ale fuszerek nie robia...narzekaja na wszystko jednak bo nie kupilem blachy przez nich i biedactwa nie dostali odsypu z hurtowni wiec teraz padaja codziennie teksty:"gospodarzu..patrz jakie krzywe laty,jaka ta blacha jakas taka slaba,a ta wiezba to taka popekana,a to orynnowanie to sie gnie"...hihi -blacha - "szwed" oryginalna a nie przemetkowana...rynny Lindab...a tu Panie "slabizna"...istna niespodzianka coz...tu sie przeplaci ,tam sie zaoszczedzi...czas pokaze acha ...zaczynam lubic kryzys...jakos wszyscy dostawco-producento-wykonawcy sa "elastyczniejsi" hunk1 - dziekuje Nie chodziło mi o robociznę, u mnie podobnie wychodzi z tym że robią jeszcze całą więźbę za 52zł/m. Cenę napędzi koszt wykończeń tak skaplikowanego dachu ( same gąsiory nieźle trzepną po kieszeni ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimber 20 09.06.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam. Mam pytanie do formulowiczow. Gdzie mozna tanio kupic podbidke dachowa , drwewniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 09.06.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 witam! no dziś to mi chyba Niebiosa podleją trawkę bimber 20! najtaniej to jak poszukasz jakiegoś małego stolarza - fascynata na wsi, im dalej od miasta tym lepiej= taniej. wielkie składy mają raczej drożej choć nie jest to regułą. a najtaniej jak masz swoje drzewo: ściąć, przetrzeć , przerobić...- ja tak zrobiłem "odlesiając " działkę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 09.06.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam. Mam pytanie do formulowiczow. Gdzie mozna tanio kupic podbidke dachowa , drwewniana. Poszukaj w Kraczkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 10.06.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Krótkie pytanko... gdzie mają w Rzeszowie/okolicach dobre ceny na okna dachowe ( Fakro/Velux ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 10.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 witam!Lgrzechu! w tamtym roku jak się rozglądałem to najtaniej było razem z kompl. pokryciem dachowym.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 10.06.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Krótkie pytanko... gdzie mają w Rzeszowie/okolicach dobre ceny na okna dachowe ( Fakro/Velux ) ? witam ja w Ferrbudzie dostałem 25% rabatu od ceny katalogowej, ale kupowalem je razem z blachodachówka, na fakto max rabat to wlasnie 25% pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 10.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dzięki przynajmniej będę miał punkt odniesienia jakie dają upusty na okna. Czy ktoś z szacownych kolegów/koleżanek ma u siebie dachówki Meyer-Holsen. Przymierzam się ale nie wiem co wybrać Tandem czy droższe bardziej wpadające w moje oczy Piano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 10.06.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Krótkie pytanko... gdzie mają w Rzeszowie/okolicach dobre ceny na okna dachowe ( Fakro/Velux ) ? a patrzyles na ROOFLITE ? .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 10.06.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Krótkie pytanko... gdzie mają w Rzeszowie/okolicach dobre ceny na okna dachowe ( Fakro/Velux ) ? a patrzyles na ROOFLITE ? .. a cóż to zacz aby jest to "rooflite" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.06.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Krótkie pytanko... gdzie mają w Rzeszowie/okolicach dobre ceny na okna dachowe ( Fakro/Velux ) ? a patrzyles na ROOFLITE ? .. a cóż to zacz aby jest to "rooflite" http://www.google.pl/search?hl=pl&q=rooflite&lr=&aq=f&oq= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts