katarzynap3 04.09.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 już żałuję, że mnie tam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 04.09.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 A tak z innego tematu, jaki kocioł gazowy polecacie? Chodzi mi o funkcje dwu czy jedno- funkcyjny? Musze przyznać, że w końcu zgłupiałam i nie wiem co będzie lepsze dla naszej chałupki: 130 m2, legalett i woda użytkowa podłączone do kotła. W dwóch wymiennikach lagalettu mieści się ok. 6 litrów wody, więc, czy jest sens zakładać kocioł dwufunkcyjny? (znalazłam promocję na Vaillanta turbo tec pro 20kw 3380, a jednofunkcyjny też turbo tec za 3400). Myśleliśmy też o zasobniku ok 300l z dwiema wężownicami (tak w przyszłości pod solary) bo 5 osób w domu w tym cztery babeczki A ostatni etap wykończeniówki tak nas pociągnął po kieszeni, że odczuwamy strasznie mocne ssanie w kierunku czarnej dziury więc zależy nam na sensownym rozwiązaniu.... jakby ktoś miał praktyczne uwagi będę wdzięczna - przy okazji obdzwonię instalatorów może też ktoś cos mądrego wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 04.09.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ja swojego z czystym sumieniem nie polecę. Ja mojego też nie polecę. Czyżby nie bylo u nas dobrych hydraulików?Jakie problemy mieliście ze swoimi fachowcami skoro nie chcecie ich polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 04.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ja mogę polecić mojego, ale on pracuje w firmie, która nam wykańcza domek, więc nie wiem, czy to Ci odpowiada? Więc namiar może być na szefa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 04.09.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Zawsze można zadzwonić i porozmawiać wiec prosze o jakiś kontakt.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 06.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 witam wszystkich forumowiczów w piękny niedzielny poranek. mam parę pytań zaczynam poszukiwać okna byłem na targach na podpromiu znalazłem firmę STOLLAR zrobili mi wycenę okien na dom i mnie zainteresowała, wie ktoś z was coś na temat tej firmy drugie pytanko to gdzie znajdę bramy garażowe w dobrych cenach ?? no i trzy poszukuje foli pod blacho dachówkę jaką kupić czym się kierować kto już miał z foliami do czynienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 06.09.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witam Grupę.Gdzie w Rzeszowie można ładnie wyczyścić tapicerkę samochodową ? Kilka firm znalazłem, ale nie wiem, którą wybrać? http://www.edensc.com/ampo/index.htmlhttp://www.konserwacja.neostrada.pl/konserwacja_kontakt.htmlhttp://www.alladyn.rzeszow.pl/kontakt.htmlhttp://www.autoblysk.yoyo.pl/kontakt.htmlhttp://czyszczenietapicerki.ugu.pl/kontakt.html Powiedzmy, że najważniejsza jest jakość usługi.Dziekuje za namiary.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 06.09.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 autobłysk - jeszcze nigdy się na nich nie zawiedliśmy.Czyszczą szybko - i co najważniejsze dokladnie.Nie ma sie do czego przyczepić.Polecam z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 06.09.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 witam Grupę! no i jak byliście na targach? my byliśmy - tak raczej z przyzwyczajenia niż z potrzeby czy przekonania. w sumie nic ciekawego nie widzieliśmy. a wczoraj jedliśmy ziemniaki z ogniska takie z masełkiem i solą no i woda ognista do tego. a i pochwalić się chciałem że mamy już zrobiony parkiet, teraz tylko czekać aż będzie ułożony...- tak tak parkiet robiliśmy z powierzonego materiału, znaczy drzewo mieliśmy swoje. pozdrawiam i życzę pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 07.09.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 zaczynam poszukiwać okna byłem na targach na podpromiu znalazłem firmę STOLLAR zrobili mi wycenę okien na dom i mnie zainteresowała, wie ktoś z was coś na temat tej firmy drugie pytanko to gdzie znajdę bramy garażowe w dobrych cenach ?? Ja też trafiłem na ta firmę na targach na wiosne i też cenowo nie znalazłem lepszej oferty. Znalazłem jednak jakieś informacje o upadłości i sprzedaży firmy z tego co pamiętam no i jakoś im nie zaufałem. Mam pytanie odnośnie cen zabudowy poddasza płytami g-k. Ścianki na poddaszu mam murowane, są już wytynkowane teraz myślę o dociepleniu dachu i właśnie g-k. Narazie ceny jakie spotkałem to ok 100zł/m^2 z materiałem (wełna 20cm, stelaże, płyty, folia, szpachlowanie, płyty zagruntowane do malowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 07.09.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Aylin - jaki masz projekt domu? Wyglada super - czy to jest Sułtan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 07.09.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 autobłysk - jeszcze nigdy się na nich nie zawiedliśmy. Czyszczą szybko - i co najważniejsze dokladnie. Nie ma sie do czego przyczepić. Polecam z czystym sumieniem dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 08.09.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja swojego z czystym sumieniem nie polecę. Ja mojego też nie polecę. Czyżby nie bylo u nas dobrych hydraulików?Jakie problemy mieliście ze swoimi fachowcami skoro nie chcecie ich polecic. Jeżeli jeszcze szukasz hydraulika, to mogę polecić solidnego wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 10.09.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dzięki serdecznie. Już nie szukam - resztę jaka została zrobi mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 11.09.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Zrobili nam dzisiaj drugą wylewkę. Na razie na poddaszu, w poniedziałek będzie na parterze. Trzęsę się, żeby nic nie popękało, bo jak dotąd wyglądają ślicznie. Fachowcy głaskali je z uczuciem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Animals Wife 12.09.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Bardzo prosze o namiary na architekta, niezbyt drogiego i dobrego najlepiej. Pani, ktora dzis mi dala oferte za prosta nieruchomosc komercyjna: sciany i plaski dach chce 40 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.09.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 A może tu znajdziesz gotowca, ewentualnie do przeróbek? http://www.projektygotowe.pl/ Byłoby duuuużo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Animals Wife 13.09.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ciekawa strona, bardzo dziekuje, jednak projekt gotowy nie wchodzi w gre, mam budynek do rozbudowy i nadbudowy, wiec tylko projekt indywidualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Polacy mistrzami Europy w siatkówce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 No w końcu sie chłopakom udało. PS. Sitakówka i ręczna powinny byc narodowymi sportami a nie szmacianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts