Justin 07.11.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witam Grupę Mam do Was wielką prośbe, potrzebuję kogoś do wymurowania kominów od stropu w górę, gdyż nasza ekipa oczywiście stwierdziła że nie ma czasu i dlatego musimy znaleźć kogoś nowego, będziemy wdzięczni za każdy namiar Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 07.11.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witam Grupę Mam do Was wielką prośbe, potrzebuję kogoś do wymurowania kominów od stropu w górę, gdyż nasza ekipa oczywiście stwierdziła że nie ma czasu i dlatego musimy znaleźć kogoś nowego, będziemy wdzięczni za każdy namiar Pozdrawiam Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 08.11.2009 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 witam Grupę! DAFIT! jeżeli to tynk cementowo wapienny to na równość, kąty proste we wszystkich płaszczyznach szczególnie w pomieszczeniach gdzie będą kładzione płytki, jakość filcowania i porządek po robocie. mfffx! głowa do góry! będzie jeszcze pogoda. hunk1! GRATULACJE! a u nas wykończeniówki ciąg dalszy; mało widać postępu, długo schodzi i wiele kosztuje ale koniec już widać! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 08.11.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam Grupę Mam do Was wielką prośbe, potrzebuję kogoś do wymurowania kominów od stropu w górę, gdyż nasza ekipa oczywiście stwierdziła że nie ma czasu i dlatego musimy znaleźć kogoś nowego, będziemy wdzięczni za każdy namiar Pozdrawiam Poszło na priv. Niestety nic nie doszło, czy mógłbyś wysłać jeszcze raz Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 08.11.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Poszło jeszcze raz,teraz powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.11.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ... wykończeniówki ciąg dalszy; mało widać postępu, długo schodzi i wiele kosztuje ... wszelkie kosztorysy "padają" na wykończeniówce dochodzi cała masa pierdułek, które trudno przewidziec dochodzi chęć zastosowania materiałów droższych niz opiewa kosztorys czasem jest to przymus czasowy /nie ma czasu czekac na tańszy materiał czy tańsza ekipe/ dochodzi tez cos czego kosztorys nie przewiduje czyli haracz za swiadectwo energetyczne, haracz za inwentaryzację, haracz dla KB za przybicie pieczatki, haracz dla kominiarza za j.w., haracz dla elektryka za pomiary i przybicie pieczatki, haracz za świstki którymi tyłek mozna sobie podetrzeć dlatego, ze liczy sie je na sztuki i o ile ilość szt sie zgadza, mamy tzw "odbiór" i mozna sie wprowadzac ... a pogoda deszczowa skłania do przemysleń ... i tak mi przyszło do głowy, ze nie ma to jak byc niedźwiedziem ... sztrzeli sie taki w gawrze na legowisku i przespi całą zime nic go nie obchodza rachunki za prąd, ogrzewanie, nic nie płaci za jedzenie i ubranie obudzi sie na wiosne kiedy juz jest ciepło i żarcia darmowego wokół wbrud ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 09.11.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Poszło jeszcze raz,teraz powinno być ok. Dzięki za namiary teraz doszło Mam jeszcze jedno pytanie, musimy kupić folię na dach pod dachówkę i mamy mały problem gdyż wybór jest naprawdę duży - jakie Wy dawaliście na swoje dachy Pozdrawiam Justin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 09.11.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 a i jeszcze jedno powiekszy nam sie rodzinka. Hurrraa.gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 10.11.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 10.11.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.11.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 chłopczyk czy dzieczynka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pracuś 10.11.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam Witam wszystkich z miasta gdzie niedżwiedzie chodzą po ulicach a jelenie pukają do okien /Rzeszów/- I NIE CHCĘ TEGO ZMIENIAĆ Może z szanownych forumowiczów ktoś ma namiary na dobrą ekipę /niedrogą/ która wykonuje ogrodzenia z siatki /z materiałów własnych bąź powierzonych/ zależy mi na tym żeby robili to krótko i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 10.11.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam Witam wszystkich z miasta gdzie niedżwiedzie chodzą po ulicach a jelenie pukają do okien /Rzeszów/- I NIE CHCĘ TEGO ZMIENIAĆ Może z szanownych forumowiczów ktoś ma namiary na dobrą ekipę /niedrogą/ która wykonuje ogrodzenia z siatki /z materiałów własnych bąź powierzonych/ zależy mi na tym żeby robili to krótko i solidnie. Robili u sąsiadki, z tego co szukała, najtaniej powiedzieli. 888-125-175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 11.11.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 BrzozaJeszcze nie wiem. Bede wiedziała za 2 tygodnie. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 12.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a i jeszcze jedno powiekszy nam sie rodzinka. Hurrraa. Pozdrawiam gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 12.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 i pogoda zatrzymała roboty dekarskie na dachu mury mokną a blachy niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristal2 13.11.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Pogoda tej jesieni jest bardzo a to bardzo brzydka. U mnie całkowicie obsunął sie termin wyrównania ziemi, ktora została jeszcze nawieziona na działkę wiosną - a jest tego ponad 50 samochodow. Była koparka w ubiegłym tygodniu, zaczęła pracować i zrezygnowaliśmy z tego tak ta ziemia jest teraz namoknięta. Może jak przymarznie to cos się da zrobić. Chciałem zobić jeszcze tej jesieni studnię kopaną - fachowieć zamówiony, kręgi kupione i co ...... i nic i ta robota też przesunieta na nieokresloną przyszłość. Normalnie jestem zły na to wszystko. Ale dziś dzionek zaczął sie ładnym słońcem. Zobaczymy na jak długo zagości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 13.11.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a ja wkoncu nie jestem uzalezniony od pogody, tynkarze pomału kończą i w przyszlym tygodniu maja juz zakonczyc prace, wszystko ladnie idzie do przodu, prawdopodobnie zostanie mi kilka workow cementu wiec jezeli ktos potrzebuje to moge odsprzedac pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 13.11.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Pogoda tej jesieni jest bardzo a to bardzo brzydka.Oj tak. Błoto na działce po nawiezieniu ziemi takie że... no masakra. U nas kończą ocieplenie, ale tynku już raczej nie położa w tym roku. Szkoda troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.11.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 witajcie a może ktoś tu mi pomoże otóż chcemy spędzić sylwester w górach możecie coś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts