Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Prosze o rade w sprawie zakupu blachodachowki. Gdzie polecilibyscie kupic, jaki rodzaj?

--

Pozdrawiam

Z.

witam

ja kupowalem w ferrbudzie na wetlinskiej, blachodachowka Ruukki, jestem zadowolony zarówno z blachy jak i z firmy ferrbud, fachowa pomoc, pomiary, wszysto co po skonczeniu roboty zostało z materiału zabrali bez gadania nawet przyslali auto zeby zabralo ten material ktory pozostał

pozdrawiam

DAFIT

WITAM GRUPĘ!

rafalr82!

co do przyłącza gazu to ja w lutym za jakieś 23 z tego co pamiętam metry przyłącza gazowego od rury u sąsiada do skrzynki na moim domu zapłaciłem 2000pln bez jakiś paru złotych. do tego doszła jeszcze skrzynka za 250pln i projekt, który był robiony wraz z cała papirologią więc dokładnej jego ceny nie pamietam.

a u nas rozpoczęliśmy zabudowywać garderoby ...- blisko, coraz bliżej, muszę pomyśleć o nowym hobby :D

a teraz pytanie i prośba o pomoc: nie orientujecie się ile można wziąć za wynajęcie 50m2 mieszkania w niskim bloku, blisko centrum, z wyposażeniem? chodzi mi ile dla mnie + opłaty za media i czynsz...

pomożecie?

Witam wszystkich grupowiczów, na wiosne zaczynam budowę domu "WIOSNA" i prośiłbym o polecenie rzetelnych wykonawców. Fundamenty z bloczków czy z betonu - chodzi mi o porównania cenowe. Szukam solidnych wykonawców fundamentów ścian stropów. Zamiana stropu TERIVA na monolityczny bez projektu - mozna tak.

witam Grupę!

no i jak wam minęła sobota? pracowicie? bo ja znowu przerzucałem ziemię. do tego nasze schody dostały pierwszą warstwę lakieru, jeszcze szlif, akryl, druga warstwa i gotowe- śmierdzi okropnie, jak tak dalej pójdzie skończę na detoksie.

zabudowy na razie przerwane- reszta po pomalowaniu ścian.

no i chyba najważniejsze - przynajmniej dla niektórych pań: żona wybrała i kupiła uchwyty do mebli kuchennych, tych , które są już zamówione i robią się.

pozdrawiam i życzę miłej i spokojnej niedzieli.

witam Grupę!

no i jak wam minęła sobota? pracowicie? ...

minęła po budowlanemu -

tzn. wpierw praca, potem picie ...

... Zamiana stropu TERIVA na monolityczny bez projektu - mozna tak.

witaj

można

co do ekip sie nie wypowiem /u mnie murował tylko jeden murarz/

budowa w okolicach Rzeszowa ?