zbigou 18.11.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Prosze o rade w sprawie zakupu blachodachowki. Gdzie polecilibyscie kupic, jaki rodzaj? -- PozdrawiamZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark13 18.11.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam, jestem na etapie wyboru okien. Spotkałem się z pochlebnymi recenzjami na temat okien Jezierski (salon na Hetmańskiej). Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą? Zgóry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 18.11.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Prosze o rade w sprawie zakupu blachodachowki. Gdzie polecilibyscie kupic, jaki rodzaj? -- Pozdrawiam Z. witam ja kupowalem w ferrbudzie na wetlinskiej, blachodachowka Ruukki, jestem zadowolony zarówno z blachy jak i z firmy ferrbud, fachowa pomoc, pomiary, wszysto co po skonczeniu roboty zostało z materiału zabrali bez gadania nawet przyslali auto zeby zabralo ten material ktory pozostał pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 18.11.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 WITAM GRUPĘ! rafalr82! co do przyłącza gazu to ja w lutym za jakieś 23 z tego co pamiętam metry przyłącza gazowego od rury u sąsiada do skrzynki na moim domu zapłaciłem 2000pln bez jakiś paru złotych. do tego doszła jeszcze skrzynka za 250pln i projekt, który był robiony wraz z cała papirologią więc dokładnej jego ceny nie pamietam. a u nas rozpoczęliśmy zabudowywać garderoby ...- blisko, coraz bliżej, muszę pomyśleć o nowym hobby a teraz pytanie i prośba o pomoc: nie orientujecie się ile można wziąć za wynajęcie 50m2 mieszkania w niskim bloku, blisko centrum, z wyposażeniem? chodzi mi ile dla mnie + opłaty za media i czynsz... pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.11.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Pomożemy http://dom.gratka.pl/mieszkania-do-wynajecia/lista/podkarpackie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.11.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 i znów łikend i znowu laba wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 20.11.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 i znów łikend i znowu laba wrrrrr laba jak dla kogo ;p Z pracy do roboty na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.11.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 niom ale da sie przerzyć i weeekend - byle na duchu nie podupaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 20.11.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Przy takiej pogodzie to raczej nie grozi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.11.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 niom ale da sie przerzyć i weeekend - byle na duchu nie podupaść Prze... co? Aaaa, poszerzyć weekend? Zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 20.11.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Prze... co? Aaaa, poszerzyć weekend? Zgadzam się - no to poszerzamy ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.11.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ech, żizn' życie tak jak żyć /dawna d...pa/ piszemy przez "z" z kropka - p.s. wazne aby na duchu nie podupaść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.11.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ech, żizn' życie tak jak żyć /dawna d...pa/ piszemy przez "z" z kropka - zakonotowałem Po góralsku rzyć i wcale nie dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.11.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 p.s. Słoneczko, o tej porze spac nie powinno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.11.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Powinno i już człapie do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.11.2009 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ja jeszcze posiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diazo35 21.11.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam wszystkich grupowiczów, na wiosne zaczynam budowę domu "WIOSNA" i prośiłbym o polecenie rzetelnych wykonawców. Fundamenty z bloczków czy z betonu - chodzi mi o porównania cenowe. Szukam solidnych wykonawców fundamentów ścian stropów. Zamiana stropu TERIVA na monolityczny bez projektu - mozna tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brecha 21.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam, czy jest ktoś na Podkarpaciu kto wybudował, lub jest w trakcie budowy domku APIS ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 21.11.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 witam Grupę! no i jak wam minęła sobota? pracowicie? bo ja znowu przerzucałem ziemię. do tego nasze schody dostały pierwszą warstwę lakieru, jeszcze szlif, akryl, druga warstwa i gotowe- śmierdzi okropnie, jak tak dalej pójdzie skończę na detoksie.zabudowy na razie przerwane- reszta po pomalowaniu ścian. no i chyba najważniejsze - przynajmniej dla niektórych pań: żona wybrała i kupiła uchwyty do mebli kuchennych, tych , które są już zamówione i robią się. pozdrawiam i życzę miłej i spokojnej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.11.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 witam Grupę! no i jak wam minęła sobota? pracowicie? ... minęła po budowlanemu - tzn. wpierw praca, potem picie ... ... Zamiana stropu TERIVA na monolityczny bez projektu - mozna tak. witaj można co do ekip sie nie wypowiem /u mnie murował tylko jeden murarz/ budowa w okolicach Rzeszowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts