hunk1 03.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 My robilismy w Kominki art-a na Lenartowicza w Rzeszowie. Tu jeszcze na etapie wykonczeniówki http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/s/5/4/3/42610256_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 03.12.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Baaaaaardzo pierwszorzędny!Efektowny i nie przesadzony. Podoba mi się ogromnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 03.12.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dzieki. Teraz oczywiscie wyglada inaczej, ma tez zamontowane światełka na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 04.12.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Mam pytanie,gdzie w Rzeszowie kupić płytki łazienkowe Polcolorit,Stella lub Futuro.Najlepiej żeby nie trzebabyło długo na nie czekać.I jeszcze jedno,ziemię kupię tanio z okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 04.12.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ja ponawiam pytanie - nie wiecie kto chce się gruzu pozbyć? Gdzie można tanio kupić - bo w "za darmo" to wątpie abym gdziekolwiek dostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 nie wiem skąd wziąść gruz ani gdzie kupic płytki ale aby przerwać CISZE - zacytuje posta W Krakowie na chirurgii (nie powiem której) przyjmował wtedy doktor, którego męczył jeden pacjent, który po raz czwarty juz przyszedł celem wydania KOLEJNEGO zaświadczenia dla ZUSu z powodu utraty w wypadku tramwajowym obu nóg. Problem w tym, że urzędnicy z ZUS uwzięli się albo na pacjenta, albo na chirurga, bo z uporem maniaka przyznawali rentę CZASOWĄ za każdym razem. Gdy więc pacjent czwarty raz pojawił sie z drukiem na kolejną rentę czasową, chirurg spienił się mocno i napisał na druku, przywalając do tego wszelkie urzędowe pieczątki orzecznika: " UJEBAŁO MU OBIE NOGI I JUŻ MU KURWA NIE ODROSNĄ!!! " Facet tydzień później przyszedł z flaszką, bo dostał wreszcie rentę stałą http://forum.muratordom.pl/nie-na-temat-ale-nie-moge-sie-powstrzymac,t175415.htm w wogóle świeta coraz blizej, a sniegu niet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 06.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 witam Grupę! Brzoza, dzięki że jesteś, bo mizerny ruch na grupie..., czyżby sen zimowy ogarniał wszystkich? no to ja się pochwalę: tadam! mamy meble kuchenne!- łądnie wyszły, i przy okazji szafkę pod umywalkę w łazience dolnej. no i wybrane kolory do większości domu, w sumie to tylko klatka schodowa została , a poza tym to tam gdzie kolor to już zdecydowane i kupione a gdzie biały to biały. a nasze ulubienice z podkarpacia w "mam talent" na pudło nie zaszły, jednak 2 i 3 miejsce moim skromnym zdaniem to pomyłka, jednak naród wie lepiej. swoją droga chciałbym poznać profil socjologiczno- psychologiczny statystycznego wysyłacza sms-ów w takim programie...pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dzięki za dobre słowo Bogus ja kibicowałem Rzeszowiakowi - Krystianowi Herbie /znam Go z występów na żywo/ to talent czystej wody / 26 maja 2009 roku wjechał, a raczej wyskoczył na rowerze po schodach na sam szczyt Pałacu Kultury i Nauki w rekordowo niskim czasie 19 minut i 15 sekund/- a odpadł po dyskusyjnym werdykcie Wojewódzkiego który postawił na "Patenciarza" Patenciarz w finale nic wielkiego nie pokazał a Herba zasłuzył na finał http://www.warszawa.pl/_apache/upload/74/59/7459.jpg szkoda p.s. gratuluje postępów i mebli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 07.12.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ale w sumie to fajnie ze wygrał akordeonista - miał gosc charyzme i wene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.12.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ale w sumie to fajnie ze wygrał akordeonista - miał gosc charyzme i wene. i lata cwiczeń ... to zawodowiec z talentem typu Paganini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek12 08.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 cześć budujący (i marzący)Co prawda przewijał się temat wcześniej, al może jakieś nowe wieści w temacie kopania studni. Interesuje mnie ekipa do pracy w okolicy Sanoka. I przy okazji - jakieś formalności trzeba chyba popełnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 08.12.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 witam czy mozecie mi podpowiedziec z jakiego materiału teraz najlepiej wykonac instalacje wody wew budynku ?? moja ekipa doradzała mi zrobic to z miedzi ale znajomi ktorzy ostatnio robili takie instalacje mowia ze nie ma po co wydawac wiecej kasy i zrobic to w plastiku. tylko wiem ze mozna robic plastik na zaciski albo zgrzewac laczenia, doradzcie co w tym przypadku bedzie najlepszym rozwiazaniem ?? pozdrawiamDawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 08.12.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja robiłem na pp zgrzewanym. Szybko, tanio i bezboleśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 09.12.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam, jestem na etapie wyboru okien. Spotkałem się z pochlebnymi recenzjami na temat okien Jezierski (salon na Hetmańskiej). Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą? Zgóry dziękuję za odpowiedź Cześć, właśnie zamówiłem u nich na profilu Premium Ultra z pakietem 4/16/4/16. W tej cenie dają najwiecej na rynku. Jakość, estetyka okien b.dobra. Ludzie na Hetmańskiej normalni można ponegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.12.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 witam czy mozecie mi podpowiedziec z jakiego materiału teraz najlepiej wykonac instalacje wody wew budynku ?? moja ekipa doradzała mi zrobic to z miedzi ... robiłem w miedzi dlatego, ze miedź ma własności bakteriobójcze. ma działanie dezynfekujące, zapobiega zakażeniom http://www.startwent.com.pl/folder/woda_bakteriobojcza.pdf http://deedeeart.pl/2008/09/17/miedz-szlachetny-material/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b.susz 09.12.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam, przymierzam się do budowy domu z ceramiki najprawdopodobnie z hadykowki. Może ktoś z podkarpacia budował tak samo wykorzystując cegły ceramiczne. Teraz na rynku taki duży wybór i trudno stwierdzić co jest najlepsze.Liczę, że na formum uda mi sie coś więcej dowiedzie na ten temat. proszę o jakieś sugestie i opienie. Nie koniecznie muszą dotyczyć cegły ceramicznej Hadykówka, chętnie skorzystam z innych podpowiedxi jeśli okażą się interesujące. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 09.12.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam Ja też mam problem z wyborem plastik czy metal, ale chodzi o rynny . Skłaniam się ku metalowym, wielu znajomych chwali bardzo te z firmy Galeco czy ktoś z Was słyszał o takich, a może toś już użytkuje??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 09.12.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 witam Grupę! a RESOVIA WYGRAŁA!!! DAFIT!co do inst. wodnej to mam robione w plastiku, zgrzewanym, rury zielone dostępne w NOVEXIE na Okulickiego- na takich robi mój hydraulik więc takie mam. b.susz!witam! też budowaliśmy z ceramiki, dlatego że ...może że jestem tradycjonalistą?, no i większość pustaków mieliśmy w prezencie! Justin!my mamy system rynnowy Galeco. metalowy, pod kolor blachodachówki. niewiele o nim mogę powiedzieć gdyż mamy go dopiero od roku- jak na razie jest oki. nasz dekarz go polecił i on ma o tym systemie jak najlepsze zdanie. jedynie co mogę powiedzieć negatywnego to nie przekonała mnie budowa i wygląd studzienki rury spustowej- dlatego kupiliśmy marleja...jeżeli chodzi o rozstrzygnięcie pcv/stal... mnie do stali przekonało to że producenci pcv co jakiś czas triumfalnie obwieszczają że :" to teraz panie nowe pcv i nie odbarwia się" - i zawsze i wciąż pracują nad technologią by się nie odbarwiało. jednak musisz wybrać sam, gdyż coś sensownego można pwiedzieć dopiero po kilku/kilkunastu latach użytkowania, gdyż sądzę że te kilka lat każda wytrzyma pod warunkiem prawidłowego montażu. pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 11.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Witam wszystkich! Budujemy domek w Slocinie. Szukam osoby potrzebującej stemple. Tylko nie wiem w tym momencie ile ich jest A propos rynien my wybraliśmy Galeco. Ale nie wiem jak się użytkuje, bo dzisiaj zamontowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 12.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Anndzia a gdzie kupowaliście te rynny? U nas pewnie też będą Galleco już w zasadzie na 99%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts