hunk1 10.03.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 To ja powiem w sprawie materiałów budowlanych. Jakies 2-3 lata temu - czyli gdy zaczynalismy budowac tanio miał materiały p. Kopacz w Lutoryżu. Zadzwon i popytaj. Wiem ze juz go polecałam i faktycznie miał dobre ceny. NAtomiast jesli chodzi o dach to rewelacyjne ceny ma Instalator Przeworsk. Kilku znajomych juz u nich brało. Co do targów. To obyście sie nie rozczarowali. My jak zawsze jechalismy to wracalismy prawie z niczym. Fakt ze te marcowe targi sa duzo lepsze niz te wrzesniowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda84 10.03.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Poszukuje sprawdzonych ekip od schodow i kominka, najlepiej z Rzeszowa lub bliskich okolic. Nie chce natrafic na "pseudo specow", tak ze poleccie kogos sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek12 10.03.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 do Brzozy..rzeczywiście sprawa opiera się o Warszawę (czytaj ministra), jeśli chodzi o zwierzęta nie będące łownymi...A wilk niewątpliwie takim gatunkiem jest....tylko tyle.. ale alemy tu o ..hmm...drobiazgacha ja potrzebuję wzór umowy na budowę domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 10.03.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ale ale my tu o ..hmm...drobiazgach a ja potrzebuję wzór umowy na budowę domu.. Wpisz sobie w googlarkę "umowa na roboty budowlane" a otrzymasz coś takiego Do wyboru, do koloru PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 10.03.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Poszukuje sprawdzonych ekip od schodow i kominka, najlepiej z Rzeszowa lub bliskich okolic. Nie chce natrafic na "pseudo specow", tak ze poleccie kogos sprawdzonego Do kominków mogę polecić ekipę z Sanoka, a namiary na dobrego stolarza do schodów ma Baru - pisał o tym kilka postów wyżej PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 10.03.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 witam Grupę! synek mi zdrowieje, auto się sypie, ale nie jest źle. ale żeby nie było że ja tu tylko o d@34e maryni to: większość materiałów budowlanych kupowaliśmy w PCMB na Reja w Rzeszowie- najlepiej pojechać osobiście i się potargować co do bloczków fundamentowych to się nie wypowiem- laliśmy w szalunkach. Co do targów: jeżeli chodzi o wykonawców to wystawiają się głównie ci duzi i drodzy, a producenci? ja na składzie zawsze miałem ceny znacznie niższe niż bezpośrednio u producenta; producent nie chce gadać z kowalskim, bo to nie jest dla niego partner w interesach. pozdrawiam wszystkich.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 11.03.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Jaka jest aktualnie pogoda? Krosno/Brzozów/Rymanów?Jaka temperatura w nocy? Jak śnieg, opady itp. Moje podkarpackie "ranczo" jest daleko od miejsca zamieszkania więc odwiedzam je tylko w weekendy. Stąd moje pytanie o pogodę. Będę wdzięczna za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaw1 11.03.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam wszystkich budujących na Podkarpaciu. Jesteśmy na etapie zbierania dokumentów do pozwolenia na budowę mamy mapkę do celów projektowych i czekamy na przepisanie warunków zabudowy z poprzednich właścicieli działki na nas. Wybraliśmy też projekt naszego domu i próbujemy oszacować koszt jego budowy. Będę wdzięczna za wszelką pomoc forumowiczów w realizacji naszego marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.03.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Jaka jest aktualnie pogoda? Krosno/Brzozów/Rymanów? Jaka temperatura w nocy? Jak śnieg, opady itp. Moje podkarpackie "ranczo" jest daleko od miejsca zamieszkania więc odwiedzam je tylko w weekendy. Stąd moje pytanie o pogodę. Będę wdzięczna za odpowiedź. witaj Jarkotowa do dziś noce były mroźne / 15 *C przy gruncie - pisałem pare postów wczśniej/ w dzień tez na minusie teraz zbliza sie sniezyca znad Bałkanów i prognozy mówia o 10 cm sniegu w weekend poprzedni snieg w 90 % stopniał i szykowaliśmy sie na Podkarpaciu juz do siewu owsa ... /na forum ludzie pokupowali kotły na owies i nie maja czym palic - wypada ich wspomóc .../ w okolicy Miejsca Piastowego masz rancho ? witaj monikaw1 - budowa w Rzeszowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaw1 11.03.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witaj.Okolice Nowej Dęby dokładnie Majdan Królewski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masllak 11.03.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam poszukuję dobrego parkieciarza, który ma swoje materiały kogo polecacie nie konicznie musi być najtańszy oby nie partacz pozdrawiam najlepiej okolice Rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.03.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 a namiary na dobrego stolarza do schodów ma Baru - pisał o tym kilka postów wyżej ...pisała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
torman 11.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Jaki piasek polecacie na tynki maszynowe. Na forum chwalony jest z Niwisk. Gdzie i w jakiej cenie można go kupić w Rzeszowie lub okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gerba 11.03.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 witam ..dobry wieczór jestem pierwszy raz na forum więc proszę o wybaczenie wszelkich gaf . Naraziwszy więzy rodzinne i zarwawszy pare nocy przeczytałam WSZYSTKIE ! posty ...od 1 strony ... Nie buduję ale może się uda .....więc przyda mi się wiedza,jaka tu znalazłam . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.03.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witam serdecznei brać budowlanąWpadam na sekundę bo potrzebny mi kontakt do Pedzelito - ma ktoś na szybko??Wrzućcie mi na PWSebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.03.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jaki piasek polecacie na tynki maszynowe. Na forum chwalony jest z Niwisk. Gdzie i w jakiej cenie można go kupić w Rzeszowie lub okolicy. A może by tak zaszaleć i kupić kwarcowy z Kwarcsystemu - ok 700 zł tona:) To tak w formie żartu - ale całkiem realna rzecz a co do piachu - to ogólnie piasek KRUSZGEO jest ok a okolice "płynących rzek" są najlepsze do polecenia Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.03.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Seeeebuś ... Ty to nas forumowiczów juz całkiem na straty spisałeś Ni ma Cie ... głucho , cicho .... ani mru mru ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.03.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Seeeebuś ... Ty to nas forumowiczów juz całkiem na straty spisałeś Ni ma Cie ... głucho , cicho .... ani mru mru ... Dagmara ja nikogo na straty nie spisałem:) i jakżebym śmiał zapomnieć o tym forum. Papiery przygotowywuję czekam aż gmina sie wyrobi coby wodę podciągnąc i kanalizę a potem już tylko 4-5 miesięcy i jestem u siebie. Ja jestem w blokach - tylko starter ładuje broń... Pozdrawiam Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.03.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 kurcze .... to cały młyn przed Tobą w zasadzie .... no to powodzenia Ci życze .... coby szybko i w miare bezboleśnie być już u siebie na zlot muratorowy maj/czerwiec sie bedziesz wybierał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 12.03.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 w okolicy Miejsca Piastowego masz rancho ? Niedaleko. Tam w szkółce (nieopodal ronda) zaopatruję się w rośliny. Wracając do pogody. Niefajnie. Szykowaliśmy się na następny weekend, żeby wodę już odkręcić. Sama nie wiem. W necie jest info, że po weekendzie 20-21 ma już być ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts