farida 12.03.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 w okolicy Miejsca Piastowego masz rancho ? Niedaleko. Tam w szkółce (nieopodal ronda) zaopatruję się w rośliny. Wracając do pogody. Niefajnie. Szykowaliśmy się na następny weekend, żeby wodę już odkręcić. Sama nie wiem. W necie jest info, że po weekendzie 20-21 ma już być ciepło. .NIedaleko Rymanowa( okolo 15 min drogi na polodniowy wschod),jest -3 .Sypie snieg,droga glowna czarnawa, ale boczne biale i sliskie.Poprzednie noce -15,19 stopni. Nie wiem,gdzie dokladnie jest Twoja ziemia,ale jesli zacznie wiac,snieg jest dosc sypki wiec pewnie zawieje drogi. Pozdrawiam. Witam Podkarpacian,szczegolnie nowych forumowiczow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 12.03.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 a namiary na dobrego stolarza do schodów ma Baru - pisał o tym kilka postów wyżej ...pisała... Przepraszam - mam silne postanowienie poprawy ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 12.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 witam Grupę! gerba! witam! gratuluję zapału- mi się to nigdy nie udało no i życzę powodzenia! torman! no z niwisk faktycznie wszyscy chwalą i tynkarze też. my również stamtąd braliśmy. jach chcesz , moge podać na priv tel. do gościa , który mi woził. monikaw1! powodzenia w papierologii i szybkiego startu! no i co znowu to piękne, białe, puszyste - będące natchnieniem poetów g@#$o leci z nieba a w sumie niech leci, może jak się wyleci to lato będzie cudowne a i ponawiam pytanie: jak wam się sprawują kotły buderusa? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 12.03.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witam.Przyjmę ziemię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 13.03.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 witam czy był ktos na targach ?? ja bym sie wybral poszukac jakis promocji na drzwi wejsciowe i brame do garazu ale nie wiem czy jest sens pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 13.03.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 witam Grupę! a i ponawiam pytanie: jak wam się sprawują kotły buderusa? pozdro Użytkuję od 4 lat dwufunkcyjny GB 022 - 24KW. Ogrzewam 80m mieszkanie i wodę dla 4 dorosłych osób (intensywnie eksploatowany). Serwisowany. Sprawuje się bezawaryjnie. Prosty w obsłudze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 13.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 a namiary na dobrego stolarza do schodów ma Baru - pisał o tym kilka postów wyżej ...pisała... Przepraszam - mam silne postanowienie poprawy ... PZDR Spoko... Pociesz się, że nie Ty pierwszy Ostatnio na forumowym kuligu Bobiczek mało się zawartością kielonka nie udławił jak się dowiedział, że Pędziwiater to baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.03.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 a namiary na dobrego stolarza do schodów ma Baru - pisał o tym kilka postów wyżej ...pisała... Przepraszam - mam silne postanowienie poprawy ... PZDR Spoko... Pociesz się, że nie Ty pierwszy Ostatnio na forumowym kuligu Bobiczek mało się zawartością kielonka nie udławił jak się dowiedział, że Pędziwiater to baba Baru jak mnie pamięć nie myli to to już x-razy byłaś "męszczyzną" Pozdrawiam Cię ciepło. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diazo35 14.03.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Potrzebuje namiary na dobrego wykonawcę więzby dachowej oraz jaką dachówkę polecacie. Pytanie jaka wiżęzba lepsza śwwierk czy sosna PozdrawiamKto w okolicy robi porządne dachy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 14.03.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam, A ja mam takie pytanie do szanownej grupy czy ktoś może ma okna w kolorze macore, bardzo podoba mi się ten kolor, tylko czy wnętrza pomieszczeń nie będą zbyt ciemne Proszę o zdjęcia i opinie mam, ale tylko na zewnątrz... w srodku mam białe.... bo sie bałem, ze potem tego koloru w srodku do nieczego nie dopasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
torman 14.03.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam Potrzebuję namiary na kogoś kto wozi piasek z Niwisk. Transport do Boguchwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
so.mar 14.03.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Tez potrzebuję namiar na transport piasku z Niwisk - jedyny problem ze podobno nie kopią teraz!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derbi 14.03.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam, A ja mam takie pytanie do szanownej grupy czy ktoś może ma okna w kolorze macore, bardzo podoba mi się ten kolor, tylko czy wnętrza pomieszczeń nie będą zbyt ciemne Proszę o zdjęcia i opinie mam, ale tylko na zewnątrz... w srodku mam białe.... bo sie bałem, ze potem tego koloru w srodku do nieczego nie dopasuje dzięki za odpowiedź Dako ma fajny nowy kolor tabasco podobny do macore ale nic nie wiem o tej firmie . Będę myśleć dalej W mieszkaniu mam okna z Vidoku są super ale białe. Chciałam sobie odmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derbi 14.03.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Mąż poleciał do Izraela a mi kazł myśleć o dachu to znaczy jaką dachówką go pokryć. Pomóżcie błagam. Mam dwa tygodnie luzu. Nikt mi nie będzie marudził. Ale muszę znaleźć dachówkę. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfffx 14.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Derbi Mi udało się 2 tygodnie temu skonczyć dach. Pokryty jest dachówka robena, kolor antracyt - super sie prezentuje:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.03.2010 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wracając do pogody. Niefajnie. Szykowaliśmy się na następny weekend, żeby wodę już odkręcić. Sama nie wiem. W necie jest info, że po weekendzie 20-21 ma już być ciepło. ano, niefajnie sypie i wieje, wokół biało lecz rzeczywiście na 21 marca mają przysłac pogode słoneczną i ma być ciepło -tak jak na powitanie wiosny przystało pozdrawiam i budujących i wykończonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 15.03.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Podpowiedzcie, czy w rejonie (Krosno/Brzozów/Sanok/Jasło) jest pchli targ?Kocham starocie i chciałabym zrobić rekonesans na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gienio21 15.03.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam Grupę, Poszukuję namiaru na sensownie ceniącego się architekta (adaptacja) i geodetę (mapka do celów wiadomych) miasto Rzeszów ofc Proszę o info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 15.03.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mąż poleciał do Izraela a mi kazł myśleć o dachu to znaczy jaką dachówką go pokryć. Pomóżcie błagam. Mam dwa tygodnie luzu. Nikt mi nie będzie marudził. Ale muszę znaleźć dachówkę. Proszę o pomoc. Derbi - wal do przeworskiego "Instalatora".Nie dość,że mają dobre ceny to jeszcze doradzą,pomogą i nawet przez kilka miesięcy zmagazynują zakup Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 15.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ja tez polecam Instalatora, my od nich bralismy, i wielu naszych znajomych - wszyscy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts