maciejon 26.03.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ja z zapytaniem - sam aranzowałels swoj ogrod? ... Przede wszystkim i moje gratulacje dla Was z okazji urodzin synka A teraz o ogrodzie: Twój wątek w dziale ogrodów widziałem juz wcześniej. Wypowiadają sie tam autorytety! Bardzo spodobało mi się to co napisała Elfir: " Ale to twoja rabata i jeśli ci się taki układ podoba to rób i nie ogladaj sie na czyjąkolwiek opinię". I tak trzymać! A projekt a raczej koncepcje z aranżacja ogrodu robiło nam dwoje młodych adeptów SGGW. Dzisiejszy ogród dość mocno rózni sie od planowanego. Sporo zmian wprowadziliśmy sami, bo w miarę upływu czasu coraz bardziej wiedzielismy czego chcemy Wiele roślin już posadzonych zostału usuniętych, a to nie rosły, a to wymarzły no i przestały nam sie podobać czy też pasować. I tak chyba jest normalnie. Też chcielismy miec szybko i ładnie. Teraz wiemy, ze nie uda sie szybko - prawdziwy ogród potrzebuje kilkunastu lat, no i (to chyba najważniejsze) nie boimy sie wprowadzania zmian i zbytnio nie martwimy się tym, że coś przestaje "rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 26.03.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Maciejon Dzieki za komentarz. Takie własnie podejscie mam - czyli jak cos sie nie przyjmie badz przemarznie to trudno. Na razie cos tam posadze a pozniej bedziemy obserwowac czego sie pozbyc lub so dosadzic. Tyle ze takie podjscie jest mocno krytykowane i trzeba sie liczyc z kosztami - bo niektore roslinki kosztuja kupe kasy i szkoda zeby sie nie przyjeły.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.03.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam, Chyba długo mnie tu nie było, bo widzę dużo nowych nicków, ale i znajome również są. Coś mi się zdaje że znów będę tu częstym gościem przygoda zaczyna się od nowa, na razie etap papierologi udało się ? a jak zdrowie Anetko ? spory ruch, w grupie /wiosna - wiadomo / równiez witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diazo35 27.03.2010 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Etap I Wykonanie stanu zerowego • wykopy fundamentu• wykonanie ław żelbetowych• wykonanie ścian fundamentowych• zasypanie nierówności wewnątrz fundamentów• wykonanie izolacji fundamentów lepikiem o dyspersji wodnej- Dysperbit• wykonanie izolacji termicznej oraz przeciwwilgociowej fundamentów• wykonanie podsypki• rozprowadzenie rur kanalizacyjnych w podsypce• wykonanie podbetonki gr 10 cm• wykonanie dwóch tarasów przyległych do budynku Etap II Wykonanie murów parteru i płyty żelbetowej • wykonanie murów zewnętrznych parteru oraz ścianek działowych • wykonanie kominów • wykonanie stropu żelbetowego Etap III Wykonanie murów poddasza użytkowego, kompletnego dachu, kominów • wykonanie murów zewnętrznych poddasza • wykonanie kominów ponad dachem z cegły klinkierowej • wykonanie wieńca • wykonanie więźby dachowej wraz z przykryciem• zamontowanie gotowych obróbek z blachy, rury spustowe i rynny PŁYTY SZALUNKOWE (DESKI SZALUKNKOWE) , STĘPLE, KOPARKA PO STRONIE WYKONAWCY MATERIAŁY PO STRONIE ZAMAWIAJĄCEGO Cena za w/w prace 46500zł dom garaż 13000zł Mój projekt http://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/wiosna/ zamiast garażu pokój http://www.archeton.pl/projekt-domu-garaz_27-644-231-opisogolny-e80ed23c8d3d396bb7f8c056e3cad61b Proszę o opinie na temat tej wyceny pozdrawiam miłego budowania Wiosna w pełni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi1972 27.03.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam wszystkich budujacych...myśle zacząc w tym roku budowe domu w budziwoju i ostatnio zapłaciłem 600 zł za mapke.czy wg was to sporo czy normalnie?pozdrawiam...a tak przy okazji czy jest ktoś kto buduje Z79? ze studio Z500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega1 27.03.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 600 zł to dobra cena. Ja też szukałem kogoś do mapki jakiś czas temu, to słyszałem od 900 do ponad 1000 lekko. Za działkę 8 arów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 28.03.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 witam grupę po dłuższej nieobecności wiosna przyszła to i prace ruszyły. jestem zadowolony bo jutro wpadają do mnie tynkarze, boss poinformował mnie że w cztery dni powinni wszystko zrobić. pod koniec tygodnia wkleję foty do dziennika tak żeby inni forumowicze mogli sobie pooglądać, ,,,, pozdrawiam wszystkich,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaw1 29.03.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam .Poszukuję architekta do adaptacji projektu z okolic Kolbuszowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
so.mar 30.03.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam. Mam to szczęście, że nad wykuszem jest balkon. Potrzebuję sprawdzonej dobrej ekipy do wykonania izolacji, ocieplenia i wylewki - w sumie całość prac - balkonu nad wykuszem oraz zwykłego balkonu z okolic Rzeszowa. Jeśli macie namiar na naprawdę dobrą ekipę proszę o namiar na priv.dzięki bardzobardzo liczę na Waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart1317 30.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 witam! gdzie i po ile kupujecie beton w okolicach sędziszowa młp.? chodzi mi o cenę za kubik. I jaką ewentualnie ekipę polecacie do fundamentów w okolicach sędziszowa? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.03.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Maciejon napisał: Jestem aktualnie w trakcie modyfikcji strony... Ja też własnie zmodyfikowałem swoją stronkę i zamieniłem wszystkie pojedyncze galerie z "HTML" na "flash"... Wy tak za dużo nie modyfikujcie, bo po świętach i tak wszystko się przenosi na nowe forum.Nie widzę zwiazku. Przeciesz nasze strony sa na innych serwerach a z Forum są jedynie linki do nich. WYjaśnij, proszę, o co Ci chodziło Ja tam za dużo nie wiem, ale popatrz tu: http://forum.muratordom.pl/uwaga-moga-znikac-tematy,t183398.htm Miałem przygodę z Allegro. Coś tam zmieniali, a ja byłem akurat w trakcie zmiany hasła. Nic nie wiedziałem o tym co u nich. W efekcie padło mi stare, a nowe nie weszło. I straciłem konto z dorobkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcos3 01.04.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Czy może ktoś podać namiary na solidnego elektryka z okolic Leżajska lub Łańcuta? Kogo polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 02.04.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 polecam p. Zbyszek Bazan z Lańcuta , robił u nas, bardzo fajny i solidny. 694737475 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 03.04.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 http://www.maciejon.republika.pl/images/M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 03.04.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT trzymajcie się zdrowo.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
torman 03.04.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Czy przy skosach betonowych trzeba dawać folie paroprzepuszczalną pod blachodachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 06.04.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 witaj!ja nie dawałem, tak doradzili mi dekarze i kierownik budowy, większość ludzi których znam a mają skosy betonowe foli nie dawała.ale dec. musisz podjąć sam.pozdro acha, czy u was to nowe forum też chodzi tak tragicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 06.04.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Niestety również - poza tym średnio mi się podoba.Przyzwyczaić się jakoś nie mogę.Ulubione tematy mi zniknęły - i na razie znaleźć ich nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristal2 06.04.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Niestety również - poza tym średnio mi się podoba. Przyzwyczaić się jakoś nie mogę. Ulubione tematy mi zniknęły - i na razie znaleźć ich nie mogę. A co ciekawsze, dzis rano nasza grupa podkarpacka miała 700 stron. Adminie - chyba jednak coś szwankuje to nowe forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 06.04.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 witam spokojnie, napewno minie kilka dni zanim wszystko zacznie dzialac normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts