bogus33 27.04.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Bogus33 nic nie weszło na moją skrzynkę, do d.... ta nowa wersja forum, nic nie działa jak powinno. dobra chciałem uniknąć reklamy ale niech będzie: 697 708 831 ; my i znajomi jesteśmy z usług firmy tego pana zadowoleni. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harnas77 28.04.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam Grupę. Otrzymałem pozwolenie na budowę i teraz poszukuje kierownika budowy. Proszę o podesłanie na priv danych do osób które polecalibyście na to stanowisko. Budowa systemem gospodarczym w Krasnem/ Rzeszów. Projekt http://www.mgprojekt.com.pl/domki/slonecznyg/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 28.04.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witajcie po dłuższej przerwie Jak miło widzieć, że Podkarpacie nie umiera i ciągle się coś dzieje. Szczególnie miło witam budujących w Pogwizdowie My tam budujemy szwagra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 28.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Oj coś mi przewało mój post i za szybko poszedł na stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 28.04.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 A wiecie, jak ktoś z okolic Łańcut - Rzeszów miałby ochotę na krzewy owocowe (porzeczki obu kolorów), drzewka (śliwka, jabłoń, czereśnia) ewentualnie młode klony to chętnie się podzielę - i skóry nie zedrę (szkoda mi wycinać młode klony z działki, a jest ich takie mnóstwo, że coś trzeba zrobić, bo jesienią będą pewnie miały po 2 - 3 metry i będzie problem z ich przyjęciem się na nowym miejscu.)Pozdrawiam gorąco - sprzed kominka - nie chce mi się włączać ogrzewania a przy kominku tak miło.... i ciepło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat999 29.04.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam wszystkich !!! Potrzebuje namiary na sprawdzonego studniarza z okolic Przemyśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.04.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Oj coś mi przewało mój post i za szybko poszedł na stronę Trza było edytować i dokończyć pisanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama33 29.04.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam budujących z podkarpackiego Czy ktoś z was budował lub buduje dom z Muratora c114 - znany? A może wiecie, że gdzieś taki dom stoi? Będe wdzięczna za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gienio21 29.04.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Po posprzątaniu Anndzi działki ze stempli w dalszym ciągu poszukuję architekta do adaptacji projektu, podzieli się ktoś swoim architektem z przyzwoitą stawką rbh ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 30.04.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 gienio, dzięki za porządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bateryjka78 03.05.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam grupę podkarpacką!!! Zastanawiamy się nad budową d88a(reprezentacyjny z podpiwniczeniam) - czy orientujecie się czy ktoś ten dom buduje? forum muratora jest tak rozbudowan., że jeszcze nie zdążyłam się połapać, jak się szuka pewnych rzeczy..... a może jest ktoś z okolić Stalowej? Pozdrawiam ze Stalowej Woli pachnącej wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 04.05.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 witam macie moze jakies ekipy godne polecenia do wylewek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfffx 05.05.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 CZeść Mogę Ci w ciemno polecić ekipę od wylewek która zrobila mi ślepa narazie, ale jest zrobiona idealnie!!!!! 100% profesjonalizm!!! nr tel. 600244284 Krzysiek, ma dwie ekipy, płacilem 10zł za metr (robocizna), A właśnie do 2ch tygodni zaczynaja prace tynkarze przez Ciebie poleceni:) juz sie nie mogę doczekać aż dziury w ścianach poznikają. pozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 06.05.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 witam Grupę!jestem zły, deszcz leje i leje i leje...mam pełno roboty w ogrodzie, trawa rośnie przepięknie powinienem już kosić bo znowu kosiarka będzie się buntowała i brzydko kosiła albo na dwa razy będę musiał kosić. miałem dosiewać trawę kończyć plantować resztę ogrodu ale w deszczu paplać się w ziemi i błocie? - szkoda zdrowia. a jak tam wasze budowanie/ wykańczanie? nic nie piszecie... . nie wiecie co się dzieje z brzozą? zawsze był a go nie ma...pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 07.05.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam A czy ktoś z Was kupował okna Oknoplast w firmie Mariot w Rzeszowie?? Czekam właśnie na wycenę, obsługa póki co super. Może ktoś użytkuje te okna i ma jakieś uwagi, będę bardzo wdzięczna za wskazówki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega1 07.05.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam brać Podkarpacką potrzebuje łebskiego architekta. Inaczej mówiąc potrzebuje zrobić projekt domu od podstaw. Macie kogoś kogo można polecić? Kogoś kto ma kochones? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigou 08.05.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witam 1) Okna, jakie macie doswiadczenia z Global Debica, okna ABM Jedraszek Pabianice. Ewentualnie Mariot Rzeszow, okna Oknoplast Krakow, ale tu juz drozej. 2) Kanalizacja, woda - poleccie fachowcow, bo jeszcze nikogo nie mam. SPAM:mam do pozbycia 350 szt. pustakow Porotherm 30, pelne. Sędziszów Młp. Info na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalmgpro 08.05.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 vega1 Szczerze mogę Ci polecić moją żonę jeśli szukasz łepskiego młodego ale i doświadczonego architekta, chociaż z kochones to niby kobieta:).. arch. Agnieszka Niedzielska tel: 517 718 036 Ps. Swoja drogą ma ktoś namiary na wiercących studnie głębinowe w dobrej cenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 09.05.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 witam co do okien z Oknoplastu z Krakowa to polecam, mam u siebie i jestem zadowolony, serwis i obsługa na 5 pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pabblo32 10.05.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witam serdecznie grupę . U mnie nadchodzi czas na podłączenie wody i kanakizy i w związku z tym czy ktoś ma namiary na firmę która wykonuje przewierty pod drogą . Mam do wykonania dwa odcinki po około 10m każdy , woda fi 40 , kanalizacja fi 160 a do tego dochodzi jeszcze położenie rur na odcinku ok 120m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts