Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam Grupę. Otrzymałem pozwolenie na budowę i teraz poszukuje kierownika budowy. Proszę o podesłanie na priv danych do osób które polecalibyście na to stanowisko. Budowa systemem gospodarczym w Krasnem/ Rzeszów. Projekt http://www.mgprojekt.com.pl/domki/slonecznyg/index.php

A wiecie, jak ktoś z okolic Łańcut - Rzeszów miałby ochotę na krzewy owocowe (porzeczki obu kolorów), drzewka (śliwka, jabłoń, czereśnia) ewentualnie młode klony to chętnie się podzielę - i skóry nie zedrę (szkoda mi wycinać młode klony z działki, a jest ich takie mnóstwo, że coś trzeba zrobić, bo jesienią będą pewnie miały po 2 - 3 metry i będzie problem z ich przyjęciem się na nowym miejscu.)

Pozdrawiam gorąco - sprzed kominka - nie chce mi się włączać ogrzewania a przy kominku tak miło.... i ciepło....

Witam grupę podkarpacką!!! Zastanawiamy się nad budową d88a(reprezentacyjny z podpiwniczeniam) - czy orientujecie się czy ktoś ten dom buduje? forum muratora jest tak rozbudowan., że jeszcze nie zdążyłam się połapać, jak się szuka pewnych rzeczy..... a może jest ktoś z okolić Stalowej?

Pozdrawiam ze Stalowej Woli pachnącej wiosną:)

CZeść

Mogę Ci w ciemno polecić ekipę od wylewek która zrobila mi ślepa narazie, ale jest zrobiona idealnie!!!!! 100% profesjonalizm!!!

nr tel. 600244284 Krzysiek, ma dwie ekipy, płacilem 10zł za metr (robocizna),

A właśnie do 2ch tygodni zaczynaja prace tynkarze przez Ciebie poleceni:) juz sie nie mogę doczekać aż dziury w ścianach poznikają.

pozdrawiam

Andrzej

witam Grupę!

jestem zły, deszcz leje i leje i leje...mam pełno roboty w ogrodzie, trawa rośnie przepięknie powinienem już kosić bo znowu kosiarka będzie się buntowała i brzydko kosiła albo na dwa razy będę musiał kosić. miałem dosiewać trawę kończyć plantować resztę ogrodu ale w deszczu paplać się w ziemi i błocie? - szkoda zdrowia.

a jak tam wasze budowanie/ wykańczanie? nic nie piszecie... . nie wiecie co się dzieje z brzozą? zawsze był a go nie ma...

pozdrawiam wszystkich

Witam

1) Okna, jakie macie doswiadczenia z Global Debica, okna ABM Jedraszek Pabianice. Ewentualnie Mariot Rzeszow, okna Oknoplast Krakow, ale tu juz drozej.

2) Kanalizacja, woda - poleccie fachowcow, bo jeszcze nikogo nie mam.

SPAM:

mam do pozbycia 350 szt. pustakow Porotherm 30, pelne. Sędziszów Młp. Info na prv.

Witam serdecznie grupę . U mnie nadchodzi czas na podłączenie wody i kanakizy i w związku z tym czy ktoś ma namiary na firmę która wykonuje przewierty pod drogą .

Mam do wykonania dwa odcinki po około 10m każdy , woda fi 40 , kanalizacja fi 160 a do tego dochodzi jeszcze położenie rur na odcinku ok 120m