andy-5 12.05.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam grupę podkarpacką!!! Zastanawiamy się nad budową d88a(reprezentacyjny z podpiwniczeniam) - czy orientujecie się czy ktoś ten dom buduje? forum muratora jest tak rozbudowan., że jeszcze nie zdążyłam się połapać, jak się szuka pewnych rzeczy..... a może jest ktoś z okolić Stalowej? Pozdrawiam ze Stalowej Woli pachnącej wiosną Ja jestem ze Stalowej Woli ale buduje inny dom Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolla25 16.05.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam, mam pytanie: w jaki sposób dostarczaliście murarzom pustaki przy budowie poddasza? Trzeba wynająć wyciąg czy coś innego? Bo biegania po schodach z pustakami i zaprawą to ja raczej nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 16.05.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam, mam pytanie: w jaki sposób dostarczaliście murarzom pustaki przy budowie poddasza? Trzeba wynająć wyciąg czy coś innego? Bo biegania po schodach z pustakami i zaprawą to ja raczej nie widzę witam u mnie bylo tak ze wyciag zrobili sobie murarze sami z stepli i desek i zaprawde podawali nim a pustaki podawali na balkon po rusztowaniu i wszystko bylo ok pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bateryjka78 16.05.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 andy-5 Hej, dzięki za odezwanie się a gdzie budujesz? my na razie jesteśmy na etapie marzeń, ale może za 3-4 lata.... na razie czasem podglądam forum, aby zorientować się w "atrakcjach" , które mnie czekają .......i których już nie mogę się doczekać..... pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masllak 17.05.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam poszukuję dobrego parkieciarza, wykańczam mieszkanie w Rzeszowie, macie kogoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwansterp 17.05.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam Jako, że mój pierwszy post, Witam wszystkich serdecznie. Poszukuję drewna na więźbę dachową. Gdzie można kupić dobre drewno i za rozsądne pieniądze w Rzeszowie i okolicach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diazo35 18.05.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ja w końcu zrobiłem wykop pod fundamenty zrobiłem ściany zrobiłem wykop pod garaż i mam teraz 2 baseny i mam dość budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carino2 18.05.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ja w końcu zrobiłem wykop pod fundamenty zrobiłem ściany zrobiłem wykop pod garaż i mam teraz 2 baseny i mam dość budowania nie załamuj się. Jeszcze ten tydzień i wróżą powrót słoneczka. Chciałbym już kopać fundamenty, ale jak narazie to od 9 msc brnę przez papierologię - i jak się można domyślać to końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda84 18.05.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Poszukuje dobrej ekipy do polozenia desek w salonie i pokojach...Prosze o namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolla25 18.05.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dziękuję za odpowiedź. Jeśli tato nie załatwi wyciągu to trzeba będzie samemu coś wykombinować. Ale pogoda budowlańców w tym roku to nierozpieszcza. Mam nadzieję, że w końcu słońce zaświeci na dłużej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 18.05.2010 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 witam!jak tam nie zalewa was? witam nowe osoby. ja dziś z żoną obstawialiśmy bramę garażu workami z piaskiem...niby nigdy woda nie sięgała do miejsca gdzie stoi nasz domek ale...to jest jak z ubezpieczeniem : płacę mając nadzieję że na darmo. czekam na ekipę od tarasu i pogodę żeby rewitalizacja (mądre słowo) płotu posuwała się naprzód. pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diazo35 19.05.2010 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Łatwo ci mówić w garażu nie zdążyłem ław zrobić z metrowego wykopu mi się już przelewa a zapowiadają ostre lanie do niedzieli. A w ścianach pewnie wszystkie spoiny mi wypłucze dobrze że robię wieniec i w ścianach mam przerwy na kotwienie i spadek terenu wiec pokopałem dołki więc z chałupy woda przynajmniej spływa a garaż to zaczne chyba w lipcu jak tam namoknie to nie wiem co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 24.05.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 witam!co tu już nikt nie pisze? no więc niewiele brakło i worki by się przydały. dobrze że nie mam piwnic i mam studzienkę kanalizacyjną na podwórku bo powódź do mnie przyszła kanalizacją! a powierzchniowo była już blisko. prace przy płocie posuwają się wolno na przód. a na ekipę od tarasu czekam- ale nie dzwonię do nich bo mam bardzo mokro na ogrodzie i za dużo by się zniszczyło...pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigou 24.05.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam Poszukuję drewna na więźbę dachową. Gdzie można kupić dobre drewno i za rozsądne pieniądze w Rzeszowie i okolicach? w 2009 r. kupowalem u Czarnika w Rudnej Malej. Mieli najlepsze ceny. Wiezba ok, deski troche waskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jobo 25.05.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam! Zamierzam budować w Chmielniku. Jestem na etapie papierów i już mam pod górkę. Za mapkę do celów projektowych zapłaciłam 700 zł - a czekałam na nią 2 miesiące:jawdrop:. No cóż - może potem będzie lepiej. Ma może ktoś namiar na dobrego architekta za rozsądną stawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 25.05.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam! Zamierzam budować w Chmielniku. Jestem na etapie papierów i już mam pod górkę. Za mapkę do celów projektowych zapłaciłam 700 zł - a czekałam na nią 2 miesiące:jawdrop:. No cóż - może potem będzie lepiej. Ma może ktoś namiar na dobrego architekta za rozsądną stawkę? To względna cena, ja zapłaciłem 850 zeta 2 miesiące temu. Co do architekta to to nie znam klimatów rzeszowskich wiec nie pomoge. Zycze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 25.05.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam poszukuję dobrego parkieciarza, wykańczam mieszkanie w Rzeszowie, macie kogoś godnego polecenia? Moj znajomy robi parkiety, sam Go biore bo dobrze robi. Moge zagadać tylko napisz ile tego masz,gdzie, od kogo drewno, jak chcesz kłaść - jakie kleje/lakier/olej.... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 26.05.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam! Zamierzam budować w Chmielniku. Jestem na etapie papierów i już mam pod górkę. Za mapkę do celów projektowych zapłaciłam 700 zł - a czekałam na nią 2 miesiące:jawdrop:. No cóż - może potem będzie lepiej. Ma może ktoś namiar na dobrego architekta za rozsądną stawkę? W miarę normalna kwota i czas też nie przydługawy.... Architekt do adaptacji projektu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 26.05.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 o witam katarzynap3- my już niedługo też rozpoczynamy budowę w Pogwizdowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jobo 26.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 W miarę normalna kwota i czas też nie przydługawy.... Architekt do adaptacji projektu ? Tak - potrzebuję architekta, który zaadoptuje projekt o działki, do WZ i wprowadzi drobne zmiany:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts